Cum descarci aplicația Winmasters pentru Android

0
79

cum descarci aplicatia winmasters pentru androidToată lumea are un mobil și poate naviga pe internet ca să caute ultimele informații din sport, starea vremii, cursul valutar, ultimul articol scris de un blogger renumit, ponturi pariuri oferite de site-uri de specialitate etc

Eu pariez des acasă, din fața laptopului pentru că am acces la multe informații despre statistica-n timp real și pot să vizionez și meciul de fotbal în direct la televizor. Dar când sunt plecat mobilul este legătura mea strânsă cu tot ce se-ntâmplă-n lume, inclusiv cu pariurile sportive. O casă de pariuri care se respectă trebuie să ofere jucătorilor aplicații pentru iOS și Android.

Winmasters n-a rămas în urmă, este în pas cu toate noutățile și oferă toate condițiile optime ca să pariezi de pe mobil. În acest articol o să-ți prezint pas cu pas cum descarci aplicația Winmasters pentru Android.

Deschide cont AICI la Winmasters și ia bonus până la 700 RON!

Descărcarea aplicației Winmasters pe Android

O să-ți explic pe rând ce ai de făcut pentru a avea Winmasters apk în telefonul tău mobil. În câteva minute o să înțelegi tot, pentru că o să însoțesc fiecare acțiune-n parte cu imagini.

Intră de pe mobil pe winmasters.ro și-ți va apărea sus mesaj cu aplicația, ca-n imaginea de mai jos.

negru

Dă click pe “Descarcă” și aplicația se va descărca în câteva secunde.

Găsești aplicația între fișierele descărcate cu denumirea Application-winmasterRO-release-1.1.0-9.apk (dimensiune 7.86 MB).

Dă click pe Instalați și instalarea va începe. Dacă este prima dată când instalezi o aplicație din sursa externă îți va cere permisiunea să instalezi aplicații din surse externe.
alba

Acum tot ce trebuie să faci este să te loghezi în contul tău Winmasters, să plasezi biletul zilei din aplicația pentru Android și să te bucuri de câștiguri.

Dacă ai întrebări despre această aplicație Winmasters sau despre orice altcevă-n legătură cu această casă de pariuri online, nu ezita să folosești secțiunea de comentarii de mai jos.

Înregistrează-te ACUM la Winmasters și pariază de pe mobil!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here