Winner Fun – Regulament de Joc

Scris de Laur198523/01/2024

Cu o reputație deja solidă în industrie, Winner strălucește nu doar în spațiul virtual, ci și în mediul fizic prin numeroasele sale agenții terestre, răspândind emoția jocului în marile orașe ale țării.

logo winner alb

Bonus 700 lei  +
100 lei free bet

Ceea ce îl face cu adevărat deosebit pe Winner este angajamentul său față de clienți, reflectat în diversitatea și generozitatea promoțiilor oferite, atât pentru cei care își deschid pentru prima dată contul, cât și pentru cei care rămân alături în această călătorie de divertisment și noroc.

Dar în acest articol vreau să împărtășesc cu tine o noutate fascinantă, o experiență ce se desfășoară doar la Winner. Aici, există o promoție la pariuri sportive cu totul inedită, unde ai șansa să urmărești sport și să plasezi pariuri fără a investi bani proprii pe meciurile tale preferate și, mai mult, să ai ocazia să câștigi premii atractive.

Ce este Winner Fun?

 Prin Winner Fun ai oportunitatea de a te bucura de pariuri într-un mod inedit! Regulile acestui joc sunt surprinzător de simple și oferă o experiență gratis de pariere pe durata sezonului de fotbal.

Indiferent dacă urmărești competițiile de top precum Premier League, Bundesliga, Serie A, Liga Campionilor sau cele românești. Winner te întâmpină cu o gamă extinsă de opțiuni de pariuri, și toate acestea gratis. Te întrebi cum funcționează? E la fel de simplu precum un șut la poartă:

Primul pas constă în crearea unui cont pe platforma Winner Pariuri Sportive sau, dacă ai deja unul, în autentificarea în contul de joc existent.

Dacă încă nu ai un cont și decizi să îți creezi unul, merită să știi că poți beneficia de un bonus la prima depunere semnificativ, care ajunge până la 700 RON, la care se adaugă și 100 RON Free Bet, împreună cu 25 Free Spins. Este o ofertă atractivă pentru a-ți începe să pariezi cu avantaj!

Al doilea pas presupune că la fiecare autentificare în contul tău, vei primi WinCoins, monede virtuale special concepute în exclusivitate pentru această promoție. Mai interesant este faptul că acest lucru se întâmplă fără a fi nevoie să depui vreun ban din buzunarul tău.

Cu alte cuvinte, doar prin simpla autentificare în contul tău, îți vei îmbogăți experiența de pariere gratis cu aceste monede, oferindu-ți astfel oportunitatea de a plasa pariuri fără a fi nevoie să investești fonduri proprii.

Al treilea pas îți conferă libertatea de a plasa pariuri cu WinCoins pe orice meci de fotbal. Așadar, poți să-ți îndrepți atenția către partidele din cele mai prestigioase campionate sau să te concentrezi pe întrecerile din Liga 1 România.

Alegerea îți aparține, fie că preferi să îți plasezi pariul gratis înainte de începerea meciului sau în timpul desfășurării acestuia, ca și pariu live, conform preferințelor tale. Pentru a te asigura că faci cele mai informate alegeri, poți accesa toate informațiile necesare pentru pronosticurile tale fotbalistice direct pe site-ul Winner Pariuri Sportive.

Acest pas adaugă o notă de personalizare și flexibilitate experienței tale de pariere, punându-ți la dispoziție toate resursele de care ai nevoie pentru a te bucura de fiecare pariu plasat.

Prin plasarea de pariuri gratis cu monede virtuale, ai oportunitatea de a te clasa în topul sezonului Winner Fun, dedicat noului sezon de fotbal, adăugând o dimensiune competitivă și pasionantă experienței tale de pariere, oferindu-ți șansa de a-ți demonstra priceperea și intuiția în anticiparea rezultatelor sportive.

Wincoins – cum se obțin?

Descoperă modul ușor și captivant de a obține monedele virtuale și de a paria live pe evenimentele tale sportive preferate prin promoția Winner Fun!

Precum am specificat mai sus, primul pas simplu este să-ți creezi un cont la Winner, iar apoi, la fiecare autentificare, ai șansa să acumulezi WinCoins, pe care le poți utiliza la maximum în pariuri pe meciuri din Liga 1, Premier League, Liga Campionilor, Bundesliga și alte.

Intră în secțiunea dedicată Winner Fun pe site-ul operatorului, aflată la vedere pe pagina principal și profită la maxim de această oportunitate. Cum poți face asta?

Dacă explorezi categoria "Gratuități", vei descoperi cum poți aduna monede virtuale, existând în prezent trei moduri prin care poți obține aceste monede.

winner fun wincoins

WinCoins Zilnice 

Zilnic, ai șansa să aduni monedele virtuale în cadrul a maxim 5 sesiuni, prima dintre ele fiind deblocată automat în momentul în care accesezi secțiunea "Gratuități" din Winner Fun. Celelalte patru sesiuni sunt inițial blocate și se deblochează la intervale regulate de timp, dar această oportunitate este limitată pentru obținerea gratuită de WinCoins.

De menționat că valoarea WinCoins din aceste sesiuni la Winner Fun crește într-un mod progresiv, începând de la 100 și crescând cu 10 unități pentru fiecare sesiune ulterioară.

WinCoins la fiecare 3 ore 

O altă oportunitate fascinantă de a obține WinCoins gratis este prin colectarea acestora la fiecare 3 ore. Dacă revii pe platforma Winner Fun mai rar, ai astfel șansa ca de fiecare data să primești un boost de 100 de WinCoins. 

Winner Fun – Ce poți paria?

La Winner Fun, ai șansa să pariezi gratis la fotbal exact așa cum ai face-o cu bani reali. Toate tipurile de pariuri sunt disponibile, oferindu-ți o gamă variată de opțiuni. Poți să plasezi pariuri atât înainte de începerea evenimentelor (pre-match), cât și în timpul desfășurării lor (live), în funcție de preferințele tale și de momentul în care simți că inspirația parierii te îndeamnă să acționezi.

Ceea ce îmi place este că balanța contului de joc este afișată în mod clar în partea dreaptă a ecranului, oferind o imagine detaliată a resurselor disponibile. Modul de pariere este foarte similar cu cel pe bani reali, implicând alegerea cotei de joc, selectarea mizei și plasarea de pariuri.

Winner Fun – Turnee și premii

Dacă te oprești la secțiunea Calendar de la Winner Fun, vei găsi o hartă a competițiilor, revelându-ți ce turnee sunt la dispoziție și, mai important, ce premii tentante sunt în joc. Un aspect intrigant al Winner Fun este practica de a organiza săptămânal un turneu, desfășurat pe întreg parcursul unei săptămâni.

Explorează Calendarul Winner Fun pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente turnee și pentru a nu rata nicio șansă de a aduce acasă recompense atractive, aceasta fiind o modalitate excelentă de a transforma fiecare săptămână într-o aventură în lumea parierilor

winner fun turnee

Pentru a oferi o ilustrare concretă, să aruncăm o privire la cele mai recente turnee organizate de Winner Fun, unde premiile au totalizat generoasa sumă de 15.000 de lei. Cei mai bine clasați 200 de jucători au fost recompensați, aducând acasă premii tentante.

Astfel, câștigătorul primei poziții a obținut un premiu în valoare de 1.500 de lei cash, locul al doilea a fost răsplătit cu 1.000 de lei cash, iar ocupantul locului al treilea a câștigat un premiu de 500 de lei cash, disponibili imediat pentru retragere, atât timp cât ai contul de joc Winner verificat.

Chiar și ultimul clasat a beneficiat de o recompensă, în valoare de 25 de lei sub formă de bonus fără depunere la pariuri, sumă disponibilă exclusiv pentru a fi pariata în contul de joc Winner, pe bani reali.

Este cu adevărat o modalitate atrăgătoare de a-ți testa aptitudinile și de a fi recompensat pentru succesul tău în lumea parierilor.

După desfășurarea promoției Winner Fun, jucătorii vor primi premiile în termen de maximum 10 zile de la publicarea clasamentului. Un aspect deosebit este că aceste premii oferite de Winner nu sunt supuse unor condiții de rulaj, oferindu-ți libertatea deplină de a decide cum dorești să le utilizezi.

În cazul turneelor Winner Fun dotate cu premii constând și în bunuri, acestea vor fi expediate la adresa indicată în contul tău de jucător, astfel că te poți bucura de premii Winner Fun fără niciun efort, fiind livrate direct la ușa ta.

Alte promoții Winner

Dacă ai experimentat deja atmosfera intrigantă a parierilor cu WinCoins pe platforma Winner Fun și simți că este momentul să treci la pariuri pe bani reali, pregătește-te pentru o surpriză specială.

winner bonus de bun venit sport

Dacă ești un client nou la Winner, vei fi întâmpinat cu brațele deschise și un bonus de bun venit Winner Sport tentant, ce poate ajunge până la 700 RON cash. Și asta nu este tot - vei primi și un adițional de 100 RON sub formă de Free Bet, precum și 25 Free Spins, fiind împărțite în 3 tranșe succesive.

Prima depunere este recompensată cu un bonus de 100%, până la 200 de lei, și un extra bonus de 25 lei Free Bet. La a doua depunere în contul Winner, beneficiezi de un bonus similar, dar și de 25 Free Spins la jocul Shining Crown.

A treia depunere îți aduce un bonus de 100%, disponibil tot la secțiunea sport, până la 300 lei, și un extra bonus de 50 lei Free Bet. Astfel, poți obține un bonus total impresionant de 700 lei bani bonus, alături de 100 lei Free Bets și 25 Rotiri Gratuite.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

Concluzii

Winner Fun reprezintă alegerea perfectă pentru pasionații de sport care vor să se bucure de emoția parierilor fără a implica bani reali.

Cu posibilitatea de a paria folosind monede virtuale, fără a fi necesară să depui bani în cont, Winner îți oferă o modalitate distractivă și lipsită de riscuri de a sprijini echipa preferată sau de a participa la evenimentele sportive preferate.

Indiferent dacă vrei să experimentezi o pauză relaxantă de la parierea cu bani reali sau doar să îți testezi abilitățile, Winner Fun aduce o notă inovatoare și prietenoasă în lumea parierilor online.

S-ar putea  te intereseze și: