5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Winmasters

97

Winmasters (click aici pentru a deschide cont) nu este o casa foarte populara in randul pariorilor romani, asta desi a fost prima care s-a licentiat in tara noastra. Daca ai de gand sa pariezi la Winmasters vreau sa-ti spun cateva lucruri de care trebuie sa tii cont.

1. Vezi ce bonus pentru prima depunere ofera la momentul actual.
In cazul in care vrei bonusul Winmasters pentru prima depunere intereseaza-te care este la momentul in care deschizi cont. Majoritatea agentiilor de pariuri au o oferta de bun-venit pe care o mentin pe perioade mai lungi de timp. La Winmasters insa acest bonus pentru prima depunere este schimbat mai des si odata cu el se schimba si codul promotional care trebuie introdus pentru a primi acel bonus.

2. La Winmasters nu avem aplicatie pentru mobil
In general casele de pariuri online au si cate o aplicatie pentru pariuri de pe telefon. Acest lucru nu este valabil si la Winmasters. Nu-ti face griji! Vei putea paria fara probleme de pe telefon sau tableta deoarece site-ul este optimizat si procesul de pariere de pe telefon se face usor.

3. Depunerea minima este de 40 RON
Trebuie sa fac aceasta precizare legata de suma minima ce poate fi depusa deoarece cu mici exceptii casele de pariuri licentiate in Romania au suma minima acceptata pentru depuneri de 20 RON. Aceasta limita nu este neaparat una mare, doar ca daca ai mai putin de 40 RON in cont te poti orienta catre o alta casa de pariuri.

4. Se percep taxe la retrageri
Indiferent de metoda de plata aleasa atunci cand vei retrage bani din contul Winmasters va trebui sa platesti un comision. Acesta este de maxim 3% din suma, astfel ca pentru o retragere de 1.000 RON iti va fi oprit un comision de 30 RON, la care se mai adauga 10 RON ce-i vei avea de plata anul urmator la ANAF.

5. Ofera bonusuri de reincarcare
Sa inchei intr-un ton optimist spunand ca Winmasters este una din singurele case de pariuri online la care avem bonus de reincarcare. Poti vedea daca la un anumit moment este acordat un astfel de bonus verificand pagina promotii de pe site-ul casei de pariuri.

Deschide cont acum la Winmasters si profita de bonusul pentru prima depunere!

Salvează

Salvează

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here