Win2 verificare cont

Scris de Laur198523/01/2024

Am mai vorbit în articolele anterioare despre beneficiile pe care le ai dacă te înregistrezi la Win2, iar acum a venit momentul să tratăm subiectul verificare cont la Win2. Toți jucătorii trebuie să parcurgă la un moment acest proces, iar în cele ce urmează vei vedea cât de simplu este el de fapt.

logo win2

Încasează bonus
2.000 RON + 500 rotiri gratuite

logo win2

Bonus 800 RON la depunere + 200 lei freebet

Dacă ești client al operatorului și vrei să faci verificare cont Win2, nu trebuie decât să urmezi indicațiile din acest articol, pentru că în continuare ai totul la îndemână. Nu este nimic complicat, îți arăt care sunt documentele de care ai nevoie și unde trebuie să le încarci pentru a accesa pariuri sportive și jocuri de cazino gratis în deplină siguranță la Win2.

De ce trebuie să faci verificarea contului Win2?

win2 verificare cont

Deși orice parior ar trebui să cunoască de ce este important acest proces de verificare a contului la Win2, o să precizez câteva motive care ar trebui să te facă să grăbești parcurgerea verificării.

Dacă ai deschis un cont la Win2, atunci va trebui să finalizezi verificarea contului în termen de 30 de zile de la prima depunere efectuată. Dacă încă nu ai depus, trebuie precizat că întreg procesul va trebui să îl duci la îndeplinire în maxim 6 luni de la înregistrare Win2.

Așadar, iată cu ce te ajută verificarea contului Win2:

 • dacă nu ai verificat contul la Win2, nu vei putea înregistra depuneri mai mari de 900 RON.
 • conturile care nu sunt verificate nu pot efectua retrageri de bani.
 • dacă nu parcurgi verificarea contului Win2 în termenul legal, contul tău va fi închis, iar fondurile din el transferate către bugetul de stat al României.
 • vei primi bonus fără depunere Win2 la verificarea contului sub formă de rotiri gratuite.
 • ai prioritate în secțiunea de suport Win2 față de clienții care nu efectuează verificarea contului.
 • vei avea acces la promoții personalizate din partea operatorului de pariuri.
 • un cont verificat este sigur din punct de vedere al datelor personale și metodelor de plată.

Win2 verificare cont - unde încarci documentele

În mod evident, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să intri în contul tău de client la orice casa de pariuri online atunci când vrei să parcurgi verificarea. În contul Win2 vei merge la secțiunea de profil, iar acolo găsești butonul de verificare a documentelor.

win2 verificare cont profil

Imaginea de mai sus îți arătă exact unde trebuie să intri pentru verificare cont Win2. După cum observi, ești anunțat cu text roșu că nu ai parcurs verificarea necesară, iar mai departe nu trebuie decât să urmezi pașii solicitați. Dai click pe DOCUMENT1 sau DOCUMENT 2 după caz, iar acolo adaugi poza actului care ți se solicită. Ești ghidat de operator la fiecare pas cu informații utile.

Verificare cont Win2 - documente solicitate

Dacă mai ai cont și la alte case de pariuri sau cazinouri online, atunci trebuie spus că documentele solicitate la verificare cont Win2 sunt aceleași ca în cazul altor operatori. Va trebui să confirmi identitatea, adresa și metoda de plată, pentru a beneficia de un cont în deplină siguranță, care să îți garanteze cea mai bună experiență de pariere și bonus Win2.

Verificare identitate

La momentul deschiderii contului Win2, ai declarat datele personale în formularul de înregistrare. Casa de pariuri va trebui să verifice dacă tu ești acea persoană și dacă ai vârsta minimă pentru pariere. Această verificare a identității implică încărcarea unui act personal din care să reiasă CNP-ul tău (buletin, pașaport, permis de ședere, etc.).

Verificare adresă

De asemenea, ai declarat o adresă atunci când ai creat contul Win2. Pentru verificarea acesteia, ai de încărcat în secțiunea de verificare cont Win2, o poză a unei facturi de utilități sau un extras de cont. 

Mențiunea este că documentul pe care îl pui la dispoziție să nu fie mai vechi de 3 luni și să aibă vizibilă adresa ta de domiciliu. Verificarea adresei este solicitată doar dacă operatorul consideră necesar. 

Verificare metode de plată

Pentru a putea face retrageri de bani din pariuri sportive sau chiar din jocuri ca la aparate 77777 la Win2, este obligatoriu să verifici metoda de plată. 

 • verificare card bancar la Win2 - dacă folosești un card pentru a scoate bani din cont, inclusiv Revolut casino, este necesar să încarci o poză color a acestuia care să cuprindă cele 4 colțuri, iar din numărul cardului să rămână vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre. Pe verso vei acoperi codul CCV/CVC.
 • verificare portofel electronic la Win2 - dacă folosești GPay, Paysafecard, Skrill sau orice portofel electronic acceptat de Win2 ca metodă de plată, va trebui să încarci o captură de ecran privind serviciul online, din care să se vadă email-ul tău.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Nu reușești să faci verificarea contului la Win2?

În momentul în care vei ține cont de tot ce am expus deja mai sus în articol, nu vei avea nici cea mai mică problemă la verificarea contului Win2. Totuși, dacă te blochezi undeva, trebuie să știi că ai metode de contact moderne prin care să iei legătura cu reprezentanții operatorului de pariuri.

 • Chat Live online - în orice pagină Win2 vei găsi pictograma de chat live. Apeși pe ea și vei intra în contact online cu un operator suport clienți.
 • Adresă Email - dacă dai un mesaj pe adresa de contact help@win2.ro, vei primi ajutor în orice problemă ai întâmpina. 
 • Număr de telefon - Cazinoul Win2 vine și cu un număr de contact pentru clienții săi. Acesta este +40374888834. 
 • Pagina de Facebook - Win2 are și o pagina de Facebook foarte activă, pe care o poți folosi pentru a primi suport specializat. Lași un mesaj în centrul Messenger pe pagina oficială Win2.ro.  

FAQ - Întrebări frecvente despre verificarea contului Win2

Înainte de a contacta Win2 prin metodele de suport, caută rezolvarea problemei tale și mai jos în acest articol, pentru că îți ofer răspuns la unele aspecte uzuale cu care se confruntă pariorii începători.

Cât durează verificarea contului Win2?

Pe site-ul său, operatorul Win2 menționează că procesul de verificare cont se va încheia în cel mai scurt timp posibil, asta dacă totul este în regulă cu documentele încărcate. În general, primești confirmarea în aceeași zi, până la maxim 24 de ore.

Ce semnifică verificarea suplimentară cerută pentru contul Win2?

La un moment, Win2 poate solicita verificări suplimentare dacă documentele transmise de tine nu sunt clare sau neconforme. Asta nu trebuie să te sperie, pentru că operatorul procedează astfel pentru a preveni diverse riscuri sau abuzuri în procesul de joc.

Am vreun risc de securitate dacă trimit documentele pentru verificare cont pe site-ul Win2?

NU. Din punct de vedere al securității nu îți face griji pe nicio platformă de jocuri licențiată de către ONJN în România. Totul este sigur și verificat la sânge, folosindu-se cele mai bune softuri de protecție a clienților, din toate punctele de vedere.

De ce mi-a fost respinsă copia după buletin la verificare cont Win2?

Dacă se întâmplă asta, probabil documentul nu este conform. Verifică să fie în termenul de valabilitate, să se vadă toate cele 4 colțuri în poză sau aceasta să nu fie făcută cu blitz. Vezi pe site la secțiunea de verificare în ce format trebuie încărcată imaginea și ce dimensiune maximă ar trebui să aibă. Mai poți accesa metodele de contact și un operator Win2 te va consilia.

S-ar putea  te intereseze și: