Ce este Pulse Bet la Winmasters?

0

Pulse Bet este o opțiune nouă de pariuri live de la Winmasters. Poți paria pe intervalul de timp în care se va înscrie următorul gol, pariul tău urmând a fi împărțit în 3 etape. Pariurile Pulse Bet pot fi plasate doar pe meciuri de fotbal.

Înregistrează-te AICI la Winmasters și ai bonus 550 RON!

PulseBet la Winmasters

Pariul fi împărțit în 3 etape cu 3 câștiguri diferite. Cu cât golul se va înscrie mai târziu, cu atât câștigul va fi mai mare, după cum urmează:

Tabel pulsebet

1. Cum pariezi PulseBet la Winmasters?

Pasul 1

Primul pas este identifici evenimentul la care dorești plasezi un pariu pe gol marcat în următoarele intervale de timp: 30 de secunde / 1 minut / 5 minute / 10 minute și plasezi un pariu cu o anumită miză.

Pasul 2

Pariul Pulse Bet fi împărțit în 3 intervale de timp. Cu cât golul se va marca mai târziu în intervalul de timp arondat, cu atât câștigul va fi mai mare.

Pasul 3

În cazul în care se va marca un gol, pariul va fi câștigat. Dacă golul va veni în ultima perioadă de timp, atunci vei beneficia de un jackpot.

2. Ce trebuie să știi înainte de a juca Pulse Bet:

  • În general, pariurile Pulse Bet sunt disponibile pe evenimentele din fotbal pe toată durata standard a unei partide (2 reprize a câte 45 de minute), pentru gol înscris în cele 4 intervale de timp (30 de secunde, 1 minut, 5 minute, 10 minute).
  • Pariul Pulse Bet va fi considerat plasat abia după ce va fi apăsat butonul „Plasează Pulse Bet”.
  • Pariurile Pulse Bet plasate în afara timpului regulamentar de joc, adică în timpul prelungirilor nu va fi validat.
  • Pariurile Pulse Bet plasate în timpul pauzei dintre reprize, va deveni activ din minutul 46 al reprizei secunde.
  • Creditarea în soldul contului Winmasters a unui pariu castigat în urma unui pariu de tip Pulse Bet se va face în decurs de 5-10 minute.
  • În cazul în care pariul Pulse Bet va fi jucat cu un free bet și va fi câștigat, valoarea respectivului free bet nu va fi returnată.
  • În cazul în care pariul Pulse Bet va fi jucat cu bani bonus și va fi câștigător, va fi returnată inclusiv miza pariată. 
  • Pariurile Pulse Bet pot fi utilizate în cadrul îndeplinirii cerințelor de rulaj ale bonusurilor, atâta timp cât acestea nu sunt excluse din termenii bonusului respectiv.

Joacă AICI pariuri de tipul Pulse Bet la Winmasters!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here