Vlad Cazino Închidere / Ștergere Cont

Scris de Bmg23/01/2024

Dacă ai cont la Vlad Cazino și din diverse motive dorești să-l închizi, să limitezi depunerile sau să iei o pauză în continuare o să afli cum trebuie să procedezi pentru a face toate aceste lucruri.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Limitarea Contului la Vlad Cazino

Dacă ai ajuns să ai o problemă legată de sumele prea mari pe care le depui sau le joci în diverse secțiuni la Vlad Cazino trebuie să știi că operatorul îți oferă posibilitatea limitării acestor lucruri, pentru a te proteja în momentele în care îți este greu să te controlezi.

Ca să ajungi să limitezi contul în primul rând trebuie să te loghezi în acesta și să apeși pe suma de bani avută în cont și ulterior pe butonul Contul meu.

Se va deschide apoi o pagină unde vei găsi și opțiunea JOC RESPONSABIL, pe care trebuie să dai click. Acolo vei avea, printre altele, următoarele posibilități:

  • Setarea limitei de depunere - o opțiune foarte utilă este să setezi limita de depunere pentru o perioadă de timp de 24 ore, 7 zile sau 30 de zile. Trebuie doar să selectezi perioada și apoi să introduci suma maximă pe care să o poți depune în acel interval de timp.
  • Limitarea pierderilor - această limită poate să fie setată de asemenea pentru o zi, o săptămână sau o lună. După ce ai selectat perioada dorită pentru limitarea pierderilor, trebuie să introduci suma maximă pe care cazinoul îți va permite să o pierzi în acel interval. Dacă ai atins acea limită Vlad Cazino nu o să te mai lase să joci până când expiră intervalul de timp selectat de tine.
limite cont vlad cazino

Este important să știi că dacă ai cont și la Unibet România pe aceeași adresă de email și setezi anumite limite pe site-ul Vlad Cazino respectivele limite vor fi adăugate și în contul Unibet.

Ia o Pauză de la Anumite Produse

Dacă limitele pe care le-ai setat nu sunt suficiente pentru a menține sub control nivelul la care joci, mai ai disponibilă opțiunea să iei o pauză de la secțiunea dorită.

De exemplu dacă la unele secțiuni ai profit și o experiență plăcută, dar la alte secțiuni de la Vlad Cazino înregistrezi pierderi prea mari, poți să blochezi secțiunea respectivă pentru o perioadă de timp.

Fie că este vorba despre cazino, bingo online, poker sau pariuri virtuale, din secțiunea Joc Responsabil, categoria Ia o pauză de la anumite produse alegi produsul de la care vrei să iei o pauză, după care trebuie să selectezi intervalul de timp dorit pentru acea pauză, alternativele fiind 24 de ore, 7 zile, o lună sau 6 luni.

Trebuie să iei în considerare că după ce confirmi această opțiune nu vei mai avea posibilitatea de a accesa secțiunea blocată pe toată perioada de timp selectată. Doar după ce expiră pauza respectivă o să poți să te mai bucuri de acele jocuri de noroc la Vlad Cazino.

Auto-Excludere - închidere Cont Vlad Cazino

În cazul în care consideri că opțiunile de mai sus nu îți sunt de ajutor și dorești să închizi contul de la Vlad Cazino în totalitate pentru o perioadă de timp (atenție, nu vei mai putea accesa nici contul Unibet dacă ai unul pe aceeași adresă de mail), există disponibilă varianta de Auto-Excludere pentru o anumită perioadă de timp.

vlad cazino autoexcludere

Intră în contul tău Vlad Cazino, apasă pe balanța contului și apoi pe Contul Meu, după care din meniul afișat dă click pe Auto-excludere.

În continuare va trebui să selectezi perioada pentru care te auto-excluzi, variantele fiind: 24 de ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni. Practic dacă alegi auto-excludere pentru 6 luni vei avea închis contul Vlad Cazino pentru jumătate de an.

Atenție, în perioada selectată nu vei mai putea accesa nici contul Unibet dacă ai unul pe aceeași adresă de mail.

Trebuie să mai știi că nici echipa de suport nu o să te poată ajuta cu redeschiderea contului în intervalul de excludere. Această opțiune este ireversibilă, în special dezvoltată pentru a proteja jucătorii care au probleme legate cu jocurile de noroc.

Dezactivează contul Vlad Cazino

Această opțiune disponibilă la Vlad Cazino, reprezintă mai exact închiderea temporară a acestuia prin dezactivare. Este o opțiune care prezintă totuși flexibilitate și poți să îl redeschizi atunci când dorești.

Pentru a dezactiva contul de jucător trebuie să ajungi în meniul principal la secțiunea Detalile contului, după care dai un simplu click pe Dezactivează contul meu. În continuare mai trebuie doar să selectezi motivul dezactivării și sa îți confirmi opțiunea.

Trebuie să iei în considerare că după închiderea contului nu o să mai poți sa te autentifici sau să îți faci un cont nou, dar nici să retragi bani.

Dacă în viitor o să te răzgândești și o să vrei să îți reactivezi contul, trebuie să contactezi echipa de suport tehnic Vlad Cazino și să iei legătura cu aceștia prin una din metodele puse la dispoziție pe platforma lor.

Alternative Dacă Ai Închis Contul Vlad Cazino

Dacă motivul auto-excluderii (închiderii contului) nu este legat de dependență, ci de nemulțumirea legată de serviciile Vlad Cazino ai și alte alternative ca să joci jocuri ca la aparate online, cum ar fi: 

S-ar putea  te intereseze și: