Ce înseamnă multicornere la Winner

Scris de Laur198524/01/2024

În oferta de pariuri sportive de la Winner în secțiunea CORNERE a meciurilor de fotbal găsim și tipul de pariu MULTICORNERE. În continuare îți voi explica ce înseamnă aceste pariuri pe cornere.

logo winner alb

Bonus 700 lei  +
100 lei free bet

ce inseamna multicornere la winner

Numărul multicornerelor se calculează prin înmulțirea numărului de cornere din prima repriză cu numărul de cornere din repriza a doua.

Se pot juca pariuri sub / peste multicornere. Un pariu sub va fi câștigat dacă produsul va fi mai mic decât limita pariată, iar un pariu peste va fi câștigat dacă produsul cornerelor va fi mai mare decât limita.

Exemplu multicornere Winner

Presupunem că avem linia sub / peste 20.5 multicornere.

winner multicornere
  • Dacă în prima repriză se vor executa 4 cornere și în a doua repriză se vor executa 5 cornere atunci 4x5=20, deci pariul sub va fi câștigat și cel peste va fi pierdut. 
  • Dacă în prima repriză se vor executa 5 cornere și în a doua repriză vor fi 5 cornere atunci 5x5=25, deci pariul sub va fi pierdut și pariul peste va fi câștigat.

Sper că ți-am răspuns la întrebarea ce înseamnă multicornere la Winner, o casă pariuri la care joacă mulți români. Dacă cumva este ceva neclar poți lăsa un comentariu mai jos și-ți voi răspunde în cel mai scurt timp.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

S-ar putea  te intereseze și: