Winmasters Pariuri

Winmasters reprezintă în acest moment un nume important pe piața pariurilor sportive online. Această agenție s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și astfel a devenit una dintre casele de pariuri online de top. În continuare găsești o recenzie completă a agenției Winmasters România.

1. Bonus Winmasters România - 700 RON la prima depunere

Winmasters Pariuri

La Winmasters pariuri clienții noi sunt întâmpinați in acest moment de un bonus de 100% la prima depunere, care se acordă până la maxim 700 RON. Dacă vrei să profiți de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. Dă CLICK AICI și înregistrează-te ca jucător la Winmasters!
 2. Efectuează un prim depozit în valoare de minimum 50 RON (exclus Skrill și Neteller).
 3. Primești imediat un bonus de 100% în limita a 700 RON.

Condiții de rulaj:

 • depunerea va trebui rulat de 12 ori pentru a fi transformat în bani reali. Se iau în considerare numai pariurile simple la cote de minimum 1.65 și pariurile multiple cu cote de cel puțin 1.45 per eveniment.
 • tipurile de pariu Handicap și Forecast/Tricast nu se iau în considerare pentru rulajul bonusului.
 • ai la dispoziție 60 de zile pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj.

2. Top 5 motive să alegi Winmasters România

Mai jos îți prezint principalele 5 motive pentru care îți recomand să deschizi cont și să pariezi la această agenție:

 • Ai dublat primul depozit.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Închizi pariurile oricând dorești cu Cash Out.
 • Pariuri și streaming live pentru cele mai tari evenimente sportive.
 • "Pariuri utilizatori" - soliciți un pariu care nu există în ofertă.

Dacă nu ai mai pariat până acum la acest operator te invit să citești articolul: 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a juca la Winmasters pariuri.

3. Cum faci cont la agenția Winmasters

Winmasters Pariuri

După cum poți observa și în imaginea de mai sus formularul de înscriere la Winmasters România este compus din 3 secțiuni. Procedura de înregistrare nu durează mai mult de câteva minute.

Nu sunt multe de spus despre acest subiect, trebuie doar să fii atent și să introduci informațiile corecte, așa cum apar în cartea de identitate (de exemplu, chiar dacă în prezent locuiești la altă adresă va trebui să scrii datele din buletin).

Dacă vrei un tutorial pas cu pas pentru deschiderea contului la Winmaster îți recomand să dai click pe link-ul precedent.

4. Verificarea contului la Winmasters

Winmasters Pariuri

Verificarea contului de pariuri online este o procedură obligatorie prin lege la orice agenție. La Winmasters va trebui să verifici contul în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primului depozit. Pentru a face acest lucru va trebui să dai click pe numele tău și să selectezi opțiunea "Încarcă Documentele de verificare".

Se va deschide o pagină la fel ca în imaginea de mai sus, acolo unde poți vedea mai multe detalii despre această procedură. Tot acolo vei putea încărca și documentele solicitate, după cum urmează:

 • copia actului de identitate (buletin, pașaport sau permis de conducere).
 • copia unei facturi de utilități/extras de cont bancar (trebuie să fie vizibil numele tău și adresa).
 • copie față/verso a cardului bancar sau chitanță aferentă tranzacției în cazul depunerii cu portofele electronice.

Odată încărcate documentele vor fi vizibile pe pagina de verificare. În tot acest timp vei putea folosi contul de pariuri fără niciun fel de restricție.

5. Metode de depunere și retragere la Winmasters România

Toate detaliile legate despre metodele prin care poți depune fonduri le găsești în tabelul de mai jos (metode acceptate, depozitul minim eligibil, timpul de procesare și taxele percepute):

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Winmasters Pariuri

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

Winmasters Pariuri

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

Winmasters Pariuri

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

Winmasters Pariuri

40 RON

9.000 RON

instantaneu

0

Aceleași metode de plată sunt acceptate și când vine vorba despre retragerea câștigurilor. În plus, poți solicita o retragere și prin transfer bancar, doar că aceste cereri sunt procesate mai greu și banii ajung în contul bancar cu puțină întârziere față de alte metode. De asemenea, indiferent de metoda selectată se va percepe o taxă de 1% (dacă suma retrasă nu depășește 66.750 RON) drept impozit pe câștig.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Winmasters Pariuri

80 RON

9.000 RON

3-5 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

Winmasters Pariuri

80 RON

9.000 RON

instantaneu

1% din suma retrasă

Winmasters Pariuri

80 RON

9.000 RON

instantaneu

1% din suma retrasă

Winmasters Pariuri

80 RON

4.000 RON

instantaneu

1% din suma retrasă

Winmasters Pariuri

80 RON

9.000 RON

3-6 zile lucrătoare

1% din suma retrasă

Dacă nu ai mai jucat până acum la casele de pariuri online îți recomand să citești și informațiile din articolul: Cum efectuezi o depunere și o retragere pas cu pas de la Winmasters.

6. Primul pariu la Winmasters

Platforma winmasters.ro este bine structurată și optimizată, astfel că vei putea găsi și alege cu ușurință pariurile dorite. Odată intrat pe pagina principală a agenției vei putea observa în partea stângă un meniu din care vei putea alege sportul și competiția din care face parte evenimentul căutat, iar în partea de sus găsești competițiile de top.

După ce ai selectat competiția respectivă se va deschide o pagină nouă cu toate meciurile disponibile, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos:

Winmasters Pariuri

Acolo vei vedea doar tipul de pariu principal (în cazul fotbalului 1X2), iar pentru a deschide întreaga listă de pariuri disponibile trebuie să apeși pe numele evenimentului. Odată ce ai găsit pronosticul dorit trebuie doar să dai click pe cota acestuia, care va fi adăugată pe biletul de joc. După ce ai adăugat toate selecțiile va trebui saăintroduci miza cu care vrei să plasezi biletul și apoi să apeși pe butonul "Plasare Pariuri":

Winmasters Pariuri

Chiar dacă procesul de pariere este foarte simplu, în cazul in care dorești să afli toate informațiile despre cum pariezi online la Winmasters dă click pe link-ul precedent. 

7. Oferta Winmasters pentru mobil

Dacă vrei să plasezi pariuri de pe mobil sau tabletă la Winmasters o vei putea face în cele mai bune condiții. Mai mult decât atât, ai două variante pentru acest lucru: descarci aplicația dedicată pentru Android sau iOS sau accesezi site-ul web optimizat pentru mobil.

În continuare îți ofer câteva detalii despre ambele posibilități de a juca pariuri oriunde te-ai afla:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

Winmasters Pariuri

Eu îți recomand să instalezi aplicația Winmasters dacă vrei să pariezi în cele mai bune condiții de pe telefon sau tabletă. Nu trebuie decât să accesezi winmasters.ro de pe dispozitivul mobil, iar în partea superioară a paginii vei observa un mesaj cu privire la disponibilitatea aplicației, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos. Trebuie să apeși pe butonul "Descarcă" și se va încărca o pagină cu toate informațiile necesare:

Winmasters Pariuri

Aplicația pentru iOS o poți găsi foarte ușor și în AppStore, dacă vei căuta cuvântul o Winmasters. Recomandarea noastră este să pariezi de pe mobil prin intermediul aplicației, deoarece astfel te vei bucura de cea mai bună experiență de pariere. În plus ai parte de funcții suplimentare, precum Pariu rapid, BetPlus sau Pulse Bet.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care utilizezi un dispozitiv cu sistemul de operare Windows Phone sau pur și simplu nu vrei să instalezi aplicația Winmasters trebuie să știi că ai și varianta site-ului web optimizat. Trebuie doar să accesezi platforma Winmasters România de pe mobil și se va afișa o pagină special creată pentru astfel de dispozitive, ca în imaginea de mai jos:

Winmasters Pariuri

În prima fază vei vedea evenimentele live disponibile pentru pariere, iar dacă vrei să plasezi un pariu pre-meci va trebui să selectezi sportul dorit din meniul din partea superioară a paginii și să cauți meciul pe care vrei să mizezi. 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest subiect îți recomand să citești articolul: Cum pariez de pe mobil la Winmasters pas cu pas.

8. Pariuri disponibile la Winmasters România

În ceea ce privește oferta de pariuri trebuie să știi că acest operator se prezintă destul de bine. Pe lângă sporturile populare, precum fotbal, tenis, baschet sau handbal această agenție de pariuri online acoperă și evenimente din E-sports (sporturi electronice), bandy, trotting, crichet sau netball. Astfel îți poti da seama de complexitatea ofertei.

Oferta fotbalistică pre-meci este una destul de bună. La meciurile importante Winmasters România oferă peste 180 de tipuri de pariuri. Printre acestea evident se numără și pariurile pe cornere, cartonașe sau marcatori.

Ce mi-a atras atentța au fost selecțiile referitoare la statistica jucătorilor (pase de gol, goluri din lovitura liberă, total șuturi etc.) și statistica meciului (offsideuri, faulturi, șuturi pe poartă, minute de prelungire și altele). De asemenea, există și handicap asiatic ajustabil, un tip de pariu foarte apreciat de către pariori.

În cazul în care nu găsești pariul dorit în oferta Winmasters trebuie să știi că poți cere introducerea unei anumite selecții. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect îți recomand să citești articolul: Cum creezi propriul pariu la agenția Winmasters.

9. Streaming și pariuri live la Winmasters România

Winmasters Pariuri

Dacă te interesează în mod special pariurile live atunci această agenție se poate dovedi o alegere foarte inspirată. În momentul scrierii acestui articol (într-o dimineață de marți fără prea multe evenimente sportive) pe platforma de pariuri live a agenției existau 57 de evenimente pe care se putea juca: 13 meciuri de fotbal, 22 de tenis, dar și selecții din baschet, hochei, handbal, volei, tenis de masa, polo, badminton sau E-sports.

La fotbal existau chiar și meciuri U21 din Algeria, a doua ligă din India sau Iran, precum și meciuri amicale feminine. Imaginează-ți câte evenimente sunt disponibile într-o zi de weekend. La tenis lucrurile stăteau și mai bine, fiind disponibile multe meciuri din turnee ITF și Challenger, iar câteva dintre acestea chiar cu streaming live.

În ceea ce privește transmisiunile în direct la Winmasters România, fotbalul de top din Germania, Copa del Rey sau baschetul spectacol din NBA sunt doar câteva dintre competițiile pe care le poți urmări gratuit în timp real. Pentru a-ți face o idee despre acest serviciu, îți voi enumera câteva dintre competițiile pe care le transmitea în direct în ziua scrierii acestui articol: AFF Championship U22 (fotbal), ITF W25 Moscow, ITF M15 Faro calificări (tenis), Germania Bundesliga (baschet).

10. Bonusuri și promoții oferite de Winmasters

Bonusul oferit la prima depunere nu este singurul pus la dispoziția jucătorilor de acest operator. Winmasters România lansează constant noi oferte cu ocazia anumitor evenimente sau competiții sportive.

Câteva bonusuri sunt disponibile pe termen lung pentru toți clienții Winmasters și despre acestea voi scrie în continuare.

10.1. Bonus de până la 60% pentru biletele multiple

Winmasters Pariuri

Dacă îți place să joci des bilete cu mai multe pronosticuri, atunci am o veste bună pentru tine! Winmasters oferă tuturor cliențilori câștiguri suplimentare de până la 60% pentru astfel de pariuri. Sunt luate în considerare doar biletele cu cel puțin 4 pronosticuri, cu cota minimă 1.35. Bonusurile sunt acordate sub formă de bani CASH în cazul în care toate pronosticurile sunt câștigătoare, după cum urmează:

 • bilet cu 4 evenimente - bonus 5%.
 • bilet cu 5 evenimente - bonus 10%.
 • bilet cu 6 evenimente - bonus 15%.
 • bilet cu 7 evenimente - bonus 20%.
 • bilet cu 8 evenimente - bonus 25%.
 • bilet cu 9 evenimente - bonus 30%.
 • bilet cu 10 evenimente - bonus 35%.
 • bilet cu 11 evenimente - bonus 40%.
 • bilet cu 12 evenimente - bonus 45%.
 • bilet cu 13 evenimente - bonus 50%.
 • bilet cu 14+ evenimente - bonus 60%.

Trebuie să mai știi că doar anumite competiții sportive se califică pentru această ofertă. Pentru a vedea lista completă și alte detalii despre acest bonus îți recomand să citești articolul Bonus CASH la Winmasters pentru pariurile multiple pe campionate de top.

10.2. Banii înapoi la 0-0

Winmasters Pariuri

Agenția îți oferă miză 100% înapoi în acest caz, dacă respecți următoarele condiții:

 • trebuie să plasezi un pariu simplu pre-meci pe una dintre următoarele piețe: Scor corect, Pauză/Final sau Pauză/Final sau Peste/Sub 2.5 goluri.
 • miza maximă acceptată pe bilet este de 250 RON.
 • se iau în considerare numai pariurile plasate pe evenimente din următoarele competiții: Cupa Mondială, Premier League (Anglia), Seria A (Italia), Bundesliga (Germania), Primera Division (Spania), Ligue 1 (Franta), Liga 1 (România), Grecia Super League (Grecia), UEFA Champions League și UEFA Europa League.

În cazul în care ai respectat toate cele 3 condiții de mai sus, iar meciul pe care ai mizat se termină 0-0, Winmasters îți returnează miza integral în cont, sub formă de bani reali (fără nicio condiție de rulaj). Returnarea se face în cel mult 24 de ore de la încheierea meciului respectiv și este în limita a 250 RON.

10.3. Banii înapoi la un singur meci pierdut pe bilet

Winmasters Pariuri

Sunt sigur că și tu ai pierdut foarte multe bilete la pariuri pe un singur meci, ceea ce este destul de frustrant. Winmasters România vine cu o soluție la această "problemă" des întâlnită în rândul pariorilor.

Mai exact dacă biletul jucat la Winmasters este pierdut la un singur meci operatorul îți restituie miza integral. Trebuie însă să respecți câteva condiții:

 • biletul trebuie să conțină cel puțin 5 evenimente. 
 • cota minimă acceptată este de 1.25 per eveniment.
 • nu sunt eligibile pariurile de tipul Handicap și Miza rambursată la egal.
 • biletul trebuie să fie jucat cu o miză de minimum 20 RON.

Dacă biletul plasat conform condițiilor de mai sus este pierdut la un singur meci atunci va trebui să trimiți un e-mail cu subiectul "Asigurare pariu combo" pe adresa support@winmasters.ro și să specifici ID-urile pariurilor pierdute. Acest lucru este valabil timp de 48 de ore din momentul stabilirii biletului de joc.

În cel mult 24 de ore miza biletului pierdut îți va fi returnată integral, sub forma unui pariu gratuit, în limita a 50 RON.

Acest bonus poate fi folosit doar pentru biletele pre-meci cu cel puțin 5 evenimente de cotă 1.25 fiecare. Câștigul maxim provenit în urma pariului gratuit este de 500 RON.

Poți beneficia de ofertă o singură dată în fiecare zi.

11. Asistență clienți la Winmasters România - departamentul suport

Dacă ai întâmpinat orice fel de problemă pe parcursul navigării pe winmasters.ro trebuie să știi că o echipă de suport îți stă la dispoziție în fiecare zi. Mai jos îți prezint modalitățile prin care poți lua legătura cu un operator Winmasters care să te ajute:

 • Live chat - acest serviciu este disponibil zilnic, în intervalul orar 10:00-22:00 și reprezintă cea mai rapidă metodă de a contacta echipa de suport; pentru a intra pe chat-ul live trebuie să accesezi secțiunea "Contactați-ne" din partea de jos a paginii și să apeși pe iconița corespunzătoare.
 • Telefon (0318 600 444 - număr cu tarif normal) - disponibil de luni până duminică între orele 09:00-23:00.
 • E-mail (support@winmasters.ro) - dacă trimiți un mesaj în intervalul 09:00-23:00 vei primi răspuns în scurt timp.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre Winmasters

Pe internet nu se găsesc prea multe opinii despre serviciile oferite de acest operator, dar am reușit să adun câteva păreri ale celor care au testat Winmasters:

 1. "Nu am avut probleme cu ei, mai ales acum când au schimbat total site-ul.Au ajuns după părerea mea între primele 5 , ceea ce spune mult."
 2. "Sunt de părere că și-au crescut mult nivelul...au schimbat platforma recent, una mult mai interactivă și care se mișcă mai bine față de cea anterioară, au adăugat mai multe sporturi în ofertă, iar în plus, și poate cel mai important pentru noi pariorii, au crescut cotele fiind mult mai competitivi cu restul caselor online prezente în România. Recomand!"
 3. "O casă de pariuri care m-a uimit! Cotele sunt foarte bune, deși citisem niște recenzii negative, de multe ori am găsit cele mai bune cote la ei! Mai tb să mai adauge sporturi și opțiuni de pariere ..dar în rest ..impecabil tată! Și retrageri ok și cu un plus măricel nu m-a limitat nimeni."

Și părerea mea despre Winmasters este una destul de bună. Oferta de pariuri pre-meci și live se prezintă bine, aplicația de pariuri pentru mobil reprezintă o variantă excelentă de a paria direct de pe telefon, în timp ce bonusurile și promoțiile cu care agenția vine în mod constant reprezintă un alt avantaj. 

Dacă ai testat această casă de pariuri online te invit să scrii și tu părerea în secțiunea de comentarii.

13. Întrebări frecvente despre Winmasters

Mai jos gasesti raspunsuri la cateva dintre cele mai frecvente intrebari ale jucatorilor despre agentia Winmasters:

Este legal să joc pariuri la Winmasters?

Agenția Winmasters deține licența ONJN nr. L1160650W000194 pentru România, valabilă până în anul 2026. Prin urmare este perfect legal să joci pariuri la acest operator.

Trebuie să verific contul de pariuri?

Ești obligat prin lege ca în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri să efectuezi verificarea contului. Aceasta este o procedură foarte simplă. Va trebui să accesezi contul tău și apoi secțiunea "Încarcă Documentele de verificare", acolo unde vei găsi toate informațiile necesare.

Pot să plasez pariuri de pe mobil?

Winmasters România a dezvoltat o aplicație dedicată pentru pariuri atât pentru Android, cât și pentru iOS. Prin urmare vei putea plasa pariuri în cele mai bune condiții direct de pe mobil sau tabletă. De asemenea, ai și varianta site-ului web optimizat pentru mobil, platformă care se mișcă și ea foarte bine.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Fie că ești în fața la laptop/PC sau pe telefonul mobil vei putea urmări în transmisiune directă evenimente sportive la Winmasters.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la Winmasters?

Începând cu 23 martie 2018 Winmasters oprește la sursa impozitul pentru fiecare retragere, în valoare de 1% din suma retrasă, dacă aceasta nu depășește valoarea de 66.750 RON. Astfel, tu nu mai ai niciun fel de obligație în acest sens.

14. Winmasters Casino

Pe lângă platforma de pariuri sportive, operatorul oferă clienților și posibilitatea de a se juca într-unul dintre cele mai bune casinouri pe internet din România. Trebuie doar să accesezi secțiunea "Cazino" din meniul din partea superioară a paginii.

Winmasters Pariuri

Winmasters Casino este unul dintre cele mai apreciate cazinouri online. Cu peste 400 de jocuri video slot disponibile, jocuri de masă, casino cu dealeri live și promotii foarte interesante nu este de mirare poziția în care a ajuns acest cazino.

Bonusul generos de până la 1.500 RON + 20 de rotiri gratuite oferit jucătorilor noi este un alt motiv pentru care recomand să testezi și platforma de casino a acestui operator. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect te invit să citești recenzia completă a cazinoului online Winmasters.

15. Articole utile despre Winmasters

Winmasters – bonusuri, oferta, discutii si pareri
Winmasters este o casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 700 RON la prima depunere in 2019. Pentru ca[...]
Cum deschid cont la Winmasters (2019)
Agentia de pariuri Winmasters este prima care a luat licenta pentru 10 ani in Romania si este preferata de un[...]
Cum descarci aplicația Winmasters pentru Android
Toată lumea are un mobil și poate naviga pe internet ca să caute ultimele informații din sport, starea vremii, cursul[...]
Streaming live la Winmasters; vezi meciurile in timp ce pariezi
Winmasters (bonus 700 RON - deschide cont) a fost prima casa de pariuri online care s-a licentiat in Romania. Din[...]
Ghid pariuri online Winmasters
Gasesti in acest articol tot ce trebuie sa stii despre agentia de pariuri Winmasters. Iti voi arata ce ai de[...]
Pariuri de pe mobil la Winmasters
In prezent foarte multi jucatori isi plaseaza pariurile direct de pe telefonul mobil, astfel ca agentiile trebuie sa ofere o[...]
Unic in Romania: la Winmasters tu iti faci pariul
Vrei sa pariezi pe un eveniment care nu exista in oferta vreunei case de pariuri? Acum ai aceasta ocazie datorita[...]
Bonus CASH pentru pariuri multiple pe campionate de top
Toate competitiile fotbalistices de top se afla in plina desfasurare, lucru care se intampla si cu campionatele de baschet. De[...]
Cod bonus la Winmasters
Vezi aici care este codul Winmasters cu ajutorul căruia vei intra în posesia unui bonus la prima depunere. Pentru a[...]
Cum depun si cum retrag bani de la Winmasters
In acest articol gasesti toate informatiile in legatura cu tranzactiile de bani de la agentia de pariuri Winmasters. In prima[...]
Cum pariez online la Winmasters (2019)
Winmasters este prima casa de pariuri online care a licenta pentru 10 ani in Romania. Daca vrei sa pariezi online[...]
Cum iau bonus de la Winmasters (2019)
    In acest articol am sa-ti arat cum se poate lua bonusul Winmasters de pana la 700 RON, bonusuri[...]
5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Winmasters in 2019
Una dintre casele de pariuri online populara in randul pariorilor romani este Winmasters. Acest lucru se intampla si pentru ca[...]
Păreri despre Winmasters
Am văzut mulți jucători interesați să afle păreri despre Winmasters din partea pariorilor care au testat deja agenția. Pe internet[...]
Aplicatia de pariuri Winmasters – Cum se descarca pas cu pas
In cazul in care doresti sa ai aplicatia Winmasters pentru pariuri sportive in dispozitivul tau mobil citeste cu atentie acest[...]