Păreri despre Winmasters

0
115

Discutii si pareri despre WINMASTERS

Am văzut mulți jucători interesați să afle păreri despre Winmasters din partea pariorilor care au testat deja agenția. Pe internet este drept nu se găsesc prea multe opinii despre acest operator și tocmai din acest motiv m-am decis să scriu articolul de față.

În cele ce urmează găsești opinia mea despre diferite aspecte legate de Winmasters.

Click AICI pentru a primi bonus de până la 700 RON la Winmasters!

1. Păreri despre Winmasters

1.1 Interfața site-ului

Site-ul se mișcă foarte bine, este ușor de folosit, bine structurat. Astfel și pariorii începători vor reuși fără niciun fel de problemă să plaseze biletele dorite. În trecut este adevărat că Winmasters stătea ceva mai slab la acest capitol, însă-n prezent nu prea ai ce minusuri să găsești în privința site-ului.

1.2 Bonus pentru clienții noi

Winmasters oferă bonus la prima depunere. Este vorba de 100% din suma depusă, până la 700 RON. Bonusul trebuie rulat de 12 ori pe bilete simple cu cota minimă 1.65 sau pe bilete multiple cu cota 1.45 per pronostic.

1.3  Oferta de pariuri

Chiar și cei mai pretențioși pariori vor fi mulțumiți de oferta de pariuri de la Winmasters. De exemplu, la meciurile de fotbal poți paria pe cornere, cartonașe, pe intervale de timp, handicap asiatic, deci oferta este una foarte bogată. Și-n ceea ce privește pariurile live lucrurile stau la fel de bine.

1.4 Streaming live

La Winmasters poți urmări în direct meciurile de care ești interesat. Aici amintim fotbalul din La Liga, Bundesliga, Ligue 1, calificări Europa League/Champions League, tenisul de la Wimbledon, ATP/WTA Masters, turnee ITF si Challenger, meciuri de baschet, volei, tenis de masa, cricket și altele.

Evident că mai există loc de îmbunătățiri, însă oricum Winmasters a făcut un mare pas în față-n ceea ce privește transmiterea în direct a meciurilor.

1.5 Aplicație de pariuri pentru mobil

N-avea cum să lipsească aplicația pentru telefon. La Winmasters poți să pariezi în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil. Sunt oferite funcții interesante, precum Pulse bet, pariuri rapide, cash out, dar și alte facilități pe care le vei descoperi pe parcursul utilizării.

Una peste alta, Winmasters promite o experiență de pariuri pe mobil de neuitat!

1.6 Suport tehnic prin live chat

Dacă întâmpini orice fel de problemă sau ai o nelămurire cu privire la Winmasters poți apela cu încredere la suportul prin live chat, care este disponibil în limba română, în fiecare zi între 10:00 – 22:00. Acest lucru este util mai ales jucătorilor începători, dar cu siguranță reprezintă un avantaj chiar și pentru cei mai pricepuți pariori.

Acestea sunt părerile mele despre agenția Winmasters. În cazul în care ai vreo nelămurire sau o părere diferită, te încurajez să lași un mesaj în secțiunea de comentarii.

Pariază ACUM la Winmasters – primești bonus până la 700 RON!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here