WinBoss cod bonus

Scris de Bmg24/01/2024

Nu-i așa că ești un client al cazinourilor online? Dacă ai ajuns la acest articol, înseamnă că vrei date despre ofertele cu cod promo de la WinBoss. Tocmai informații pe acest subiect vei afla în continuare.

logo winboss alb

6.000 RON la primele 5 depuneri

+ 600 rotiri gratuite

Vom vorbi despre un operator online care propune doar jocuri de cazinou și care nu are o platformă de pariuri sportive. Totuși, până a deschide cont la WinBoss îți recomand să citești ce am scris mai jos.

winboss cod bonus

Cod bonus WinBoss

Cod bonus WinBoss păcănele fără depunere

Dacă vrei să începi procedura de deschidere cont la WinBoss, eu vreau să îți spun că vei încasa 50 rotiri gratuite ca bonus fără depunere la acest cazino online.

Nu este nevoie de vreun cod bonus ca să joci jocuri casino online gratis.

Rotirile fără depunere vor fi creditate în cont în maxim 48 de ore după ce a fost efectuată complet verificarea identității la slotul Starlight Princess.

O rotire gratuită are o valoare de 0.20 RON. Pentru a retrage câștigul generat de free spins, acesta trebuie rulat 15 ori în termen de 24 de ore de la creditare.

Cod promo WinBoss păcănele bonus la depunere

WinBoss oferă bonusuri până la 6.000 RON la primele 5 depuneri pentru clienții noi. Trebuie să alimentezi contul cu minim 300 RON pentru a beneficia de fiecare bonus. În plus se mai oferă 600 rotiri gratuite instant la depuneri.

Distribuția acestor bonusuri este următoarea:

  • prima depunere: 100% până la 2.000 RON + 150 rotiri la Shining Crown.
  • a doua depunere: 100 free spins la Gates of Olympus.
  • a treia depunere 75% până la 2.000 RON + 100 rotiri la Wanted Dead or a Wild.
  • a patra depunere: 100 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza.
  • a cincea depunere 125% până la 2.000 RON + 150 rotiri la slotul Mental

Ce trebuie să știi despre bonus și rotiri gratuite

  • ca să transformi fiecare bonus procentual în bani reali totalul dintre bonus și depunere trebuie rulat de 29 de ori.
  • câștigurile obținute din rotiri trebuie rulate și ele de 15 ori.

De menționat că nu trebuie să introduci vreun cod bonus pentru a beneficia de promoția pentru deschiderea contului la WinBoss.

Unde trebuie introdus la WinBoss cod promo

winboss cont nou

Atunci când deschizi cont nou la operaror și completezi formularul de înregistrare WinBoss, o să descoperi la pasul 2, o fereastră de tip pop-up, în care se răgăsește câmpul ”Cod promo”. 

Acolo tastezi codul, dacă cumva ai primit așa ceva de la cazinou.

Pentru moment, nu există nicio promoție pe bază de cod bonus la WinBoss.

Bonusuri și promoții WinBoss fără cod promo

WinBoss nu stă prea bine la capitolul bonusuri pentru clienții activi. Nu vei găsi jocuri cu bani reali fără depunere și nici vreo ofertă extraordinară. Am remarcat una singură, dar care nici ea nu mă impresionează.

winboss roata norocului

Roata norocului - primești în fiecare zi o rotire dacă ai mizat în prealabil minim 500 spins. Poți câștiga bani bonus, rotiri gratuite, oferte de bonusuri cu depunere și alte premii.

Nu trebuie introdus vreun cod promo pentru a învârti roata norocului.

Întrebări frecvente cod bonus WinBoss

Am păstrat pentru final răspunsul la câteva întrebări uzuale despre codul promo WinBoss.

Cum aflu despre codurile bonus disponibile la cazinoul online?

Totul este foarte simplu. Dacă urmărești un cazinou anume poți căuta ofertele disponibile pe site-ul său. De asemenea, poți accesa site-ul nostru, biletu-zilei.com, iar în secțiunea de cazinou vei găsi promoțiile cele mai bune de la cazinourile de top din România.

Ce fel de bonusuri pot activa cu un cod promo?

În general, orice tip de bonus se poate activa cu un cod promoțional. Asta ține de casele de pariuri și cazinouri. În momentul de față găsești oferte cu cod la înregistrare, la rotiri gratuite sau la bonusuri cu depunere. Mai poți întâlni cashback, diverse bonusuri la păcănele online sau promoții personalizate.

Mă pot înregistra la WinBoss dacă nu am un cod promo?

Chiar dacă formularul de înregistrate la WinBoss are o rubrică de cod bonus, poți pur și simplu sari peste ea dacă nu ai un astfel de cod promoțional. Procesul de deschidere a contului nu este condiționat de un cod bonus la acest cazinou, care oricum deocamdată nu folosește oferte pe bază de cod.

S-ar putea  te intereseze și: