Retragere Winbet

Scris de Laur198523/01/2024

Vrei să faci o retragere bani de la Winbet și nu știi cum să procedezi? Citește acest articol și vei afla toate detaliile.

winbet alb

Încasează bonus
9.000 RON + 300 rotiri gratuite

winbet alb

Bonus 20 lei fără depunere +
până la 180 RON la depunere

retragere winbet

După ce te-ai logat în contul Winbet Casino dă click pe avatarul de lângă balanță, din partea dreaptă sus a paginii. Se va deschide un meniu, din care va trebui să alegi RETRAGERE dând click pe textul respectiv.

Ține cont că va fi necesar să faci verificarea metodei de plată la acest cazino online înainte de a putea face o retragere.

Dacă verificarea a fost făcută va trebui să scrii suma pe care vrei s-o retragi și să completezi datele solicitate.

winbet retragere

În final, pentru a confirma tranzacția apasă pe butonul RETRAGERE.

Cash Pay Winbet

La Winbet retragerile de până la 9.400 RON prin metoda CashPay se aprobă în cel mult o oră.

Cash Pay Winbet Delivery este o metodă disponibilă în București. Pentru a beneficia de ea sună la numărul de telefon 0755.630.000, oricând în intervalul orar 12-21.

Ține cont că retragerea minimă prin Cash Pay Delivery este de 400 RON.

Dacă alegi să retragi prin metoda Cash Pay și să mergi tu într-o locație pentru a ridica banii atunci vei putea retrage minim 20 RON.

Winbet retragere bani ce impozit se plătește

În funcție de suma retrasă îți va fi oprit de către Winbet impozitul pentru pariuri online. Dacă valoarea retragerii este de maxim 10.000 RON, atunci suma oprită ca impozit va fi în cuantum de 3% din valoarea retragerii.

Dacă ai întrebări legate de retragerea banilor la Winbet lasă un comentariu mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

S-ar putea  te intereseze și: