Verificare Cont Winmasters

Scris de Laur198523/01/2024

Vrei să afli cum faci verificarea contului Winmasters? Citește articolul și vei afla răspunsul la această întrebare. Winmasters este una dintre casele de pariuri și cazinouri legale în România prin urmare vei fi nevoit să parcurgi această verificare la un moment dat.

verificare cont winmasters ro

De ce trebuie să faci verificare cont Winmasters?!

Procesul de verificare a contului este obligat la toți operatorii de jocuri de noroc online licențiați în România. Este o condiție din manualul de licențiere și dacă un operator nu ar solicita documentele pentru verificare în perioada specificată în legislație ar risca să piardă licența.

Sunt 2 momente până la care trebuie să faci verificare cont Winmasters.

În cazul în care doar deschizi cont și nu depui atunci trebuie să faci verificare în maxim 90 de zile de la înregistrare cont Winmasters.

Pe de altă parte, dacă ai ales să efectuezi prima depunere la Winmasters lucrurile se schimbă un pic. Astfel dacă NU faci verificarea contului în termen de 30 de zile din momentul primei depuneri contul Winmasters va fi blocat și suma de bani aflată în el va fi virată către bufetul statului.

De asemenea, dacă nu ai verificarea contului făcută la casa de pariuri nu vei putea depune mai mult de 900 RON și nici nu vei putea scoate bani din contul Winmasters.

Verificare cont Winmasters - cum procedezi!

Pentru a efectua verificare cont trebuie să te loghezi în contul Winmasters România și să accesezi secțiunea Contul Meu. Acolo dă click pe Verificare cont.

Se va încărca o pagină Winmasters de forma aceasta:

verificare cont winmasters

Dă click pe Vârsta, selectează tipul documentului (pașaport, act de identitate față, act de identitate verso, selfie), dă click pe butonul pentru încărcarea documentului și încarcă-l din telefon.

Dă click pe Dovada Reședinței și urmează pașii prezentați anterior, doar că acum va trebui să încarci o factură de utilități sau un extras de cont bancar (selectezi Altele). Ca să fie acceptat de Winmasters documentul respectiv NU trebuie să aibă o vechime mai mare de 3 luni și trebuie să fie vizibile clar numele complet și adresa.

La Dovada Plății va trebui să alegi dintre card (față / verso), extras de cont, eWallet, Voucher sau Altele, în funcție de metodele prin care ai alimentat contul Winmasters.

  • În cazul în care ai depus prima dată la Winmasters cu cardul ca să faci verificare cont încarcă fața cardului, dar lasă vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului de credit, data expirării și numele scris pe card. La poza de pe spatele cardului ai grijă să acoperi codul CVV.
  • În cazul în care ai depus la Winmasters cu un portofel electronic (Skrill, Neteller sau Paysafecard) va trebui să selectezi eWallet și să încarci un screen shot cu detaliile portofelului electronic folosit la alimentarea contului Winmasters.

Trebuie să știi că după ce faci verificarea identității și a metodei de plată dacă ai cel puțin o depunere vei fi eligibil să primești 55 rotiri gratuite Winmasters la slotul 20 Power Hot.

Să parcurgi procesul de verificare a contului la Winmasters este destul de simplu, după cum probabil ai observat din cele scrise mai sus. Tot ce trebuie să te asiguri înainte să trimiți oricare document pentru a parcurge procesul de verificare cont Winmasters este ca datele din document să fie clare și toate cele 4 colțuri ale documentului să fie vizibile.

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește verificare cont Winmasters ia legătura cu departamentul de asistență clienți al operatorului la adresa de mail support@winmasters.ro.

S-ar putea  te intereseze și: