Winmasters păreri

0

Am văzut mulți jucători interesați să afle păreri despre Winmasters din partea pariorilor care au testat deja agenția. Pe internet este drept nu se găsesc prea multe opinii despre acest operator și tocmai din acest motiv m-am decis să scriu articolul de față.

În cele ce urmează găsești opinia mea despre diferite aspecte legate de Winmasters, una dintre agențiile de pariuri autorizate în România.

BONUS PRIMA DEPUNERE

winmasters logo 2021

Încasează bonus 100% până la 500 RON

Winmasters păreri

1. Păreri despre Winmasters

1.1 Interfața site-ului

Site-ul se mișcă foarte bine, este ușor de folosit, bine structurat. Astfel și pariorii începători vor reuși fără niciun fel de problemă să plaseze biletele dorite. În trecut este adevărat că Winmasters stătea ceva mai slab la acest capitol, însă-n prezent nu prea ai ce minusuri să găsești în privința site-ului.

1.2 Bonus pentru clienții noi

Winmasters oferă bonus la prima depunere. Este vorba de 100% din suma depusă, până la 500 RON. În plus, după ce a fost efectuată verificarea metodei de plată se mai acordă și un pariu gratuit în valoare de 40 RON. Pentru a primi aceste 2 bonusuri va trebui să scrii un cod, pe care-l descoperi în articolul Cod bonus Winmasters.

1.3  Oferta de pariuri

Chiar și cei mai pretențioși pariori vor fi mulțumiți de oferta de la Winmasters live. De exemplu, la meciurile de fotbal poți paria pe cornere, cartonașe, pe intervale de timp, handicap asiatic, deci oferta este una foarte bogată. Și-n ceea ce privește pariurile live lucrurile stau la fel de bine.

1.4 Streaming live

La Winmasters poți urmări în direct meciurile de care ești interesat. Aici amintim fotbalul din La Liga, Bundesliga, Ligue 1, calificări Europa League/Champions League, tenisul de la Wimbledon, ATP/WTA Masters, turnee ITF si Challenger, meciuri de baschet, volei, tenis de masa, cricket și altele.

Evident că mai există loc de îmbunătățiri, însă oricum Winmasters a făcut un mare pas în față-n ceea ce privește transmiterea în direct a meciurilor.

1.5 Aplicație de pariuri pentru mobil

N-avea cum să lipsească aplicația pentru telefon. La Winmasters poți să pariezi în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil. Sunt oferite funcții interesante, precum Pulse bet, pariuri rapide, cash out, dar și alte facilități pe care le vei descoperi pe parcursul utilizării.

Una peste alta, Winmasters promite o experiență de pariuri on line pe mobil de neuitat!

1.6 Suport tehnic prin live chat

Dacă întâmpini orice fel de problemă sau ai o nelămurire cu privire la Winmasters poți apela cu încredere la suportul prin live chat, care este disponibil în limba română, în fiecare zi între 10:00 - 22:00. Acest lucru este util mai ales jucătorilor începători, dar cu siguranță reprezintă un avantaj chiar și pentru cei mai pricepuți pariori.

Acestea sunt părerile mele despre agenția Winmasters. În cazul în care ai vreo nelămurire sau o părere diferită, te încurajez să lași un mesaj în secțiunea de discuții Winmasters de mai jos.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi