Winmasters Contact

Scris de Laur198523/01/2024

În acest articol îți voi prezenta metodele de contact Winmasters, adică modalitățile prin poți lua legătura cu staff-ul casei de pariuri.

Cu siguranță primele 2 vor fi mult mai practice pentru că vei primi, în general, răspuns rapid la întrebările avute. Mail-ul este însă cea mai bună opțiune dacă este necesar să încarci o poză către staff-ul Winmasters România.

contact winmasters ro

Detalii Winmasters Contact în 2024

  • Winmasters live chat - de luni până duminică între orele 10:00 - 23:30 
  • Winmasters contact telefonic - 0316 300 393 (număr cu tarif normal) - de luni până duminică între orele 09:30 - 23:30
  • E-mail - non stop la adresa support@winmasters.ro

Ca să ajungi pe pagina Winmasters contact apasă pe textul Asistenta Clienti, text pe care-l găsești în pagina inferioară a oricărei pagini de pe site-ul Netbet, în varianta pentru mobil, sau sub forma unei căști în partea dreaptă sus pe desktop.

Înainte să iei legătura cu un operator din echipa de asistență printr-una dintre metodele de contact ține cont de următorul sfat. În cazul în care ai o întrebare la modul general despre casa de pariuri (de exemplu cum se face verificarea contului sau dacă există limite la depuneri) îți recomand să accesezi pagina de Asistență și din meniul acelei pagini să intri la FAQs.

Acolo vei găsi răspunsuri la aproximativ 25 de întrebări care au legătură la modul general cu operatorul de jocuri de noroc online. Este mai practic ca să apelezi la supportul pentru clienți doar dacă nu îți găsești răspuns acolo la întrebarea avută.

Winmasters Contact Live Chat

  • Serviciul de asistență clienți poate fi contactat prin cea mai simplă metodă: live chat. Acesta va fi disponibil de luni până duminică între orele 10 - 23.
  • Această metodă Winmasters contact este ideală și eficientă dacă ai de exemplu o nelămurire legată de validarea unui pariu sau orice altă problemă care poate fi rezolvată rapid.
  • Timpul de așteptare este destul de scurt, de maxim 2 minute, iar răspunsurile primite vor fi în general la subiect. Am scris în general pentru că dacă de exemplu ai o problemă legată de validarea contului reprezentantul Winmasters live chat va prelua sesizarea ta și o va trimite mai departe către departamentul care se ocupă de acest aspect, așa că nu te poți aștepta să fie rezolvată problema respectivă chiar în acel moment.
  • Ține cont că în multe cazuri reprezentantul agenției îți va oferi un răspuns standard, urmând ca pentru mai multe detalii specifice (dacă este cazul) să fii contactat ulterior pe adresa de mail asociată contului.

Număr Telefon Winmasters

De luni până duminică între orele 09:30 și 23:30 poți apela la serviciul clienți al casei de pariuri sportive sunând la numărul de telefon Winmasters 0316 300 393. Acesta este un număr cu tarif normal și poate fi apelat din toate rețelele mobile.

Dacă atunci când suni la numărul de telefon Winmasters contact ai nevoie de ajutor despre o legătură specifică legată de contul tău atunci trebuie să știi că îți vor fi solicitate mai multe informații de identificare. Poți comunica fără nici o problemă adresa de mail asociată contului, data nașterii, eventual CNP-ul dacă se cere. 

Singurele informații pe care nu trebuie să le comunici, dar care nici nu au de ce să fie solicitate sunt: parola contului online și / sau detalii despre cardul folosit la alimentarea contului.

Winmasters Contact Mail

Poți trimite un email Winmasters la adresa de asistență la orice oră. Trebuie totuși să ții cont că răspunsul îl vei primi oricum în intervalul orar în care echipa de asistență clienți este disponibilă, adică pe parcursul zilei, între orele 10:00 și 22:00.

Metoda de contact prin email Winmasters contact o recomand în mod special dacă este necesară atașarea unor documente. În caz contrar, atâta timp cât răspunsul la întrebarea ta va veni oricum în intervalul orar în care este disponibil live chat, nu văd de ce ai apela la această metodă la care perioada de timp de răspuns este evident mai mare decât celelalte alternative avute la dispoziție.

Întrebări Frecvente

În continuare mi-am propus să-ți ofer răspunsuri la câteva întrebări pe care și le pun probabil o mare parte dintre clienții operatorului.

Ce metode de plată sunt acceptate?
Poți alimenta contul prin toate metodele de depunere populare. Ai ca alternative atât cardurile bancare Visa și Mastercard, cât și portofelele electronice Skrill sau Neteller. De asemenea poți depune în cont și cash, alegând dintre metodele de plată PaySafeCard sau Okto.Cash.

Cum primesc bonus?
Dacă vrei să joci la pariuri cu bonus, atunci trebuie să știi că primești 100% din prima depunere până la 400 lei. La casino oferta de bun venit cuprinde un bonus de 100% până la 1.000 lei, la care se adaugă 555 rotiri gratuite. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre aceste bonusuri îți recomand să citești articolul Cod bonus Winmasters.

Oferă bonus fără depunere?
Nu a fost disponibil bonus fără depunere niciodată în ultimii ani la acest operator de jocuri de noroc. Prin urmare sunt șanse foarte mici ca în acest moment să fie disponibilă o ofertă de acest tip, dar dacă ar fi să fie o vei găsi prezentată în detaliu în pagina cu bonus fără depunere Winmasters.

Cum pot juca rotiri gratuite?
Clienții noi primesc o ofertă exclusivă prin site-ul nostru. Este vorba de 400 rotiri gratuite Winmasters atunci când se efectuează prima depunere. În plus mai sunt alte promoții cu rotiri gratuite, astfel că pe parcursul unei săptămâni o persoană care are cont la acest cazino online poate juca păcănele gratis aproape zi de zi.

Ce taxe se percep dacă am câștigat?
Indiferent dacă ai câștigat la pariuri sportive sau la cazino online vei avea de plătit impozit doar atunci când efectuezi o retragere. Acesta este un mare plus comparativ cu câștigurile obținute în agenții / cazinouri stradale, acolo unde plătești impozit la fiecare câștig. Impozitul pentrru jocuri de noroc este de 3% din valoarea retragerii, dacă aceasta este de cel mult 10.000 lei.

Concluzii Winmasters Contact

Echipa de asistență clienți este la dispoziția ta prin cele mai moderne metode: live chat și număr cu tarif normal de telefon. Prin urmare pot spune fără nicio urmă de îndoială că atunci când vine vorba de Winmasters contact agenția este printre casele de pariuri online de top.

S-ar putea  te intereseze și: