Cum depun si cum retrag bani de la Winmasters

0

In acest articol gasesti toate informatiile in legatura cu tranzactiile de bani de la Winmasters, una dintre casele de pariuri. In prima parte a articolului te voi invata cum efectuezi prima depunere la aceasta agentie, pentru ca mai apoi sa iti explic tot ce trebuie sa stii despre retragerile de bani.

Joaca ACUM la Winmasters – bonus 550 RON la prima depunere!

Winmasters depunere și retragere bani

1. Cum depui bani la Winmasters

Dupa ce te loghezi in contul de jucator (click AICI daca nu ai cont), in partea de sus a paginii vei observa butonul “Depunere“. Da click pe el si se va deschide o fereastra in care vei vedea toate metodele de plata, precum in imaginea de mai jos:

Winmasters depunere cu cardul

In urmatorul tabel iti prezint informatiile de baza despre fiecare metoda cu care poti sa depui la agentia Winmasters si anume: depunerea minima, timpul de procesare si taxele percepute.

Metoda depunereDepozit minimTaxeTimp procesare
Card bancar40 RON0instantaneu
Skrill/Neteller40 RON0instantaneu
Paysafecard40 RON0instantaneu

1.1 Depunere prin card bancar la Winmasters

Pentru a face o depunere cu cardul, mai intai selecteaza aceasta metoda de plata. Trebuie sa specifici suma dorita, iar apoi sa apesi pe butonul “Depunere“. Ti se va deschide o fereastra in care va trebui sa introduci urmatoarele informatii:

  • Numele titularului
  • Numar de card
  • Data expirarii (luna/an)
  • Codul de securitate

Apoi, apesi pe butonul “Depunere” si asta este tot. Banii vor intra imediat in contul tau de pariuri.

winmasters înregistrare card

1.2 Depunere prin portofelele electronice Skrill si Neteller

Pentru a depune prin Skrill sau Neteller la Winmasters, trebuie sa selectezi una dintre aceste doua metode. Pentru depunerea cu Skrill va fi necesara suma dorita si adresa de e-mail a contului Skrill. Dupa ce apesi pe butonul “Depunere” vei fi redirectionat catre site-ul Skrill, acolo unde va trebui sa confirmi tranzactia.

Lucrurile stau foarte asemanator si in cazul Neteller. Introduci suma dorita pentru depunere, ID-ul/e-mailul contului si codul de securitate. Apesi pe acelasi buton si asta e tot.

Click AICI pentru 550 RON bonus la pariuri!

1.3 Depunere prin Paysafecard la Winmasters

Pentru a utiliza aceasta metoda la depunerea de fonduri trebuie doar sa introduci suma dorita si sa apesi pe butonul “Depunere“. Vei fi redirectionat catre site-ul Paysafecard, acolo unde va trebui sa te loghezi in cont si sa confirmi aceasta tranzactie.

2. Cum retragi banii de la Winmasters

In primul rand trebuie spus ca vei putea retrage bani de la Winmasters doar daca ai facut verificarea contului. De asemenea tine cont ca daca ai un bonus in curs de rulaj si alegi sa faci o retragere vei pierde atat bonusul cat si castigurile rezultate din utilizarea sa.

Pentru a solicita o retragere de fonduri trebuie sa dai click pe numele tau in partea dreapta sus a paginii si sa selectezi Tranzactii – Retragere. Se va deschide o fereastra cu modalitatile de retragere disponibile si va trebui s-o alegi pe cea dorita.

In urmatorul tabel poti vedea toate metodele de retragere disponibile la Winmasters Romania, precum si sumele minime ce pot fi retrase pentru fiecare metoda in parte.

Metoda de retragereRetragerea minima
Card bancar80 RON
Transfer bancar350 RON
Skrill/Neteller80 RON

In general, retragerile prin card bancar dureaza intre 2-4 zile lucratoare, in timp ce la retragerile prin Skrill sau Neteller banii pot ajunge in contul tau chiar si in 24 ore. In cazul transferului bancar va dura ceva mai mult, pana la 7 zile.

Deschide cont ACUM la Winmasters si primesti bonus la prima depunere!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
19 din 3259%+521.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here