Winmasters contact

0

În acest articol îți voi prezenta metodele de contact Winmasters, adică modalitățile prin poți lua legătura cu staff-ul casei de pariuri.

Cu siguranță primele 2 vor fi mult mai practice pentru că vei primi, în general, răspuns rapid la întrebările avute. Mail-ul (mesajul scris în formularul de contact de pe site-ul agenției) este însă cea mai bună opțiune dacă este necesar să încarci o poză.

BONUS PRIMA DEPUNERE

winmasters logo 2021

Încasează bonus 100% până la 500 RON

winmasters contact

1. Chat Live

Serviciul de asistență clienți poate fi contactat zilnic prin cea mai simplă metodă: live chat. Aceasta va fi disponibilă zilnic în intervalul orar 10-22.

Dă click în partea de jos a oricărei pagini winmasters.ro pe butonul Contactează-ne. După aceea selectează Chat Live în pagina care se va încărca.

2. Asistență telefonică

Zilnic în intervalul 9:30-22:30 poți apela la serviciul clienți al agenției sunând la numărul 0316 300 393. Acesta este un număr cu tarif normal și poate fi apelat din toate rețelele mobile.

3. Email

Ca să trimiți un email la Winmasters relații clienți dă click în partea de jos a oricărei pagini de pe site-ul Winmasters pe butonul Contactează-ne. În pagina care se va deschide apasă pe Email. Se va încărca un formular de contact unde va trebui să completezi datele solicitate și să scrii mesajul.

Vei primi răspuns la mail-ul trimis zilnic în intervalul orar 9-23.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here