Winmasters – bonus și recenzie

winmasters

L1160650W000194

Încasează acum bonus 100% până la 550 RON la prima depunere

bonus
aplicatie mobil
pariuri live
streaming live
cash out
casino

Winmasters reprezintă în acest moment un nume important pe piața pariurilor sportive online. Această agenție s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și astfel a devenit una dintre casele de pariuri online de top. În continuare găsești o recenzie completă a agenției Winmasters România.

1. Bonus Winmasters pentru clienții noi - 550 RON

winmasters bonus 550 lei

La Winmasters pariuri clienții noi sunt întâmpinați in acest moment de un bonus de 110% care poate ajunge până la 550 RON, acordați în pariuri gratuite. Dacă vrei să profiți de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. Dă CLICK AICI și deschide cont!
 2. Efectuează un prim depozit în valoare de minimum 75 RON (exclus Skrill și Neteller).
 3. Instant vei primi un pariu gratuit cu o valoare de 30% din suma depusă.
 4. Rulează jumătate din suma depusă și vei mai primi un pariu gratuit, egal cu 20% din suma depusă. 
 5. Rulează de 1.5x suma depusă și vei mai primi un pariu gratuit, egal cu 20% din suma depusă. 
 6. Rulează de încă 3x suma depusă și încă un pariu gratuit, egal cu 20% din valoarea depunerii, va fi creditat în cont. 
 7. Rulează de încă 5x suma depusă și vei mai primi un ultim pariu gratuit, egal si el cu 20% din suma depusă.

Condiții de rulaj:

 • rulajul poate fi făcut pe orice cotă, inclusiv 1.01. 
 • pariul gratuit va trebui jucat integral pe un bilet, iar dacă respectivul bilet va fi câștigat în cont va rămâne profitul în bani reali.
 • ai la dispoziție 60 de zile pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj.

2. Top 5 motive să alegi Winmasters

Mai jos îți prezint principalele 5 motive pentru care îți recomand să deschizi cont și să pariezi la Win masters:

 • Ai dublat primul depozit.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Închizi pariurile oricând dorești cu Cash Out.
 • Pariuri și streaming live pentru cele mai tari evenimente sportive.
 • "Pariuri utilizatori" - soliciți un pariu care nu există în ofertă.

3. Cum faci cont la Winmasters

înregistrare winmasters

După cum poți observa și în imaginea de mai sus formularul de înscriere la Winmasters România este compus din 3 secțiuni. Procedura de înregistrare nu durează mai mult de câteva minute.

Nu sunt multe de spus despre acest subiect, trebuie doar să fii atent și să introduci informațiile corecte, așa cum apar în cartea de identitate (de exemplu, chiar dacă în prezent locuiești la altă adresă va trebui să scrii datele din buletin).

4. Verificarea contului

verificare cont winmasters

Verificarea contului de pariuri online este o procedură obligatorie prin lege la orice agenție. La Winmasters va trebui să verifici contul în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primului depozit. Pentru a face acest lucru va trebui să dai click pe numele tău și să selectezi opțiunea "Încarcă Documentele de verificare".

Se va deschide o pagină la fel ca în imaginea de mai sus, acolo unde poți vedea mai multe detalii despre această procedură. Tot acolo vei putea încărca și documentele solicitate, după cum urmează:

 • copia actului de identitate (buletin, pașaport sau permis de conducere).
 • copia unei facturi de utilități/extras de cont bancar (trebuie să fie vizibil numele tău și adresa).
 • copie față/verso a cardului bancar sau chitanță aferentă tranzacției în cazul depunerii cu portofele electronice.

Odată încărcate documentele vor fi vizibile pe pagina de verificare. În tot acest timp vei putea folosi contul de pariuri fără niciun fel de restricție.

5. Metode de depunere și retragere

Toate detaliile legate despre metodele prin care poți depune fonduri le găsești în tabelul de mai jos (metode acceptate, depozitul minim eligibil, timpul de procesare și taxele percepute):

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

skrill

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

neteller

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

paysafecard

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

Aceleași metode de plată sunt acceptate și când vine vorba despre retragerea câștigurilor. În plus, poți solicita o retragere și prin transfer bancar, doar că aceste cereri sunt procesate mai greu și banii ajung în contul bancar cu puțină întârziere față de alte metode. De asemenea, indiferent de metoda selectată se va percepe o taxă de 1% (dacă suma retrasă nu depășește 66.750 RON) drept impozit pe câștig.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card

80 RON

9.000 RON

3-5 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

skrill

80 RON

9.000 RON

instantaneu

1% din suma retrasă

neteller

80 RON

9.000 RON

instantaneu

1% din suma retrasă

paysafecard

80 RON

4.000 RON

instantaneu

1% din suma retrasă

transfer bancar

80 RON

9.000 RON

3-6 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

6. Cum joci primul pariu

Platforma Winmasters este bine structurată și optimizată, astfel că vei putea găsi și alege cu ușurință pariurile dorite. Odată intrat pe pagina principală a agenției Win masters vei putea observa în partea stângă un meniu din care vei putea alege sportul și competiția din care face parte evenimentul căutat, iar în partea de sus găsești competițiile de top.

După ce ai selectat competiția respectivă se va deschide o pagină nouă cu toate meciurile disponibile, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos:

winmasters website

Acolo vei vedea doar tipul de pariu principal (în cazul fotbalului 1X2), iar pentru a deschide întreaga listă de pariuri disponibile trebuie să apeși pe numele evenimentului. Odată ce ai găsit pronosticul dorit trebuie doar să dai click pe cota acestuia, care va fi adăugată pe biletul de joc. După ce ai adăugat toate selecțiile va trebui să introduci miza cu care vrei să plasezi biletul și apoi să apeși pe butonul "Plasare Pariuri":

winmasters bilet pariuri

7. Oferta pentru mobil la Winmasters

Dacă vrei să plasezi pariuri de pe mobil sau tabletă la Winmasters o vei putea face în cele mai bune condiții. Mai mult decât atât, ai două variante pentru acest lucru: descarci aplicația dedicată pentru Android sau iOS sau accesezi site-ul web optimizat pentru mobil.

În continuare îți ofer câteva detalii despre ambele posibilități de a juca pariuri oriunde te-ai afla:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

winmasters app

Eu îți recomand să instalezi aplicația Winmasters dacă vrei să pariezi în cele mai bune condiții de pe telefon sau tabletă. Nu trebuie decât să accesezi aplicația Winmasters de pe dispozitivul mobil, iar în partea superioară a paginii vei observa un mesaj cu privire la disponibilitatea aplicației, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos. Trebuie să apeși pe butonul "Descarcă" și se va încărca o pagină cu toate informațiile necesare:

winmasters site mobil

Aplicația pentru iOS o poți găsi foarte ușor și în AppStore, dacă vei căuta cuvântul o Winmasters. Recomandarea noastră este să pariezi de pe mobil prin intermediul aplicației, deoarece astfel te vei bucura de cea mai bună experiență de pariere. În plus ai parte de funcții suplimentare, precum Pariu rapid, BetPlus sau Pulse Bet.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care utilizezi un dispozitiv cu sistemul de operare Windows Phone sau pur și simplu nu vrei să instalezi aplicația Winmasters trebuie să știi că ai și varianta site-ului web optimizat. Trebuie doar să accesezi platforma Winmasters România de pe mobil și se va afișa o pagină special creată pentru astfel de dispozitive, ca în imaginea de mai jos:

winmasters site mobil

În prima fază vei vedea evenimentele live disponibile pentru pariere, iar dacă vrei să plasezi un pariu pre-meci va trebui să selectezi sportul dorit din meniul din partea superioară a paginii și să cauți meciul pe care vrei să mizezi. 

8. Pariuri disponibile la Winmasters România

În ceea ce privește oferta de pariuri trebuie să știi că acest operator se prezintă destul de bine. Pe lângă sporturile populare, precum fotbal, tenis, baschet sau handbal Win masters acoperă și evenimente din E-sports (sporturi electronice), bandy, trotting, crichet sau netball. Astfel îți poti da seama de complexitatea ofertei.

Oferta fotbalistică pre-meci este una destul de bună. La meciurile importante Winmasters România oferă peste 180 de tipuri de pariuri. Printre acestea evident se numără și pariurile pe cornere, cartonașe sau marcatori.

9. Streaming și pariuri live

winmasters pariuri live

Dacă te interesează pariurile live oferite de Winmasters atunci această agenție se poate dovedi o alegere foarte inspirată. În momentul scrierii acestui articol (într-o dimineață de marți fără prea multe evenimente sportive) pe platforma de pariuri live a agenției existau 57 de evenimente pe care se putea juca: 13 meciuri de fotbal, 22 de tenis, dar și selecții din baschet, hochei, handbal, volei, tenis de masa, polo, badminton sau E-sports.

La fotbal existau chiar și meciuri U21 din Algeria, a doua ligă din India sau Iran, precum și meciuri amicale feminine. Imaginează-ți câte evenimente sunt disponibile într-o zi de weekend. La tenis lucrurile stăteau și mai bine, fiind disponibile multe meciuri din turnee ITF și Challenger, iar câteva dintre acestea chiar cu streaming live.

În ceea ce privește transmisiunile în direct la Winmasters România, fotbalul de top din Germania, Copa del Rey sau baschetul spectacol din NBA sunt doar câteva dintre competițiile pe care le poți urmări gratuit în timp real.

10. Bonusuri și promoții

Bonusul oferit la prima depunere nu este singurul pus la dispoziția jucătorilor de acest operator. Winmasters România lansează constant noi oferte cu ocazia anumitor evenimente sau competiții sportive.

Câteva bonusuri sunt disponibile pe termen lung pentru toți clienții Winmasters și despre acestea voi scrie în continuare.

10.1. Bonus de până la 60% pentru biletele multiple

winmasters bonus multiplu

Dacă îți place să joci des bilete cu mai multe pronosticuri, atunci am o veste bună pentru tine! Winmasters oferă tuturor cliențilori câștiguri suplimentare de până la 60% pentru astfel de pariuri. Sunt luate în considerare doar biletele cu cel puțin 4 pronosticuri, cu cota minimă 1.35. Bonusurile sunt acordate sub formă de bani CASH în cazul în care toate pronosticurile sunt câștigătoare, după cum urmează:

 • bilet cu 4 evenimente - bonus 5%.
 • bilet cu 5 evenimente - bonus 10%.
 • bilet cu 6 evenimente - bonus 15%.
 • bilet cu 7 evenimente - bonus 20%.
 • bilet cu 8 evenimente - bonus 25%.
 • bilet cu 9 evenimente - bonus 30%.
 • bilet cu 10 evenimente - bonus 35%.
 • bilet cu 11 evenimente - bonus 40%.
 • bilet cu 12 evenimente - bonus 45%.
 • bilet cu 13 evenimente - bonus 50%.
 • bilet cu 14+ evenimente - bonus 60%.

Trebuie să mai știi că doar anumite competiții sportive se califică pentru această ofertă.

10.2. Banii înapoi la 0-0

winmasters 0-0

Agenția îți oferă miză 100% înapoi în acest caz, dacă respecți următoarele condiții:

 • trebuie să plasezi un pariu simplu pre-meci pe una dintre următoarele piețe: Scor corect, Pauză/Final sau Pauză/Final sau Peste/Sub 2.5 goluri.
 • miza maximă acceptată pe bilet este de 250 RON.
 • se iau în considerare numai pariurile plasate pe evenimente din anumite competiții (lista completă o găsești pe pagina operatorului).

În cazul în care ai respectat toate cele 3 condiții de mai sus, iar meciul pe care ai mizat se termină 0-0, Winmasters îți returnează miza integral în cont, sub formă de bani reali (fără nicio condiție de rulaj). Returnarea se face în cel mult 24 de ore de la încheierea meciului respectiv și este în limita a 250 RON.

11. Asistență clienți - departamentul suport

Dacă ai întâmpinat orice fel de problemă legată de operator trebuie să știi că o echipă de suport îți stă la dispoziție în fiecare zi. Mai jos îți prezint modalitățile prin care poți lua legătura cu un operator Winmasters care să te ajute:

 • Live chat - acest serviciu este disponibil zilnic, în intervalul orar 10:00-22:00 și reprezintă cea mai rapidă metodă de a contacta echipa de suport; pentru a intra pe chat-ul live trebuie să accesezi secțiunea "Contactați-ne" din partea de jos a paginii și să apeși pe iconița corespunzătoare.
 • Telefon (0318 600 444 - număr cu tarif normal) - disponibil de luni până duminică între orele 09:00-23:00.
 • E-mail ([email protected]) - dacă trimiți un mesaj în intervalul 09:00-23:00 vei primi răspuns în scurt timp.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre agenție

Pe internet nu se găsesc prea multe opinii despre serviciile oferite de acest operator, dar am reușit să adun câteva păreri ale celor care au testat Winmasters:

 1. "Nu am avut probleme cu ei, mai ales acum când au schimbat total site-ul.Au ajuns după părerea mea între primele 5 , ceea ce spune mult."
 2. "Sunt de părere că și-au crescut mult nivelul...au schimbat platforma recent, una mult mai interactivă și care se mișcă mai bine față de cea anterioară, au adăugat mai multe sporturi în ofertă, iar în plus, și poate cel mai important pentru noi pariorii, au crescut cotele fiind mult mai competitivi cu restul caselor online prezente în România. Recomand!"

Și părerea mea despre Winmasters este una destul de bună. Oferta de pariuri pre-meci și live se prezintă bine, aplicația de pariuri pentru mobil reprezintă o variantă excelentă de a paria direct de pe telefon, în timp ce bonusurile și promoțiile cu care agenția vine în mod constant reprezintă un alt avantaj. 

Dacă ai testat această casă de pariuri online te invit să scrii și tu părerea în secțiunea de comentarii.

13. Întrebări frecvente despre Winmasters

Mai jos gasesti raspunsuri la cateva dintre cele mai frecvente intrebari ale jucatorilor despre agentia Winmasters:

Este legal să joc pariuri la Winmasters?

Agenția Winmasters deține licența ONJN nr. L1160650W000194 pentru România, valabilă până în anul 2026. Prin urmare este perfect legal să joci pariuri la acest operator.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat?

Începând cu 23 martie 2018 Winmasters oprește la sursa impozitul pentru fiecare retragere, în valoare de 1% din suma retrasă, dacă aceasta nu depășește valoarea de 66.750 RON. Astfel, tu nu mai ai niciun fel de obligație în acest sens.

2 COMENTARII

 1. va rog verificati pariul id637242835941333553 pentru ca nu mi-a fost returnati 10 euro din pariu nu au intrat in cont

  • Salut. Nu te putem ajuta aici pentru ca noi nu suntem casa de pariuri. Suna la numarul de telefon de la relatii cu clientii Winmasters (0318 600 444) si sigur se va rezolva problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here