WinBet VIP

Scris de Laur198523/01/2024

Winbet cu siguranță știe să își răsplătească jucătorii fideli printr-un pachet atractiv de VIP Cashback. Cu alte cuvinte, pe măsură ce joci mai mult, vei putea recupera și mai mult din pierderi pentru că exact asta înseamnă cashback.

În acest articol îți voi prezenta 3 oferte de nerefuzat ale operatorului WinBet, este vorba despre Vip Cashback, VIP Winbet și VIP CashPay. Pe lângă aceste 3 promoții, nu uita că poți beneficia și de un bonus de bun venit consistent de la WinBet mai ales dacă ești jucător de pariuri sportive, unde ai 180 RON în free bets pentru primele 3 depuneri la Winbet. 

winbet alb

Încasează bonus
9.000 RON + 300 rotiri gratuite

winbet alb

Bonus 20 lei fără depunere +
până la 180 RON la depunere

VIP Cashback la Winbet

vip cashback winbet

Programul VIP Cashback de la Winbet îți recompensează primele tale 5 depuneri. Ce primești? Un procent cuprins între 10% și 20% cashback.

Cum poți să beneficiezi de programul VIP Cashback de la Winbet? Simplu, trebuie să îndeplinești condițiile de mai jos:

  • Să nu fi beneficiat de alt bonus, deci inclusiv de un bonus de bun venit casino sau sport.
  • Trebuie să fi depus o sumă egală sau mai mare de 2000 de lei și să nu mai ai pariuri deschise în momentul în care soliciți cashback-ul de la VIP CashBack Winbet.
  • Acest Cashback se acordă automat și apare în meniul Contul Meu - Ofertele mele în termen de 24 de ore de la îndeplinirea condițiilor.

Condiții de acordare VIP CashBack Winbet

Primești următoarele procente de CashBack la Winbet:

  • 10% până la 1000 de lei maxim pentru o primă depunere de minim 2000 de lei și maxim 10.000 de lei, dacă ești pe pierdere.
  • 10% până la 1000 RON maxim pentru a doua depunere cuprinsă între 2000 - 10.000 RON dacă ești pe minus.
  • 15% până la 1500 de lei pentru a treia depunere, dacă depozitul este în aceleași limite menționate mai sus.
  • 15% până la maxim 1500 lei pentru cea de-a patra depunere, cu un depozit între 2000 și 10.000 de lei.
  • 20% până la 2000 de lei pentru al cincilea depozit, dacă suma depusă este între 2000 și 10.000 RON și ești pe minus la pariuri sportive.

Pentru a putea să retragi câștigurile generate de bonus cashback Winbet alocat, ai nevoie să îndeplinești o cerință de rulaj de doar 1X, deci rulajul este foarte ușor de realizat. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în termen de maxim 30 de zile de la momentul alocării bonusului Winbet VIP CashBack.

Există și o limită maximă a câștigurilor care pot fi obținute după îndeplinirea cerințelor de rulaj la VIP Cashback Winbet, limita fiind de 10.000 de lei. Orice sumă care depășește acest prag va fi automat anulată de Winbet. Promoția este valabilă doar pentru secțiunea Cazino România, mai puțin jocurile Presto și Knockout Football.

VIP Winbet

vip winbet

VIP Winbet este un program de fidelizare pe bază de invitație și rezervat doar utilizatorilor selectați de către operatorul Winbet pe baza activității de pe platforma de cazino. Așadar această campanie VIP Winbet nu este dedicată tuturor utilizatorilor de pe platformă, ci doar acelora selectați.

Cum știi dacă ai fost selectat? Vei primi un mesaj cu o invitație din partea managerului de cont de la Winbet. În calitate de membru VIP Winbet, vei primi oferte și bonusuri exclusive, iar loialitatea ta este răsplătită constant prin bonusuri atrăgătoare, inclusiv rotiri gratuite fara depunere.

În momentul de față nu există prea multe detalii despre această campanie de fidelizare VIP Winbet pentru că operatorul Winbet nu a ales să fie transparent privind promoția curentă. Cu toate acestea, un singur lucru se specifică destul de clar la termeni și condiții, anume că ai șanse mai mari să ajungi membru VIP Winbet dacă joci mai des și mai mult la jocurile de cazino disponibile pe platforma Winbet.

Mai este menționat faptul că nu pot fi active mai multe bonusuri în același timp pe contul Winbet. Cu alte cuvinte, dacă ai beneficiat deja de un bonus de bun venit Winbet sau chiar de un bonus din programul VIP Cashback Winbet, atunci nu poți primi alte bonusuri la VIP Winbet.

Vei putea intra în acest club select al jucătorilor Winbet dar nu ești eligibil pentru un bonus special pentru că bonusurile nu se pot cumula.

VIP Bonus CashPay la Winbet

vip bonus cashpay winbet

Dacă vrei să fii cu adevărat client VIP la Winbet atunci trebuie să și depui pe măsură. VIP CashPay se aseamănă într-o oarecare măsură cu VIP CashBack de la Winbet, însă la cea de-a doua promoție ai bonus pentru depunere indiferent de metoda aleasă, în timp ce la VIP CashPay Bonus ești recompensat doar pentru depunerile făcute în sălile de joc, deci nu și cele online.

Ce primești? Un bonus consistent de 1000 RON dacă depui minim 2000 RON în oricare dintre agențiile și sălile de jocuri Winbet.

Cum faci să primești acest bonus? Simplu, te deplasezi cu un act de identitate la o sală de jocuri sau agenție Winbet din țară. Cere operatorului de acolo să îți activeze bonusul Cashpay (Atenție, nu bonus CashBack VIP) și după ce vezi oferta disponibilă și activă în contul tău de jucător alimentează-ți contul cu o sumă de minim 2000 de lei. 

Spre deosebire de VIP CashBack la Winbet, aici la Bonus VIP Cashpay nu ai stabilită o limită maximă de depunere, practic poți depune oricât dorești, asigură-te doar că ai oferta activă pe cont după ce i-ai solicitat asta operatorului Winbet.

Ce mai trebuie să știi despre promoțiile VIP Winbet

Bonusurile acordate aici apar în balanța bonus și fondurile vor putea fi retrase numai după îndeplinirea cerințelor de rulaj. Dacă intri în lobby-ul VIP Winbet, după ce primești invitația de la managerul de cont, vei putea primi și bonusuri periodice în funcție de activitatea ta de joc de pe contul Winbet.

La VIP CashBack Winbet există anumite limite de depunere care trebuie respectate, iar bonusurile vor fi acordate pe cont numai în condiția în care ești pe pierdere și nu ai vreun pariu deschis, pentru că dacă ești pe profit practic nu ar mai avea sens această campanie promoțională CashBack (ea fiind activă doar pentru alimentarea contului).

Promoțiile VIP Cashback, VIP Winbet și Bonus Cashpay Winbet au disponibilitate limitată în timp. Verifică periodic dacă promoțiile mai sunt de actualitate, chiar pe platforma oficială Winbet.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo seven bet

2.800 RON +
720 FS

logo elite slots

3.200 RON +
720 FS

logo don 3

2.000 RON +
150 FS

Concluzii

Cele 3 programe de fidelizare VIP Cashback, VIP Winbet sau Bonus Cashpay Winbet reprezintă oferte de fidelizare pentru jucătorii activi și reprezintă o oportunitate ideală să mai câștigi niște bani pentru cazinou sau pariuri sportive. 

Condițiile de acordare nu sunt deloc restrictive, dimpotrivă (cu excepția VIP Winbet unde nu se specifică exact ce anume trebuie să faci pentru a primi invitația), iar condițiile de rulaj sunt și ele accesibile.

Totuși, trebuie să depui sume destul de mari pentru a primi aceste bonusuri speciale, poate că și de aceea categoriile de bonusare se numesc VIP pentru că sunt rezervate high roller-ilor. Spune-mi cum ți se par ție aceste promoții VIP de la Winbet.

S-ar putea  te intereseze și: