Pariuri de pe mobil la Winmasters

0

In prezent foarte multi jucatori isi plaseaza pariurile direct de pe telefonul mobil, astfel ca agentiile trebuie sa ofere o aplicatie dedicata pentru astfel de dispozitive. La Winmasters evident ca aceste aplicatii nu lipsesc, iar in cele ce urmeaza iti arat cum instalezi aplicatia de pariuri, dar si cum plasezi bilete direct de pe telefonul tau.

Deschide cont AICI la Winmasters – bonus 550 RON!

Cum instalezi aplicatia de pariuri Winmasters?

aplicatia de pariuri winmasters

Odata ce accesezi site-ul Winmasters de pe telefonul mobil, in partea de sus vei primi un mesaj de informare despre existenta aplicatiei. Apasa pe butonul “Descarca“, iar descarcarea va incepe in fundal. Dupa finalizarea ei, apasa pe “Instalati” si in cateva secunde aplicatia Winmasters va fi disponibila pe mobil.

winmasters site mobil

Cum gasesti meciurile care te intereseaza?

Pentru a cauta meciul dorit, trebuie sa apesi fie pe butonul “Sporturi” (daca vrei sa cauti un meci de fotbal), fie pe “Toate Sporturile” (pentru alte discipline sportive) din fereastra principala a aplicatiei. Apoi printr-un simplu “scroll” vei gasi toate evenimentele sportive pe care se poate paria la aceasta agentie.

Cum plasezi un bilet simplu de pe mobil?

Pentru a plasa un pariu la Winmasters trebuie in primul rand sa dai click pe cota pe care vrei sa pariezi. Eu de exemplu am intrat pe meciul de fotbal Benfica – Porto si am apasat cota corespunzatoare pronosticului “Egalitate”. In partea de jos a aplicatiei apesi pe butonul “Bilet de pariere” si se va deschide tichetul creat. Trebuie doar sa introduci miza dorita (eu am pus 100 RON) si sa apesi pe “Plasare Pariuri“.

winmasters pariuri pe mobil bilet simplu

Joaca AICI un bilet simplu la Winmasters de pe mobil!

Cum joci un bilet multiplu la Winmasters?

Pentru a juca un bilet multiplu trebuie, mai intai, sa apesi pe toate cotele pronosticurilor pe care vrei sa mizezi. Eu spre exemplu am ales 2 pronosticuri, iar in partea de jos s-a format tichetul cu cele 2 evenimente. Apesi pe “Bilet de pariere“, introduci miza dorita si apoi dai pe “Plasare pariuri“. Fii atent ca in partea de sus a tichetului de joc sa fie selectata optiunea “Combo”, deoarece ea corespunde unui bilet multiplu clasic.

winmasters pariuri pe mobil bilet multiplu

Joaca AICI un bilet multiplu la Winmasters de pe mobil!

Cum joci un bilet sistem de pe mobil?

Dupa ce ai selectat toate cotele dorite pe tichet si ai deschis biletul de joc, apasa pe butonul “Sistem” din partea superioara. Iti vor fi afisate apoi toate optiunile de sistem. In cazul meu sunt doar 3. In paranteza, in dreptul fiecarui sistem vei observa si numarul de bilet care va fi creat.

Dupa ce te-ai decis asupra sistemului pe care vrei sa-l joc scrie mai jos miza pentru fiecare combinatie. ATENTIE! Eu de exemplu am ales sistemul “combo 2 dublu”, care presupune 4 bilete de joc. Am introdus miza 50 RON, ceea ce inseamna in total tichetele ma vor costa 200 RON. La final apesi pe “Plasare pariuri” si asta este tot.

winmasters pariuri pe mobil bilet sistem

Deschide ACUM cont la Winmasters – Primesti 550 RON bonus la pariuri!

Ai vazut cum plasezi un pariu la Winmasters de pe mobil prin intermediul aplicatiei dedicate. In cazul in care ai vreo nelamurire poti sa ne lasi un comentariu in sectiunea de mai jos.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
19 din 2576%+526.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here