Winner Contact

Scris de Laur198502/01/2023

  • Telefon
  • E-mail
  • Live chat
  • Program

Zilnic 10-22

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo manhattan casino

1.000 RON

logo luck

500 RON PARIU GRATUIT

mr bit logo2

200 RON PARIU GRATUIT

Winner a cucerit simpatia jucătorilor cu ajutorul unei oferte variate, unor bonusuri pariuri sportive consistente și nu-n ultimul rând datorită unui mod profesionist de a relaționa cu clienții. Legat de ultimul aspect trebuie totuși menționat că la nu există la Winner live chat online.

M-am gândit că este de folos să cunoști ce metode de contact ai la îndemână dacă vrei să adresezi întrebări către serviciul de relații cu clienții Winner sau dacă întâmpini o anumită problemă.

contact winner

Nr contact Winner

Cea mai des folosită modalitate de contact este prin intermediul telefonului. Numărul de telefon la care poți apela echipa de suport Winner este 0316.302.111. Acesta este disponibil în fiecare zi de la ora 10 la ora 22.

Suport Winner email

În afară de telefon, ai posibilitatea de a scrie un mesaj la [email protected]. Dacă ai probleme în legătură cu verificarea contului, poți atașa documentele cerute, direct pe mail și le poți trimite către Winner.

De precizat că durata de așteptare a unui răspuns poate ajunge până la 48 de ore în acest caz.

Sfatul meu, înainte de a lua legătura cu staff-ul Winner, este să citești și răspunsurile la întrebările frecvente prezente pe pagina Faq de pe site-ul Winner (găsești pagina accesând meniul din stânga pe mobil sau în partea inferioară a paginii web pe desktop / laptop).

Este disponibil la Winner live chat?

Pentru moment Winner pariuri nu oferă asistență prin chat live. Totuși având posibilitatea să apelezi la serviciul relații clienți Winner prin apel telefonic lipsa unui chat online n-ar trebui să conteze foarte mult.

Joacă pariuri sportive la Winner online

Te-ar putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Buna ziua…am plasat și eu un bilet la fotbal însă din pacate am pierdut biletul…ce pot face in situația aceasta????

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: