Cât este depunerea minimă la Winmasters?

0

În continuare vei afla răspunsul la întrebarea din titlu, și anume: Cât este depunerea minimă la Winmasters? În funcție de metoda de plată aleasă depunerea minimă este de 20 RON (dacă depui cu cardul bancar sau Paysafecard) sau de 40 RON (depuneri prin Skrill și Neteller).

BONUS PRIMA DEPUNERE

winmasters logo 2021

Încasează bonus 100% până la 500 RON

depunere minima winmasters

Cum depui bani la Winmasters

După ce te loghezi în contul de jucător (click AICI dacă nu ai cont) în partea de sus a paginii vei observa butonul "Depunere". Dă click pe el și se va deschide o fereastră-n care vei vedea toate metodele de plată, precum în imaginea de mai jos:

depunere cu cardul la winmasters

În următorul tabel îți prezint informațiile de bază despre fiecare metodă cu care poți să depui la Winmasters și anume: depunerea minimă, timpul de procesare și taxele percepute.

Metoda depunereDepozit minimTaxeTimp procesare
Card bancar20 RON0instantaneu
Skrill/Neteller40 RON0instantaneu
Paysafecard20 RON0instantaneu

Depunere cu card bancar la Winmasters

Pentru a face o depunere cu cardul mai întâi selectează această metodă de plată. Trebuie să specifici suma dorită, iar apoi să apeși pe butonul "Depunere". Se va deschide o fereastră-n care va trebui să introduci următoarele informații:

  • Numele titularului
  • Număr de card
  • Data expirării (luna/an)
  • Codul de securitate

Apoi, apeși pe butonul "Depunere" și asta este tot. Banii vor intra imediat în contul tău de la casa de pariuri.

depunere cu cardul la winmasters

Depunere Winmasters cu portofelele electronice Skrill și Neteller

Pentru a depune prin Skrill sau Neteller la Winmasters trebuie să selectezi una dintre aceste metode. Pentru depunerea cu Skrill va fi necesar să scrii suma dorită și adresa de e-mail a contului Skrill. După ce apeși pe butonul "Depunere" vei fi redirecționat către site-ul Skrill, acolo unde va trebui să confirmi tranzacția.

Lucrurile stau asemănător și-n cazul Neteller. Introduci suma dorită pentru depunere, ID-ul/e-mailul contului și codul de securitate. Apeși pe acelasi buton și asta e tot.

Click AICI pentru 500 RON bonus la Winmasters pariuri!

Depunere prin Paysafecard la Winmasters

Pentru a utiliza Paysafecard la depunerea de fonduri trebuie doar să introduci suma dorită și să apeși pe butonul "Depunere". Vei fi redirecționat către site-ul Paysafecard. Acolo va trebui să te loghezi în cont și să confirmi tranzacția.

În cazul în care ai întrebări legate de depunerea minimă la Winmasters sau, în general, despre depunerea banilor la acest operator le poți scrie în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi