WinBoss bonus fără depunere

Scris de Bmg23/01/2024

Ai jucat până acum la păcănele online pe platforma WinBoss? Vorbim despre un cazinou care poate părea interesant la prima vedere și despre care îți voi povesti mai multe în acest articol. 

M-am hotărât să abordez aici subiectul bonus fără depunere, pentru că orice parior este interesat de așa ceva. Vei afla în continuare dacă există astfel de promoții pe site și ce ofertă pare mai accesibilă.

winboss bonus fără depunere

WinBoss free spins fără depunere

Ai impresia că un cont nou îți va aduce bonus special la cazinouri România? Să știi că nu este cazul aici, pentru că WinBoss nu oferă la casino online bonus fără depunere. Nu vei beneficia de un astfel de bonus nici măcăr dacă te înregistrezi acum la operator. 

Poți obține însă bonusul de bun venit la depunere. După ce completezi formularul de deschidere cont nou la WinBoss, poți încasa până la 6.000 RON și 600 runde gratuite. Sună bine nu?

Mai multe detalii despre promoția de bun venit găsești în articolul WinBoss cod bonus.

Suplimentar, față de ce am arătat mai sus, poți lua 50 de rotiri gratuite la WinBoss după ce faci verificarea contului. Odată ce ai finalizat procesul de verificare a identității, operatorul te creditează cu 50 free spins la Sweet Bonanza.

Rotirile gratuite fara depunere au valoarea de câte 0.20 RON și câștigul trebuie pariat o dată, integral, în 24 de ore. De menționat că nu este o ofertă de bonus fără depunere și pentru a încasa cele 50 de rotiri trebuie să depui minim 30 RON în contul tău de la WinBoss.

WinBoss bonus fără depunere pentru clienții activi

Din punct de vedere al clienților care au deja un cont la cazinoul WinBoss, oferta de bonusuri este modestă. NU vei încasa niciun fel de bonus fără depunere. Ceva mai interesant pare doar Roata Norocului, însă pentru a roti o dată gratuit trebuie să pariezi pe minim 500 de spins în cazinou la păcănele jocuri, ceea ce pentru pariorii începători este destul de mult.

Așadar, WinBoss este un cazinou care poate fi încercat, mai ales că are și bonus de bun venit. Dacă în viitor va mai pune la dispoziția clienților ceva bonusuri speciale și oferte fără depunere, fii sigur că le voi prezenta detaliat.

S-ar putea  te intereseze și: