Winmasters retragere bani

0

În acest articol găsești toate informațiile legate de retrageri Winmasters. Îți voi explica care sunt metodele de retragere, dar și sumele minime care pot fi scoase.

BONUS PRIMA DEPUNERE

winmasters logo 2021

Încasează bonus 100% până la 500 RON

winmasters retragere bani

1. Winmasters retragere - cum procedezi

În primul rând trebuie spus că vei putea retrage bani de la Winmasters doar dacă ai făcut verificarea contului. De asemenea ține cont că dacă ai un bonus în curs de rulaj și alegi să faci o retragere vei pierde atât bonusul, cât și câștigurile rezultate din utilizarea sa.

Pentru a solicita o retragere de fonduri trebuie să dai click pe numele tău, în partea dreaptă sus a paginii, și să selectezi Tranzacții - Retragere. Se va deschide o fereastră cu modalitățile de retragere disponibile și va trebui s-o alegi pe cea dorită.

În următorul tabel poți vedea toate metodele de retragere disponibile la Winmasters România, precum și sumele minime ce pot fi retrase pentru fiecare metodă-n parte.

Metoda de retragereRetragerea minimă
Card bancar80 RON
Transfer bancar80 RON
Paysafecard / Skrill / Neteller80 RON

2. Winmasters retragere minimă

Indiferent de metoda de plată aleasă vei putea retrage minimum 80 RON de la Winmasters.

3. Care este suma maximă la retragerea Winmasters?

Dacă retragi prin Paysafecard atunci suma maximă care poate fi retrasă este de 4.000 RON. Această limită maximă la retragere Winmasters crește până la 9.000 RON la celelalte 4 metode de plată.

4. Cât durează retragerea Winmasters?

În general, retragerile pe card bancar și prin transfer bancar rapid durează între 3-5 zile lucrătoare. La retragerile prin Paysafecard, Skrill sau Neteller banii pot ajunge în contul tau chiar și-n 24 ore. Vei putea face într-un portofel electronic dacă ai depus în prealabil cu respectivul portofel.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi