Verificare cont Winmasters

0

Vrei să afli cum faci verificarea contului Winmasters? Citește articolul și vei afla răspunsul la această întrebare.

verificare cont winmasters

Pentru a efectua procesul de verificare trebuie să te loghezi în contul Winmasters și să accesezi secțiunea Contul Meu. Acolo dă click pe Încarcă Documentele de Verificare.

În continuare va trebui să încarci următoarele documente:

  • o poză / copie color a cărții de identitate sau a pașaportului.
  • o poză a unui document oficial (extras de cont bancar, factură de utilități) care nu trebuie să aibă o vechime mai mare de 3 luni și pe care să se vadă clar numele complet și adresa.
  • o poză a cardului bancar utilizat la alimentarea contului (dacă ai depus cu cardul), lasă vizibile doar ultimele 4 cifre din numărul cardului, data expirării și numele scris pe card.
  • dacă ai depus cu un portofel electronic (Skrill, Neteller, Paysafecard) fă un print screen în care să fie vizibil numărul contului și tranzacția către Winmasters România.

Pozele trebuie să fie în format .jpg, .gif sau .pdf și trebuie să aibă o dimensiune maximă de 4MB.

În cazul în care NU faci verificarea contului în maximum 30 de zile din momentul primei depuneri contul va fi blocat și suma de bani aflată în el va fi virată către bufetul statului. De asemenea, dacă nu ai verificarea contului făcută nu vei putea depune mai mult de 900 RON și nici nu vei putea scoate bani din contul Winmasters.

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește verificarea contului Winmasters ia legătura cu departamentul de asistență clienți al operatorului la adresa de mail [email protected]

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here