Ce este PariuriPlus la Winmasters?

0

Ai plasat deja un bilet și ai vrea mai adaugi alte pronosticuri pe lângă cele deja jucate? Nimic mai simplu!

Cu opțiunea PariuriPlus de la winmasters.ro poți adaugi alte evenimente la biletul deja plasat, fară fii nevoit joci alt bilet. Această opțiune este valabilă pentru toate biletele cu opțiunea Cash Out disponibilă.

PariuriPlus la Winmasters

Sunt destul de frecvente situațiile în care parcă am dori plasăm pe un bilet deja pariat alte pronosticuri pe care le-am descoperit ceva mai târziu, după ce am plasat biletul.

Cu opțiunea PariuriPlus de la Winmasters ai posibilitatea de a adăuga pe un bilet deja pariat alte evenimente, fară ca cotele inițiale ale pronosticurile jucate sufere vreo modificare sau fie schimbate în caz acestea s-au modificat între timp.

Important de știut este  opțiunea PariuriPlus este valabilă doar pentru pariurile active cu Cash Out. Noua miză va coincide cu valoarea cash out-ului pariului jucat inițial.

1. Care sunt pașii de urmat pentru a juca un bilet nou cu opțiunea PariuriPlus?

Pentru a utiliza aceasta opțiune trebuie să urmezi 3 pași simpli, după cum urmează:

Pasul 1

Selectează evenimentul pe care dorești să-l adaugi și apasă butonul de jos pe care scrie „Alegeți un pariu pentru a-l edita„.

Pasul 2

Alege din biletele jucate unul care are disponibilă funcția Cash Out și apasă butonul de jos pe care scrie „Adaugă la acest pariu”.

Pasul 3

Se va forma un bilet nou, pe care-l vei juca după ce apeși pe butonul „Plasare pariuri”.

Testează AICI funcția PariuriPlus de la Winmasters!

2. Ce trebuie să știi înainte de a folosi funcția PariuriPlus:

  • Miza pariului modificat va fi egală cu valoarea Cash Out-ului din momentul respectiv. Cota finală a biletului va fi compusă din cotele disponibile ale evenimentelor în momentul utilizării acestei funcții.
  • Atunci când ai ales noile selecții pentru funcția PariuriPlus și ai selectat deja această funcție nu vei mai putea să adaugi alte pronosticuri noi pe lângă cele deja selectate până nu finalizezi noul bilet cu PariuriPlus sau până nu ieși din modalitatea de editare.
  • Odată ce ai selectat funcția PariuriPlus pariul selectat din secțiunea „Pariurile mele” va fi închis cu Cash Out, iar noul pariu creat va include selecția suplimentară.
  • Selecțiile pe care dorești să le adaugi pe noul bilet utilizând funcția PariuriPlus vor fi plasate cu cotele disponibile în momentul editării.
  • Poți să folosești doar un singur pariu deschis care are opțiunea Cash Out pentru a combina noile selecții adăugate pe biletul de pariuri.
  • În cazul în care unul sau mai multe selecții de pe pariul deschis utilizat pentru PariuriPlus vor fi încheiate acestea nu vor mai apărea pe noul bilet.
  • Funcția PariuriPlus este disponibilă doar pentru pariurile deschise care beneficiază de opțiunea Cash Out.
  • Facilitatea PariuriPlus poate fi utilizată doar dacă selecțiile adăugate la bilet pot fi combinate cu pariurile deschise care au disponibilă opțiunea Cash Out, pentru a se plasa un pariu multiplu care să poată fi declarat eligibil.

Înregistrează-te AICI la Winmasters și primești bonusuri de până la 550 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here