Cum depun si cum retrag bani de la Winmasters

0
153

cum depun si cum retrag bani de la winmasters

In acest articol gasesti toate informatiile in legatura cu tranzactiile de bani de la agentia de pariuri Winmasters. In prima parte a articolului te voi invata cum efectuezi prima depunere la aceasta casa de pariuri, pentru ca mai apoi sa iti explic tot ce trebuie sa stii despre retragerile de bani.

Joaca ACUM la Winmasters – bonus 700 RON la prima depunere!

1. Cum depui bani la Winmasters

Dupa ce te loghezi in contul de jucator (click AICI daca nu ai cont), in partea de sus a paginii vei observa butonul “Depunere“. Da click pe el si se va deschide o fereastra in care vei vedea toate metodele de plata disponibile, precum in imaginea de mai jos:

cum depui bani la winmasters

In urmatorul tabel iti prezint informatiile de baza despre fiecare metoda cu care poti sa depui la agentia Winmasters si anume: depunerea minima, timpul de procesare si taxele percepute.

Metoda depunere Depozit minim Taxe Timp procesare
Card bancar 40 RON 0 instantaneu
Skrill/Neteller 40 RON 0 instantaneu
Paysafecard 40 RON 0 instantaneu

 

1.1 Depunere prin card bancar la Winmasters

Pentru a face o depunere cu cardul, mai intai selecteaza aceasta metoda de plata. Trebuie sa specifici suma dorita, iar apoi sa apesi pe butonul “Depunere“. Ti se va deschide o fereastra in care va trebui sa introduci urmatoarele informatii:

  • Numele titularului
  • Numar de card
  • Data expirarii (luna/an)
  • Codul de securitate

Apoi, apesi pe butonul “Depunere” si asta este tot. Banii vor intra imediat in contul tau de pariuri.

depunere cu cardul la winmasters

1.2 Depunere prin portofelele electronice Skrill si Neteller

Pentru a depune prin Skrill sau Neteller la Winmasters, trebuie sa selectezi una dintre aceste doua metode. Pentru depunerea cu Skrill va fi necesara suma dorita si adresa de e-mail a contului Skrill. Dupa ce apesi pe butonul “Depunere” vei fi redirectionat catre site-ul Skrill, acolo unde va trebui sa confirmi tranzactia.

Lucrurile stau foarte asemanator si in cazul Neteller. Introduci suma dorita pentru depunere, ID-ul/e-mailul contului si codul de securitate. Apesi pe acelasi buton si asta e tot.

Click AICI pentru 700 RON bonus la pariuri!

1.3 Depunere prin Paysafecard la Winmasters

Pentru a utiliza aceasta metoda la depunerea de fonduri trebuie doar sa introduci suma dorita si sa apesi pe butonul “Depunere“. Vei fi redirectionat catre site-ul Paysafecard, acolo unde va trebui sa te loghezi in cont si sa confirmi aceasta tranzactie.

2. Cum retragi banii de la Winmasters

In primul rand trebuie spus ca vei putea retrage bani de la Winmasters doar daca ai facut verificarea contului. De asemenea tine cont ca daca ai un bonus in curs de rulaj si alegi sa faci o retragere vei pierde atat bonusul cat si castigurile rezultate din utilizarea sa.

Pentru a solicita o retragere de fonduri trebuie sa dai click pe numele tau in partea dreapta sus a paginii si sa selectezi Tranzactii – Retragere. Se va deschide o fereastra cu modalitatile de retragere disponibile si va trebui s-o alegi pe cea dorita.

In urmatorul tabel poti vedea toate metodele de retragere disponibile la Winmasters Romania, precum si sumele minime ce pot fi retrase pentru fiecare metoda in parte. 

Metoda de retragere Retragerea minima
Card bancar 80 RON
Transfer bancar 350 RON
Skrill/Neteller 80 RON

 

In general, retragerile prin card bancar dureaza intre 2-4 zile lucratoare, in timp ce la retragerile prin Skrill sau Neteller banii pot ajunge in contul tau chiar si in 24 ore. In cazul transferului bancar va dura ceva mai mult, pana la 7 zile.

Deschide cont ACUM la Winmasters si primesti bonus la prima depunere!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here