Primul pariu la Winbet

0

Dacă ai făcut cont și ai depus bani la Winbet, acum este momentul să începi să pariezi. În acest articol îți voi explica pas cu pas cum joci primul pariu la Winbet.

1. Alegerea pronosticurilor

Dacă vrei să plasezi un pariu la Winbet, una dintre case pariuri sportive din România, prima dată trebuie să alegi un pronostic, iar acest lucru îl poți face foarte ușor.

Loghează-te în cont și în partea de sus a paginii accesează meniul Sport.

Selectează apoi din partea stângă sportul pe care vrei să pariezi, făcând click pe acesta. Acum îți vor fi afișate, în partea centrală a paginii, țările și competițiile pe care poți paria.

În exemplul de mai jos eu am ales fotbal, apoi Spania La Liga. Mi-a fost afișat doar un meci deoarece în meniul din partea superioară (sub Sport Live Cazino etc) era selectată doar Astăzi (ziua în care am scris articolul).

betano euro 2020 v2

La meciul afișat am selectat pronosticul 1 și acesta mi-a fost afișat pe fundal portocaliu, dar și în BILET, în partea dreaptă a paginii.

winbet primul pariu

Dacă vrei să vezi mai multe piețe de pariere pentru un eveniment va trebui să dai click pe acesta. Ulterior îți fi afișată întreaga ofertă de pariuri pentru acel meci (ca în imaginea de mai jos).

2. Cum pariezi la Winbet!

Ai găsit pronosticul pe care vrei să-l joci și ai dat click pe el pentru a fi adăugat pe bilet. Perfect!

Acum ai mai multe opțiuni, fie să joci un pariu simplu, fie dorești să joci o combinație cu alte pronosticuri. Îți prezint în continuare detalii pentru fiecare opțiune în parte.

2.1 Bilet simplu la Winbet

Dacă vrei să joci doar un singur pronostic pe biletul de pariuri, adică un bilet simplu, după ce ai selectat pariul dorit nu-ți rămâne decât să scrii miza pe care vrei s-o joci și să apeși pe butonul "PARIAZĂ ACUM".

În exemplul de mai jos eu am vrut să joc un pariu simplu pe victoria gazdelor cu o miză de 10 RON.

primul pariu la winbet

2.2 Primul pariu multiplu la Winbet

Dacă vrei să joci un pariu multiplu tot ce trebuie să faci este să adaugi minim 2 pronosticuri pe bilet.

Pronosticurile le adaugi pe bilet așa cum ți-am explicat mai sus.

Presupunem că ai adăugat pronosticurile și biletul arată aproximativ ca-n imaginea de mai jos. Nu-ți rămâne de făcut decât să scrii miza dorită și să apeși pe butonul prin care plasezi biletul.

cum plasezi primul pariu la winbet

2.3 Bilet în sistem la Winbet - cum se joacă

Biletul tip sistem presupune împărțirea mizei la numărul total de combinații alese. Pentru a juca un astfel de bilet la Winbet trebuie să dai click pe Sistem pe bilet, deoarece este selectată opțiunea Simplu.

În exemplul din imagine am adăugat 5 pronosticuri pe bilet. Dacă vreau să joc sistem, pot juca sistem 1/5, 2/5, 3/5 etc. De precizat că se pot selecta și mai multe sisteme (inclusiv toate cele 5 variante de sistem din imagine).

Să presupunem că vreau să joc sistem 3/5 cu o miză totală de 10 RON.

Asta înseamnă că sunt 10 combinații posibile, iar miza totală de 10 RON se va împărți la numărul de combinații, plasând efectiv 10 bilete cu miza de 1 RON fiecare.

cum joc pariu sistem la winbet

2.4 Bilet în sistem cu baze la Winbet

Din păcate nu pot fi jucate bilete în sistem cu baze la Winbet!

Te-ai convins cât de simplu se joacă un bilet online pe winbet.ro. Dacă nu ai cont dă click pe link-ul precedent și deschide cont chiar acum!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here