Pariul Tău la Winmasters – îți faci propriul pariu în doar 3 pași

0

Cu siguranță ți-ai dorit să plasezi în cadrul unui bilet mai multe opțiuni de pariere din același eveniment, astfel că Winmasters îți oferă această posibilitate. Descoperă în acest articol cum poți să faci acest lucru și care sunt condițiile pe care trebuie să le respecți.

Înregistrează-te AICI la Winmasters – bonus 550 RON!

Pariul tău la Winmasters

Pentru pasionații de fotbal și baschet, Winmasters a creat opțiunea Pariul Tău. Cu ajutorul ei poți juca mai multe ponturi pariuri pe un singur meci.

ATENȚIE! Nu poți să combini mai multe evenimente pe același bilet atunci când folosești această funcție.

Ca să poți crea propriul tău pariu trebuie să te loghezi în contul Winmasters, să alegi evenimentul dorit și să bifezi opțiunea Creează-ți propriul pariu, precum în imaginea de mai jos:

selectare pariu winmasters

Mai departe trebuie să alegi pronosticurile pentru acel meci. Ține cont că nu poți alege mai mult de 6 tipuri de pariuri online. În momentul în care una dintre opțiunile alese este în contradicție cu altele din ofertă, acestea din urmă se vor bloca și nu vor putea fi selectate.

pariul tău winmasters adăugare pronosticuri

După ce ai ales opțiunile, scrii suma pe care dorești să o mizezi pe acel bilet (10 RON în exemplul de mai jos) și nu-ți mai rămâne decât să plasezi biletul.

pariul tău winmasters - plasare bilet

IMPORTANT! În cadrul acestei metode de pariere oferite de Winmasters, opțiunile Cash Out, Cash Out parțial sau Editare / Modificare nu vor putea fi folosite. De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că „Pariul Tău” poate fi folosit doar pe mobil, nu și pe tabletă / laptop. Totodată, sunt șanse destul de mari ca această opțiune să fie disponibilă doar pentru anumite evenimente / competiții, în special cele mai importante.

Sper că te-a ajutat acest articol și ai reușit să-ți creezi propriul pariu. În cazul în care ai vreo nelămurire legată de opțiunea „Pariul Tău” la Winmasters îți recomand să lași un comentariu în secțiunea de mai jos și îți vom răspunde rapid.

Creează-ți AICI propriul pariu la Winmasters!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here