Winmasters Depunere Minimă

Scris de Laur198523/01/2024

În continuare vei afla răspunsul la întrebarea: Cât este la Winmasters depunerea minimă? De asemenea îți voi arăta și cum faci prima depunere la Winmasters online.

logo winmasters alb

Bonus 100% până la 600 RON

depunere minima winmasters ro

Depunere Minimă Winmasters

În funcție de metoda de plată aleasă depunerea minimă la Winmasters România este de 20 RON (dacă depui cu cardul bancar, Paysafecard sau Okto.Cash) sau de 40 RON (depuneri prin Skrill și Neteller).

Cum Depui Bani la Winmasters

După ce te loghezi în contul de jucător în partea de sus a paginii vei observa butonul "Depunere". Dă click pe el și se va deschide o fereastră-n de forma celei de mai jos.

Dacă vrei să depui prin altă metodă de plată va trebui să dai click pe metoda de plată (RON Card de credit) și să selectezi ce altă metodă preferi.

winmasters prima depunere

Este important de precizat că în pagina unde selectezi metoda de plată ai o casetă în care să scrii suma pe care vrei s-o depui. De asemenea tot acolo va trebui să scrii și Cod Bonus, în cazul în care ai un cod bonus Winmasters.

În următoarea imagine îți prezint fiecare metodă cu care poți să depui la Winmasters, precum și care este depunerea minimă, respectiv cea maximă.

winmasters metode depunere

Depunere cu Card Bancar la Winmasters

Pentru a face o primă depunere cu cardul pentru pariuri va trebui să dai click pe butonul Adaugă un card nou.

winmasters depunere card

În continuare va trebui să completezi:

  • Numărul Cardului
  • Numele Posesorului Cardului
  • Data Expirării

Apoi, apeși pe butonul "Salvează". După ce ai salvat cardul îl vei putea selecta și va mai trebui să scrii codul CVV de pe spatele cardului pentru a confirma tranzacția. Banii vor intra imediat în contul tău de la casa de pariuri.

Depunere Winmasters cu Portofelele Electronice Skrill și Neteller

Pentru a depune prin Skrill sau Neteller la Winmasters trebuie să selectezi una dintre aceste metode. Pentru depunerea cu Skrill va fi necesar să scrii suma dorită și adresa de e-mail a contului Skrill. După ce apeși pe butonul "Depunere" vei fi redirecționat către site-ul Skrill, acolo unde va trebui să confirmi tranzacția.

Lucrurile stau asemănător și-n cazul Neteller. Introduci suma dorită pentru depunere, ID-ul/e-mailul contului și codul de securitate. Apeși pe acelasi buton și asta e tot.

Depunere prin Paysafecard la Winmasters

Pentru a utiliza Paysafecard la depunerea de fonduri trebuie doar să introduci suma dorită și să apeși pe butonul "Depunere". Vei fi redirecționat către site-ul Paysafecard. Acolo va trebui să te loghezi în cont și să confirmi tranzacția.

Depunere la Winmasters prin Okto.Cash

Ca să depui bani cu Okto.Cash selectează această metodă, scrie suma pe care vrei s-o depui, bifează căsuța din dreptul la Am citit... și dă click pe butonul Depunere.

Se va genera un cod QR. Cu respectivul cod va trebui să mergi la un PayPoint care acceptă plăți prin Okto.Cash. Acolo scanezi codul primit online, introduci banii în aparat și suma va fi creditată instant în contul Winmasters.

În cazul în care ai întrebări legate de depunerea minimă la Winmasters sau, în general, despre depunerea banilor la acest operator le poți scrie în secțiunea de comentarii de mai jos.

S-ar putea  te intereseze și: