Winbet Pariuri Live

Scris de Laur198523/01/2024

Winbet face eforturi în momentul de față pentru a ajunge în topul caselor de pariuri online din țară, mizând mult pe platforma de pariuri live. Vei găsi aici o selecție diversificată de jocuri de noroc, nu doar pariuri sportive ci și cazino, live casino sau pariuri pe eSports.

winbet alb

Bonus 20 lei fără depunere +
până la 180 RON la depunere

Pe partea de pariuri sportive, inclusiv în ceea ce privește pariurile live, Winbet stă foarte bine, acoperind cele mai populare sporturi precum fotbal, tenis, hochei sau volei. Dacă vrei să joci pe sporturi mai de nișă precum Snooker, Hurling sau Fotbal Galic, găsești și aceste evenimente acoperite de platforma Winbet.

Winbet Pariuri Live este o alegere foarte bună dacă dorești să joci pariuri pe meciurile în derulare și vrei să ai garanția că ai parte de validări rapide ale biletelor jucate, joci la o casă online licențiată pentru pariuri sportive, ai stabilitate, datele tale sunt în siguranță și, poate mult mai important, ești recompensat constant și cu bonusuri de fidelitate Winbet.

winbet pariuri live platforma

Platforma Winbet Pariuri Live

Încă de prima dată când am accesat pagina de pariuri live la Winbet am rămas plăcut impresionat de simplitatea și de cât de intuitiv este meniul. Sporturile sunt dispuse pe orizontală, nu pe verticală ca la alte case de pariuri și astfel este foarte ușor să găsești pariuri live din sporturile care te interesează dând pur și simplu scroll în meniu.

Dacă vrei să pariezi pe sporturile cele mai populare, precum fotbal, tenis, baschet, volei sau hochei, ai la dispoziție meniul principal de pariuri live la Winbet și vei găsi repede aceste sporturi din care poți alege piețele de pariuri live preferate. 

Mi-a atras atenția un detaliu interesant la Winbet Pariuri Live, dacă accesezi meniul de eSports ai la dispoziție și sporturi virtuale jucate pe Playstation 5 live. Poți să pariezi pe ligi de fotbal (Fifa) sau NBA ori meciuri de hochei, iar aici opțiunile de pariere nu sunt deloc puține.

winbet esport fotbal

Dacă îți dorești să joci pariuri live la platforma Winbet, atunci trebuie să știi că biletul se plasează foarte ușor. Pur și simplu fă click pe evenimentul pe care dorești să pariezi, apoi alege piața de pariere pe care vrei să mizezi (câștigător, handicap asiatic, total goluri etc), după aceea adaugă pariul pe biletul de joc. 

După ce ai terminat de adăugat toate pronosticurile, introdu miza și apasă pe butonul PARIAZĂ ACUM, exact ca în imaginea de mai jos.

winbet cum pariezi live

Biletele se procesează foarte repede, practic e o durată de așteptare de câteva secunde între momentul în care ai făcut click pe Pariază Acum până când biletul cu pariuri live la Winbet este plasat. Dacă în acest interval de timp intervin modificări ale cotelor la pariurile live, vei primi o notificare și trebuie să accepți modificările de cote ori să renunți la plasarea biletului.

Caracteristici și funcții platforma Pariuri Live la Winbet

Acum că ai aflat cum poți să plasezi un bilet la pariuri live la Winbet, îți voi expune câteva dintre cele mai importante aspecte legate de experiența de pariuri live la această casă de pariuri online. Nu îți ascund faptul că există și alternative mai bune care oferă mult mai multe beneficii pentru partea de pariuri live, însă iată care sunt caracteristicile principale ale platformei Winbet.

Lipsa transmisiunilor live

Transmisiunile live ale sporturilor lipsesc cu desăvârșire la Winbet și dacă aș fi în managementul acestei platforme acest lucru ar reprezenta o prioritate pentru mine.

Este greu să fii o platformă de pariuri cu pretenții și să nu oferi transmisiuni live ale sporturilor, deoarece majoritatea pariorilor care plasează bilete, îndeosebi live, își doresc să urmărească evoluția partidei în transmisiune directă la Winbet.

Ofertă generoasă și piețe de pariere diversificate

Dacă ar fi să ne raportăm prin comparație cu alte case de pariuri online, poți observa ușor că oferta de pariere de la Winbet este una bogată. Dacă la alte case de pariuri ai doar sporturile tradiționale și doar 20-25 de piețe de pariere, aici vei găsi sporturi de nișă precum Bandy, Cricket, Fotbal Galic, Lacrosse sau alte evenimente exotice.

Dacă discutăm de piețe de pariere pe fotbal la evenimentele importante, acestea sunt mult mai numeroase la Winbet Pariuri Live decât la alte case de pariuri online.

Statistici actualizate live

Este foarte important să pariezi informat, mai ales dacă joci la live la Winbet. Aici statisticile se actualizează destul de repede, de exemplu ceva mai repede decât pe aplicațiile de livescore.

Ai un avantaj considerabil pentru că poți paria imediat pe câștigătoarea unui meci de fotbal dacă echipa adversă a luat cartonaș roșu ori pe cornere, dacă ai acces la statistici actualizate în timp real, lucru de care beneficiezi la Winbet Pariuri Live.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

Concluzii

Este foarte ușor să pariezi live la Winbet. Nu doar că ai parte de zeci sau chiar sute de evenimente transmise în direct în marea majoritate a timpului, dar primești și cote competitive, mult mai bune decât la alți operatori din mediul online.

În plus, pariurile sunt acceptate rapid și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este că la Winbet nu vezi cote blocate aproape jumătate din meci, cum se întâmplă în cazul unor case de pariuri cu pretenții licențiate în România.

Biletele sunt și ele validate foarte repede la Winbet Pariuri Live, în multe cazuri concomitent cu finalizarea partidei. Dacă te uiți la evenimente de esports de exemplu, nu se termină bine transmisia în direct și deja ai rezultatul biletului stabilit pentru că se lucrează pe BetsApi pe platforma de live Winbet.

S-ar putea  te intereseze și: