Pariu Șansă Winner

Scris de Laur198523/01/2024

Când auzi cuvântul "Winner", îți vine imediat în minte atmosfera palpitantă de pariuri sportive. După ce și-a câștigat respectul în mediul tradițional prin agențiile stradale, Winner și-a extins reputația și în sfera online.

logo winner alb

Bonus 700 lei  +
100 lei free bet

winner pariu Șansă

Cu numeroase oferte atractive pentru jucători, inclusiv un generos bonus de bun venit, Winner pariuri online este un nume binecunoscut în peisajul pariorilor. Cu toate acestea, în acest articol, vreau să îți vorbesc despre ceva special oferit de Winner - pariu șansă, o opțiune rar întâlnită la mulți operatori online.

Winner – Pariu Șansă

Când te afli în situația neplăcută de a pierde un bilet la pariuri pe un singur meci, Winner îți oferă o oportunitate de a recupera parte din câștig prin opțiunea lor specială, denumită "pariu șansă".

Prin această ofertă, vei primi 10% din câștigul net al biletului tău, împărțit la cota evenimentului pe care l-ai pierdut. La prima vedere, poate părea un beneficiu modest, dar în realitate, această ofertă îți oferă posibilitatea de a-ți recupera investiția inițială.

Este practic o a doua șansă de a transforma un bilet pierdut într-unul câștigător. Dacă te confrunți cu orice problemă în procesul de acordare a acestei opțiuni, nu uita că Winner pune la dispoziție diverse modalități de contact pentru a te ajuta să rezolvi orice neclaritate sau întrebare.

Cum te poți încadra la Pariu Șansă de la Winner?

Pentru a profita de avantajele oferite de Pariu Șansă de la Winner, primul pas esențial este să-ți creezi un cont activ pe platformă, indiferent dacă alegi să joci online sau într-o agenție fizică. Există câteva criterii esențiale pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te califica:

  • Numărul minim de evenimente: Biletul tău trebuie să includă cel puțin 11 evenimente, punându-ți abilitățile de parior la încercare.
  • Cotă minimă pentru fiecare meci: Toate meciurile de pe tichetul tău trebuie să aibă o cotă minimă de 1.25, asigurându-ți că faci alegeri bine fundamentate.
  • Compensație pentru un eveniment pierdut: În situația în care pierzi pe un singur meci la pariuri, Winner îți oferă o mână de ajutor. Primești 10% din valoarea totală a posibilului câștig, împărțită la cota evenimentului pierdut, oferindu-ți oportunitatea de a recupera o parte din investiția ta.
  • Cotă 1 pentru meciuri amânate: Chiar și atunci când unul sau mai multe evenimente sunt cotate 1 din cauza amânărilor sau absenței unui jucător cheie, șansa Winner rămâne valabilă. Totuși, se raportează la noul câștig, asigurând transparență și echitate în proces.

Prin Pariu șansă de la Winner, nu doar că ai oportunitatea de a-ți testa previziunile de pariuri sportive, dar beneficiezi și de o recompensă chiar și în situația unui singur meci nefericit. Astfel, fiecare bilet devine o șansă de a-ți maximiza câștigurile la pariuri și de a transforma parierea într-o experiență profitabilă.

Pentru a ilustra mai bine modul de funcționare al ofertei Pariu Șansă, să luăm un exemplu concret:

Imaginăm că ai un bilet de pariuri cu un potențial câștig de 1.000 RON, iar evenimentul pierdut are o cotă de 1.70. Iată cum se calculează:

  1. Câștigul fără evenimentul pierdut: 1.000 RON / 1.70 = 588.23 RON
  2. Valoarea primită la Pariu Șansă: 588.23 RON (câștig fără evenimentul pierdut) / 10 = 58.62 RON

Prin urmare, în acest scenariu, ai primi 58.62 RON la Pariu Șansă, oferindu-ți o compensație pentru pierderea acelui eveniment. Este o modalitate eficientă de a-ți recupera o parte din investiția inițială și de a transforma o situație nefericită într-una mai puțin dureroasă din punct de vedere financiar.

Bonusuri Winner 2024

Bonus de bun venit Sport

Dacă nu ai încă un cont la Winner, poți beneficia de bonusul de bun venit excepțional! Beneficiezi de un pachet captivant de până la 700 LEI, împreună cu 100 lei Free Bets și 25 Free Spins, distribuite astfel:

  • Prima depunere: Primești 100% din suma depusă, având posibilitatea de a obține până la 200 lei BONUS, și un extra bonus de 25 lei Free Bet.
  • A doua depunere: Bonusul continua la Winner cu 100% din suma depusă, până la maxim 200 lei BONUS, alături de un extra bonus de 25 lei Free Bet și 25 Runde Gratuite la jocul Shining Crown.
  • A treia depunere: Primești 100% din suma depusă, având șansa de a obține până la 300 lei BONUS, plus un extra bonus de 50 lei Free Bet.
winner bonus de bun venit sport

Cu un bonus total potențial de 700 Lei bani bonus, 100 lei Free Bet și 25 Free Spins, Winner te întâmpină cu o ofertă incredibilă. Cu o astfel de sumă bonus în contul tău Winner, poți începe chiar acum plasarea unui pariu și dacă îndeplinești condițiile de mai sus, poți beneficia inclusiv de pariu șansă Winner.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Winner la 2 goluri

Descoperă oportunități suplimentare de câștig cu Winner prin combinarea Pariu Șansă cu un alt bonus de excepție numit "Winner la 2 Goluri". Această ofertă adaugă un plus de intrigă experienței tale de pariere pe meciurile de fotbal.

Mecanismul este simplu: evenimentul cu pariu efectuat pe rezultat final de pe biletul tău Winner pe care ai pariat minimum 11 meciuri poate fi declarat câștigător în momentul în care echipa asupra căreia ai pariat atinge o diferență de 2 goluri față de adversar.

winner 2 goluri

La Winner, Această regulă se aplică doar pentru perioada de joc regulamentar de 90 de minute și pentru pariul pe meciuri din competițiile de top din Europa, inclusiv primele ligi ale campionatelor de top, competițiile europene inter cluburi și evenimentele majore intre țări, precum campionatele mondiale sau europene.

Prin această combinație inteligentă de bonusuri, Winner îți aduce oportunitatea de a profita de rezultatele remarcabile în meciurile de fotbal, oferind o modalitate captivantă de a adăuga valoare pariul tău. Așadar, nu rata șansa de a aduce parierea la un nivel superior cu Winner!

Concluzii

În concluzie, Pariul Șansă oferit de Winner reprezintă doar o modalitate ingenioasă de a-ți recupera parțial pierderile în cazul în care ai pierdut un singur duel de pe tichetul cu minim 11 evenimente, fiecare la o cota de cel puțin 1.25.

Cu posibilitatea de a beneficia de compensații pentru pariul tău chiar și în cazul unui eveniment pierdut, acest pariu aduce un plus de siguranță și entuziasm pariorilor. Combinat cu alte oferte atractive, precum Bonusul de Bun Venit sau "Winner la 2 Goluri," platforma se evidențiază prin creativitate și generozitate, transformând fiecare tichet într-o oportunitate captivantă de câștig.

Așadar, dacă te-ai calificat cu tichetul tău de joc la Pariu Șansă Winner, nu doar că îmbunătățești șansele de succes, mai și intensifici plăcerea parierii, oferind o experiență completă și diversificată.

S-ar putea  te intereseze și: