5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Winmasters

0

Una dintre casele de pariuri online populare în rândul pariorilor români este Winmasters. Acest lucru se întâmplă și pentru că a fost prima care s-a licențiat în țara noastră. Dacă ai de gând să pariezi la Winmasters vreau să-ți spun câteva lucruri de care trebuie să ții cont.

Deschide cont AICI la Winmasters!

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte despre Winmasters

1. Bonus 550 RON la prima depunere

În cazul în care vrei bonusul Winmasters pentru clienții noi trebuie să știi că acesta are o valoare ce poate ajunge până la 550 RON. Vorbim practic de 110% din valoarea primului depozit, cu condiția ca acesta să aibă o valoare minimă de 50 RON și să NU fie făcut prin Skrill sau Neteller.

bonus winmasters 550 lei

Pentru a fi activată câte o tranșă din bonus va trebui să plasezi bilete la Winmasters. Ulterior bonusul va fi acordat sub forma a pariuri gratuite. Un bilet câștigat plasat cu pariul gratuit îți va aduce în cont profitul cash, fără condiții de rulaj. b

Ia AICI bonusul oferit de Winmasters!

2. La Winmasters avem aplicație pentru mobil!

Winmasters are și aplicație pentru pariuri pe telefon, indiferent dacă deții unul pe Android sau pe iOS. Poți descărca Winmasters apk direct de pe site-ul casei de pariuri.

Una dintre caracteristicile aplicației este Pariul Rapid, cu ajutorul căreia poți plasa un bilet din doar 2 atingeri.

3. Depunerea minimă este de 40 RON!

Trebuie să fac această precizare legată de suma minimă care poate fi depusă deoarece, cu mici excepții, casele de pariuri legale au suma minimă acceptată pentru depuneri de 10 sau 20 RON. Această limită nu este neapărat una mare, doar că dacă ai mai puțin de 40 RON în contul bancar te poți orienta către altă casă de pariuri.

4. La Winmasters iți poți crea singur pariul!

Winmasters cere un pariu

Ai in minte un pariu pe care ai vrea sa-l joci dar nu-l gasesti nicaieri? Trimite un email la adresa [email protected], în care să specifici pariul și username-ul avut la Winmasters. Bookmakerii agenției îți vor oferi o cotă pentru a putea paria pe pronosticul respectiv. Mail-ul trebuie trimis cu minim 48 de ore înainte să înceapă evenimentul pe care vrei să plasezi pariul. După publicarea pariului vei primi un email de confirmare. 

5. Cu PariuriPlus biletul este în mâinile tale 

Ai plasat un bilet, precum și după aceea observi un pariu care crezi că are șanse de reușită și ai vrea să-l adaugi pe același bilet? Cu opțiunea PariuriPlus vei putea face acest lucru la Winmasters foarte simplu, urmând pașii:

  1. Selectezi pariul pe care vrei să-l adaugi pe bilet.
  2. Alegi biletul deschis unde vrei să adaugi pariul selectat la punctul 1 și dai click pe Adaugă la acest pariu.
  3. Plasezi noul bilet.

Deschide cont ACUM la Winmasters și ia bonusul oferit clienților noi!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
34 din 4674%+1105.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here