Cum pariez online la Winmasters

133

Inainte sa vezi cum se pariaza la Winmasters vreau sa te anunt ca daca te inscrii accesand link-ul precedent vei primi un bonus Winmasters de 100% pana la 555 RON, alaturi de 40 RON pariu fara risc daca iti verifici contul. Pentru a primi aceste bonusuri este necesar sa scrii codul promotional BONUS555 atunci cand faci prima depunere.

CLICK AICI pentru a deschide cont si pentru a primi bonusul!

Winmasters este prima casa de pariuri online care a licenta pentru 10 ani in Romania. Daca vrei sa pariezi online la ea mai intai citeste acest articol ca sa vezi cat de simplu este procesul de inregistrare.

In continuare trec la subiectul efectiv al acestui articol: cum se pariaza online la Winmasters.

Intra in sectiunea Sporturi si se va deschide o pagina de forma celei de mai jos cu precizarea ca bonusul la prima depunere poate suferi modificari).


Mai departe trebuie sa cauti evenimentul pe care vrei sa pariezi. Aici ai 2 variante:

  • in casuta de cautare din partea dreapta scrii numele jucatorului / echipei implicata in meciul pe care vrei sa pariezi
  • intri clasic, asa cum o faci si daca ai pariat pana acum doar offline, adica pe sportul care te intereseaza, apoi pe tara si competitie.

winmasters-pariere-2Acum daca vrei sa joci un pariu de tipul rezultat final sau total goluri dai click efectiv pe cota acestuia, asa cum am facut eu la meciul FC Botosani – CS Voluntari. Daca vrei sa vezi oferta completa pentru un anumit meci da click efectiv pe el si in pagina va fi afisata oferta completa pentru evenimentul in cauza.

winmasters-pariere-3Ai ales pariurile (in cazul in care vrei sa joci un pariu multiplu urmezi de fiecare data pasii prezentati mai sus) si vrei sa joci biletul. Acum avem mai multe variante si le voi lua pe rand.

Cum joci un bilet single la Winmasters

Simplu, ai ales pronosticul, care va aparea in partea dreapta a paginii web pe Bilet de pariere, scrii miza pe care vrei s-o pariezi si dai click pe “Plaseaza pariuri”.

Cum joci un bilet multiplu la Winmasters

In momentul in care ai selectat 2 pronosticuri pe bilet biletul de pariere va fi comutat din Simplu in Combinat.

La fel ca si la biletul simplu, va trebui sa scrii miza pe care ai de gand s-o joci si sa dai click pe “Plaseaza pariuri”.

Cum joci un bilet tip sistem la Winmasters

Pentru a juca un sistem va trebui sa dai click pe butonul Sistem de pe Bilet de pariuri.

Dupa aceea va trebui sa scrii miza. Atentie, miza scrisa de tine va fi pentru fiecare varianta in parte. De exemplu eu am scris miza 10.

Va trebui sa bifezi sistemul pe care doresti sa-l joci. Eu am ales 3 din 4, adica 4 variante, si cum mai sus am scris miza pe pariu 10 inseamna ca biletul meu va avea o miza totala de 40 RON.

Urmeaza accesarea butonului “Plaseaza pariuri” pentru a plasa pariul.

Cum joci un bilet tip sistem cu baze la Winmasters

Nu se poate juca bilete in sistem cu baze la Winmasters.

Se poate observa ca procesul de pariere la Winmasters nu este deloc dificil. Cum spuneam, daca ai facut macar o data un bilet virtual pentru o agentie stradala vei avea acum suplimentar de plasat efectiv pariul, in rest pasii fiind practic aceiasi.

Deschide cont AICI la Winmasters si joaca pariuri online!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului