Winmasters – bonusuri, oferta, discutii si pareri

0
1224

Winmasters este o casa de pariuri online care ofera un pachet de bonusuri de pana la 1.500 RON la primele 3 depuneri in 2018. Pentru ca au o oferta foarte buna foarte multi pariori aleg sa joace aici motiv pentru care am hotarat ca in acest articol sa analizam aceasta agentie de pariuri online.

Daca vrei sa iti deschizi cont la Winmasters iti recomand sa citesti articolul Cum imi deschid cont la Winmasters.

1. Bonus Winmasters – pana la 1.500 RON + pariu gratuit de 40 RON

Winmasters – bonusuri, oferta, discutii si pareri Winmasters

Winmasters vine in intampinarea pariorilor cu un bonus la fiecare din primele 3 depuneri, dupa cum urmeaza:

  • bonus la prima depunere: 100% pana la 600 RON
  • freebet la a doua depunere: 20% pana la 400 RON
  • freebet la a treia depunere: 20% pana la 500 RON

Pot beneficia de acest pachet de bonusuri Winmasters toti cei care isi deschid cont acum la aceasta casa de pariuri online.

Iata ce trebuie ce sa faci ca sa primesti bonusul:

  • CLICK AICI pentru a deschide cont la Winmasters
  • Efectueaza o depunere in valoare de minim 50 RON (ulterior pentru bonusurile 2 si 3 alimenteaza-ti contul, de asemenea, cu cel putin 50 RON.
  • Trimite documentele solicitate pentru verificarea contului si in maxim 48 de ore de la efectuarea primei depuneri vei primi un pariu gratuit de 40 RON.

Cateva informatii despre pachetul de bonusuri de pana la 1.500 RON de la Winmasters:

  1. la prima depunere bonusul de pana la 600 RON trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1.90 (la biletele multiple fiecare pronostic trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.40); ai la dispozitie 60 de zile pentru a face rulajul.
  2. imediat dupa ce a fost facuta a doua depunere vei primi un cont un pariu gratuit egal ca valoare cu 20% din valoarea depunerii, pana la maxim 400 RON. Pariul gratuit care va trebui jucat pe un bilet care sa contina cote de cel putin 1.80. Daca pariul plasat folosind pariul gratuit va fi castigator in cont va ramane profitul (castig total – miza). Castigul maxim provenit dina cest pariu gratuit este de 5 ori suma pariului gratuit (prin urmare n-are rost sa risti pe o cota mai mare de 6).
  3. imediat dupa ce a fost facuta a treia depunere vei primi un cont un pariu gratuit egal ca valoare cu 20% din valoarea depunerii, pana la maxim 500 RON. Pariul gratuit care va trebui jucat pe un bilet care sa contina cote de cel putin 1.80. Daca pariul plasat folosind pariul gratuit va fi castigator in cont va ramane profitul (castig total – miza). Castigul maxim provenit dina cest pariu gratuit este de 5 ori suma pariului gratuit (prin urmare n-are rost sa risti pe o cota mai mare de 6).

Iti recomand sa citesti toti termenii si conditiile

3. Miza returnata daca un meci se termina 0-0

Winmasters – bonusuri, oferta, discutii si pareri Winmasters

Plaseaza un pariu simplu inainte de inceperea unui eveniment pe scor corect, pauza/final sau pauza/final și P/S 2.5 goluri, din urmatoarele competii: Premier League (Anglia), Seria A (Italia), Bundesliga (Germania), Primera Division (Spania), Ligue 1 (Franta), Liga 1 (Romania), Champions League sau Europa League, iar daca meciul se termina 0-0, Winmasters itii va returna miza daca pierzi pariul.

Rambursarea maxima per pariu este de 250 RON si va fi creditata in cont in cel mult 24 de ore de la finalul partidei. 

4. Pana la 60% bonus pentru pariurile acumulator

Winmasters – bonusuri, oferta, discutii si pareri Winmasters

Pariurile acumulator iti aduc acum extra castiguri CASH! Pariaza pe fotbal, tenis si baschet si castiga pana la 60% extra!

E timpul fotbalului adevarat, e timpul pentru castiguri adevarate!

Cum primesc bonusul Winmasters1. Plaseaza pariuri acumulator pre-meci cu minim 4 selectii din fotbal, tenis si baschet.2. Cota minima per selectie: 1.35.3. Pariurile castigatoare vor primi un bonus intre 5% si 60% in functie de numarul de meciuri de pe bilet

5. Asigurare pariuri combo

Winmasters – bonusuri, oferta, discutii si pareri Winmasters

La Winmasters nu vei mai pierde pariuri multiple pe un singur meci. Daca acest lucru se intampla atunci agentia de pariuri iti va rambursa suma pariata sub forma unui pariu gratuit.

Un pariu eligibil pentru aceasta promotie trebuie sa aiba miza minima 20 RON, sa contina 5 sau mai multe pronosticuri si cota fiecarui pronostic sa fie de cel putin 1.25. Pe bilet NU trebuie sa ai vreun pronostic de tip handicap (inclusiv miza rambursata la egal).

Daca ai respectat conditiile de mai sus si pariul tau a fost pierdut la limita trimite un email la adresa support@winmasters.ro cu subiectul Asigurare pentru pariu combo si adauga in textul mail-ului ID-ul pariului pierdut. Winmasters iti va rambursa 100% din miza, in limita a 50 RON.

Pariul gratuit va putea fi utilizat doar pe bilete cu minim 5 pronosticuri (cota minima per pronostic 1.25). In cazul in care biletul jucat cu pariul gratuit va fi castigat vei primi cash in cont profitul acumulat (castig total – miza), dar nu mai mult de 500 RON.

6. Streaming live la Winmasters

La Winmasters avem posibilitatea sa vizionam meciuri live video gratuit. Dintre campionatele de fotbal de prima mana avem pe winmasters.com meciuri din Germania Bundesliga. In plus, nu lipsesc partide din cel mai spectaculos campionat de baschet din lume, NBA, dar si transmisii pentru meciuri de tenis din turnee de mana a treia (ITF-uri).

7. Pareri despre Winmasters

Oferta de pariere este acceptabila, dar se poate si mai bine, mai ales la sporturi precum tenis sau baschet.

Cotele per ansamblu sunt bune spre foarte bune, comparand strict cu ce avem la momentul actual in Romania.

Depunerea minima este de 40 RON si aici pentru unii pariori, in special cei incepatori, este o problema. Marea majoritate vor sa incerce la inceput serviciile casei de pariuri si vor sa faca depuneri mai mici. Ori daca ai un Paysafecard de 25 RON nu prea ai cum sa-ti alimentezi contul Winmasters.

In secolul in care facem foarte multe lucruri de pe telefon se poate spune ca Winmasters are un minus datorat lipsa aplicatiei pentru mobil. Chiar daca varianta mobila a website-ului este optimizata parca tot mai simplu este sa deschizi o aplicatie cand vrei sa pariezi, in loc sa stai sa intri in browser, sa te loghezi in cont si de abia apoi sa treci la cautarea si plasarea pariului.

Vreau sa inchei pe un ton pozitiv si-ti spun ca la Winmasters mai avem oferte promotionale atractive, precum bonusuri pentru pariuri pe meciuri din Liga 1 si cupele europene, rotiri gratuite la casino pentru pariori si multe altele care se schimba constant si de care te poti bucura daca dai click pe linkul de mai jos si deschizi un cont.

Ai pariat la Winmasters? Care este experienta ta cu agentia de pariuri? Iti asteptam impresiile in sectiunea de comentarii de mai jos.