Winbet Pariuri Sportive

winbet rosu

L1183150W000826

 • Poți depune fără card
 • Depunere minimă: 20 RON
 • Miza minimă: 1 RON

Bonus fără depunere la verificarea contului: 20 RON pariu gratuit

Bonus la primele 3 depuneri: 180 RON în pariuri gratuite

bonus
mobil
pariuri live
casino

Winbet este o casă de pariuri online cu sediul în Malta, care opereazaă legal în România prin Licența nr. L1183150W000826 acordată de ONJN. Intrată pe piața pariurilor online din țara noastră în martie 2018 are licența menționată mai sus până în data de 29 februarie 2028.

1. Bonus de bun venit Winbet - ianuarie 2023

1.1 Bonus fără depunere - 20 RON pariu gratuit

winbet bonus 0822

Winbet se regăsește pe lista caselor de pariuri cu bonus fără depunere.

Primești un pariu gratuit fără depunere în valoare de 20 RON după ce efectuezi verificarea identității și primești confirmarea validării contului.

Pariul gratuit va putea fi utilizat doar în secțiunea LIVE pe evenimente cu cota minimă 1.50.

Pentru a plasa un bilet cu pariul gratuit va trebui să bifezi căsuța din dreptul acestuia.

Pariul gratuit va trebui utilizat în maxim 3 zile de la creditare.

În cazul în care biletul plasat cu pariul gratuit va fi câștigat în cont va rămâne profitul în bani reali (câștig total - 20 RON).

1.2 Bonus la primele 3 depuneri - 180 RON în pariuri gratuite

La Winbet ai bonus sub forma unor pariuri gratuite primele 3 depuneri, astfel:

 • prima depunere: pariu gratuit de 30 RON pentru o depunere de minim 30 RON.
 • a doua depunere: pariu gratuit de 50 RON pentru o depunere de cel puțin 50 RON.
 • a treia depunere: pariu gratuit de 100 RON pentru o depunere de minim 100 RON.
winbet bonus 3011

Termeni și condiții bonus Winbet Sport

Pentru a beneficia de ofertă este necesar să efectuezi verificarea identității contului Winbet.

Bonusul de bun venit îl vei găsi în secțiunea Ofertele Mele de pe site-ul casei de pariuri.

Pariul gratuit NU are condiții de rulaj și poate fi utilizat pe evenimente din secțiunea LIVE.

Pariul gratuit poate fi jucat doar pe un bilet cu minim 2 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.30.

Cota minimă a biletului plasat cu pariul gratuit trebuie să fie de 10.

Pariul gratuit are termen de 7 zile din momentul verificării contului pentru a fi activat și termen de 3 zile din momentul activării pentru a fi folosit.

Profitul obținut din pariul gratuit va fi creditat cash în cont.

2. Deschiderea contului

Winbet Formular Inregistrare

Să te înregistrezi la Winbet este foarte simplu. Ai de completat formularul de înregistrare care este compus din 3 secțiuni. 

Singurul lucru important aici este să scrii corect toate datele solicitate. Chiar și-n cazul în care NU mai locuiești la adresa din buletin scrie adresa din actul de identitate.

Urmărește clipul de mai jos dacă vrei să vezi cum decurge la Winbet procedura de înregistrare.

3. Verificarea identității contului

În maxim 30 de zile de la efectuarea primului depozit va trebui să faci verificarea identității contului. În caz contrar contul îți va fi închis iar eventuala sumă de bani din cont va fi virată către bugetul Statului. 

În următorul clip video poți vedea pas cu pas ce ai de făcut pentru a efectua verificarea contului la Winbet pariuri sportive.

Pentru a face verificarea contului la Winbet va trebui să intri în secțiunea Profil - Verificarea documentelor. Se va deschide o nouă pagină, acolo unde vei putea încărca documentele solicitate.

Documentele pe care trebuie să le încarci pentru o verificare completă sunt următoarele:

 • Verificarea identității - încarci o copie a actului de identitate (buletin sau pașaport).
 • Verificarea metodei de plată - dacă ai depus cu cardul pentru pariuri online va trebui să faci poze cardului față-verso. Doar primele 6 cifre și ultimele 4 din numele cardului trebuie să fie vizibile, iar pe spatele cardului va trebui să acoperi codul de securitate.

Verificarea contului durează în general 2-3 zile lucrătoare, însă trebuie să știi că în acest timp vei putea utiliza contul fără niciun fel de restricție.

4. Metode de depunere și retragere

Despre depunerea banilor la Winbet pariuri afli toate informațiile de care ai nevoie din următorul clip video:

În tabelul următor găsești tot ceea ce trebuie să știi despre depunerile la Winbet: metodele de plată acceptate, sumele minime permise, precum și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card bancar

20 RON

5.000 RON

instant

2%

skrill

25 RON

5.000 RON

instant

2%

neteller

25 RON

5.000 RON

instant

2%

paysafecard

25 RON

4.600 RON

instant

2%

Cashpay Winbet

20 RON

2.000 RON

instant

2%

Cu excepția Paysafecard toate celelalte metode prezentate anterior sunt disponibile și în cazul retragerilor. Singura taxă percepută este cea de 3%, dacă retragi maxim 10.000 RON, pentru impozitul pe jocuri de noroc online.

În clipul video următor poți vedea cum se face o retragere de bani de la Winbet.

Mai jos găsești și timpul în care sunt procesate tranzacțiile în funcție de metoda de plată selectată. Trebuie să mai știi că Winbet este una dintre agențiile online cu cel mai rapid timp de procesare a retragerilor.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Impozit

card bancar

60 RON

9.400 RON

1-3 zile lucrătoare

3% din suma retrasă

skrill

60 RON

9.400 RON

Instant

3% din suma retrasă

neteller

60 RON

9.400 RON

Instant

3% din suma retrasă

Cashpay Winbet

60 RON

9.400 RON

Instant

3% din suma retrasă

5. Cum plasezi primul pariu

Pagina de pariuri sportive de la Winbet nu diferă cu nimic de cele ale altor case de pariuri. 

Dacă intri pe winbet.ro vei vedea în partea stângă linkuri spre ligile de top, dar și împărțirea pe sporturi și ulterior pe competiții. În cazul în care vrei să vezi oferta zilei ai posibilitatea să selectezi ziua sau zilele dorite din partea centrală a paginii, după cum poți observa și în imaginea următoare:

Winbet Pagina Pariuri

Pentru a vedea oferta completă de pariuri pentru un meci trebuie doar să apeși pe acesta și se va deschide întreaga listă de opțiuni în partea dreaptă.

După ce ai găsit pariul căutat dă click pe cota acestuia și va fi adăugat pe bilet. După ce ai selectat toate pronosticurile dorite trebuie să mai introduci miza și să apeși pe butonul "Pariază acum":

Winbet Plasare Pariu

6. Oferta pentru mobil

Din păcate atunci când am scris această Winbet recenzie NU avem o aplicație dedicată pentru mobil. Această este o problemă doar dacă ai obiceiul să pariezi mult live.

Altfel poți să pariezi fără probleme cele mai bune ponturi de azi direct de pe mobil, din browserul dispozitivului. Site-ul este optimizat, așa că experiența ta va fi similară cu cea avută când pariezi de la calculator / laptop. 

7. Pariuri disponibile la Winbet

Din punct de vedere al ofertei de pariuri Winbet nici nu impresionează, dar nici nu se face de râs. Pe lângă sporturile populare avem posibilitatea să pariem pe snooker, futsal, tenis de masă. Este drept că în alte părți avem ofertă mai vastă, dar dacă n-ai obiceiul să pariezi pe schi, patinaj sau alte sporturi de genul nu vei fi deranjat de acest lucru.

La fotbal oferta de pariuri este bună spre foarte bună. Avem inclusiv pariuri pe total goluri asiatice. Găsim de asemenea și niște combinații interesante de tipul X sau Y (de exemplu 1 sau GG). De asemenea nu lipsesc nici pariurile pe intervale de goluri. N-am scris despre ofertă că este foarte bună deoarece lipsesc pariuri pe cartonașe, pe cornere sau cele pe marcatori. Una peste alta însă vei găsi cu siguranță foarte multe opțiuni interesante. 

La meciurile de fotbal importante sunt aproape 300 de tipuri de pariuri și cu siguranță ai de unde alege. Este evident că nu lipsesc pariurile pe cartonașe, cornere, marcatori, iar la meciurile de top există chiar și selecții pe numărul de faulturi, offsideuri, șuturi pe poartă, posesie și alte statistici interesante.

La alte sporturi populare, precum baschet sau tenis, avem oferte diversificate. Vei găsi cu siguranță mai tot ceea ce te interesează în oferta de la Winbet.

8. Winbet live

Winbet Pariuri Live

Cu peste 70 de meciuri pe pagina de pariuri live într-o seară de duminică, atunci când am scris această Winbet recenzie, agenția se poate lăuda cu o ofertă decentă. Fotbalul și baschetul erau reprezentate foarte bine. În plus nu lipsesc nici evenimente live din cricket, volei pe plajă sau rugby. 

La meciurile de fotbal găsim foarte multe opțiuni de pariere. În plus putem vedea statisticile unei partide în timp real, astfel încât să ne putem da seama ce se întâmplă în partida respectivă. 

Din păcate la Winbet nu sunt transmise meciuri live video.

9. Promoții Winbet

Din păcate nu avem vreun bonus sau alte promoții Winbet pe partea de pariuri sportive. Singurele bonusuri și promoții sunt pentru secțiunea de cazino.

10. Asistență clienți - departamentul suport

În partea inferioară a paginii winbet.ro vei găsi metodele de contact disponibile. Acestea sunt: 

De asemenea, în partea stângă jos este disponibil pe durata zilei și live chat. Am căutat un program al chat-ului live, dar nu l-am găsit afișat nicăieri.

11. Winbet păreri

Am găsit o singură părere despre Winbet căutând pe internet. Respectiva persoană era mulțumit de oferta de pariuri, dar și de cotele oferite de agenție. La minus trecea lipsa unui bonus pentru clienții noi.

Să-ți prezint și părerea mea despre Winbet. Am testat platforma câteva zile. 

Ce mi-a plăcut:

 • site-ul se mișcă foarte bine.
 • pariurile live sunt plasate rapid.
 • oferta de pariuri este foarte bună (pariez mult pe handicapuri asiatice, dar nu pariez mai deloc pe cartonașe / cornere, deci absența acestora nu este un minus pentru mine). 
 • cote bune, comparative cu ce găsim la majoritatea agențiilor și mai bune decât la alte case de pariuri puternic promovate în reclamele de la TV.
 • am retras o dată și banii mi-au ajuns pe card în aproximativ 2 zile, o perioadă de timp identică cu cea de la Unibet.

Ce nu mi-a plăcut:

 • absența unui bonus consistent la prima depunere (bine, pe de altă parte și să-mi dea bonus sute de lei și să aibă niște condiții de rulaj irealizabile, pe bilete cu 6-7 meciuri, nu este o opțiune).
 • lipsa aplicației pentru mobil - în general îmi joc biletele de la calculator, dar se mai întâmplă să fiu ieșit la o bere și să vreau să joc ceva pe meciul la care mă uit și până mă loghez în cont și intru pe pagina de pariuri live se pot întâmpla multe în meci. 
 • lipsa streamingului live - pariez live doar pe meciuri la care mă uit măcar pentru câteva minute și ca s-o fac la Winbet trebuie fie să fie transmis meciul la TV, fie să intru pe site-ul unei alte case de pariuri.

12. Întrebări frecvente

Mai jos găsești o listă cu cele mai comune întrebări despre agenție și, evident, răspunsuri pentru acestea:

Este legal să joc pariuri la Winbet?

Agenția operează în România sub licența ONJN nr. L1183150W000826 , valabilă până în anul 2028. Așadar nu trebuie să-ți faci griji în această privință. Este legal să joci la pariuri la acest operator.

Trebuie să verific contul?

Ești obligat prin lege să verifici contul în cel mult 30 de zile de când faci prima depunere. Ți-am explicat mai sus cum se face verificarea identității contului la Winbet.

Ce bonus oferă Winbet la pariuri?

La Winbet bonus este acordat sub formă de pariuri gratuite la primele 3 depuneri. Poți obține în total până la 180 RON în free bet. Pentru mai multe detalii citește informațiile prezentate la începutul acestei pagini.

Există o aplicație de pariuri pentru mobil?

După cum scriam și mai sus nu avem la Winbet vreo aplicație pentru Android sau iOS.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Din păcate nu există serviciu de live streaming.

Ce taxe trebuie să platesc dacă am câștigat la Winbet?

Toate retragerile de până la 10.000 RON sunt taxate cu 3% drept impozit pe câștig. Impozitul este oprit direct la sursă, astfel că nu trebuie să plătești nimic.