Contact Vlad Cazino

Scris de Bmg23/01/2024

Dacă întâmpini vreo problemă la Vlad Cazino, atunci vei avea nevoie de serviciul de relații cu clienți. Sunt mai multe metode de contact prin care poți lua legătura cu staff-ul cazinoului online și în acest articol îți voi arăta care sunt acestea.

logo vlad cazino alb

Încasează bonus
1.500 RON + 225 rotiri gratuite

Detalii de Contact Vlad Cazino

  • Program Vlad Cazino contact - zilnic între orele 09:00-24:00 
  • Live chat Vlad Cazino: disponibil 
  • E-mail: support@vladcazino.ro
contact vlad cazino

Contact Vlad Cazino Live Chat

Cea mai simplă metodă prin care poți discuta cu un operator Vlad Cazino este live chat-ul.

Ca să-l accesezi trebuie să fii logat în contul de jucător, apoi să accesezi meniul "Ajutor". De acolo vei fi redirecționat la Centrul de Ajutor, unde vei vedea cele mai frecvente întrebări și probleme.

În cazul în care problema pe care o întâmpini se încadrează în categoria celor listate acolo, atunci dă click pe una din întrebări și-ți va fi afișat imediat și răspunsul. 

Dacă, totuși, nu găsești întrebarea listată, o poți căuta în meniul de căutare scriind pe scurt problema. Dacă sistemul o va identifica îți va fi afișat un răspuns. În caz contrar trebuie să accesezi serviciul de live chat. 

Pentru a deschide fereastra de live chat trebuie să dai click pe butonul Contacteaza-ne afișat sub răspunsul la fiecare întrebare. 

Acum va trebui să apeși pe box-ul Live Chat și se va deschide o fereastră tip pop-up unde vei putea intra în legătură directă cu staff-ul Vlad Cazino. 

În acea fereastră nouă scrie numele tău complet (nume și prenume), adresa ta de email pe care ai folosit-o la înregistrarea contului Vlad Cazino și descrie pe scurt problema pe care o întâmpini. Apasă pe butonul Trimitere și vei fi pus în legătură cu un operator Vlad Cazino.

M-a surprins plăcut faptul că, de regulă, timpii de așteptare până intri în legătură cu un operator live chat sunt destul de scăzuți, de ordinul a 30 de secunde - 2 minute. Personalul este foarte amabil și se implică activ în rezolvarea problemei tale. 

Mi-a plăcut faptul că nu se înșiruie citate din regulament sau alte chestii, operatorul caută să știe în detaliu ce problemă ai și te va ajuta cu o rezolvare. 

În situația în care cazul tău este de competența altui departament sau sunt necesare investigații suplimentare, atunci vei fi înștiințat despre acest aspect

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Email Vlad Cazino

Dacă nu te grăbești foarte tare și problema nu este urgentă, poți opta pentru a contacta staff-ul acestui site de păcănele online prin email la adresa support@vladcazino.ro

Aici timpul de soluționare a cazului este ceva mai crescut decât prin intermediul serviciului de live chat, în medie undeva la 6 ore. 

Dacă nu ai răbdare să fii conectat la un operator live chat sau dacă nu este niciunul disponibil atunci indicat ar fi să trimiți un email și să aștepți un răspuns din partea staff-ului site-ului de sloturi ca la aparate.

Telefon Vlad Cazino Contact

Din păcate, în momentul de față nu avem un nr telefon Vlad Cazino, nici măcar prin intermediul Whatsapp.

Poate că în viitor va fi un număr de contact Vlad Cazino prin telefon. Până atunci nu-ți rămâne decât să apelezi la echipa de asistență clienți Vlad Cazino prin celelalte 2 metode prezentate mai sus.

Sper că acum ești lămurit despre posibilitățile de a lua legătura cu staff-ul Vlad Cazino. Dacă totuși ai vreo întrebare până să apelezi la echipa de contact Vlad Cazino lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Nu vreau să închei fără să-ți spun că la Vlad Cazino clienții noi au parte de un bonus de bun venit atractiv, care conține inclusiv rotiri gratuite. Primești 100% din prima depunere până la 1.000 RON și 225 rotiri gratuite cash.

S-ar putea  te intereseze și: