Streaming live la Winmasters; vezi meciurile în timp ce pariezi

0

winmasters live videoWinmasters (bonus 550 RON – deschide cont) a fost prima casă de pariuri online licențiată-n România. Din dorința de a fi prima și-n privința serviciilor oferite clienților săi, casa de pariuri a decis să ofere din luna februarie a anului 2017 și serviciu de live streaming.

Ce presupune acest serviciu?

Funcția de live streaming îți oferă posibilitatea să urmărești anual, gratuit, peste 10.000 de evenimente sportive. Fotbalul de top din Germania, baschetul spectacol din NBA sau spectacolul făcut de forțele Spaniei în Copa del Rey, toate pot fi urmărite live video gratuit la Winmasters.

Pentru a putea viziona meciuri prin live streaming este necesar să ai în contul Winmasters minim 1 RON sau să fi jucat cel puțin un pariu în ultimele 24 de ore.

Profită acum și de bonus Winmasters la prima depunere până la 700 RON.

De ce este important să urmărești live meciurile pe care pariezi?

Faptul că poți urmări la Winmasters live evenimentele sportive pe care pariezi reprezintă un mare avantaj. În acest fel vei putea lua contact direct cu acțiunea din teren și vei putea alege mult mai ușor ponturi pariuri câștigătoare.

Oricât de bine ai analiza înainte un meci, nimic nu se compară cu urmărirea lui în direct. Prin urmare serviciul de live streaming reprezintă un mare avantaj pentru oricare casă de pariuri pe internet.

Combinată cu o ofertă de pariuri live foarte bună și cu un bonus atractiv pentru clienții noi, transmisiunea in direct a celor mai tari evenimente sportive cu siguranță îți va crește considerabil șansele de a obține câștiguri la pariuri.

Dă click AICI dacă vrei să deschizi cont acum la Winmasters!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here