Închidere / ștergere cont Winner

Scris de Laur198524/01/2024

La Winner există mai multe moduri de limitare a jocului, înainte de a ajunge la închiderea contului, moduri pe care le voi explica în cadrul acestui articol.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON +
50 RON pariu gratuit

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

publicwin mobil2


200% PÂNĂ LA 500 RON

Mulți jucători ajung în situația de a dori să închidă un cont. Motivele sunt multiple. Nu doar eventuala dependență de jocuri te poate face să îți dorești o pauză. Există și momente în care vrei să-ți reevaluezi cheltuielile sau să scazi timpul petrecut în fața ecranului, în scop distractiv.

De aceea casele de pariuri online au implementat diferite instrumente de limitare temporară. Există evident și posibilitatea de a închide definitiv contul dar înainte de a lua o astfel de decizie, este preferabil să încerci pentru început celelalte metode.

Limite de joc la Winner

Poți opta pentru setarea unor limite, accesând secțiunea cu același nume din contul Winner.

limite winner

După cum se poate vedea și în imaginea de mai sus sunt 3 tipuri de limite. Teoretic, pentru că practic doar limita la depunere este disponibilă momentan:

 • DEPUNE - stabilești care este suma pe care o poți depune în intervalul ales.
 • RULAJ - alegi care va fi rulajul maxim pe care-l poți face într-un anumit interval.
 • PIERDERI - stabilești care va fi totalul maxim al pierderilor pentru o anumită perioadă aleasă.

Poți stabili o limită pe zi, săptămână sau lunară.

Pauza de la joc

winner pauza

Un mod simplu de a limita accesul la contul Winner este pauza de la joc. Atunci când intri în meniul contului Winner sub limite vei găsi textul Vreau o pauză.

În pagina care se va deschide după ce vei accesa textul respectiv va trebui să selectezi perioada pentru care vrei să iei pauză, alternativele fiind 1 zi, 3 zile și 7 zile. 

După ce bifezi și căsuța din dreptul la Sunt de acord să... vei putea da click pe butonul RESTRICȚIONEAZĂ ACCESUL LA CONT PENTRU..

Autoexcluderea la Winner

Există de asemenea și posibilitatea de autoexcludere, pentru o perioadă mai îndelungată, pentru a înlătura tentația de a juca, mai ales în cazul în care sesizezi anumite probleme legate de o posibilă dependență de pariuri.

Va trebui să apeși pe Mai multe opțiuni în pagina cu pauzele de 1, 3 și 7 zile și vei putea să selectezi autoexcluderea de la Winner pentru 6 luni, 1 an sau 3 ani.

Ține cont că odată luată această decizie nu vei mai putea accesa site-ul Winner pe perioada respectivă și nici nu vei mai putea crea alt cont Winner pe numele tău.

Winner închidere cont

Chiar dacă practic nu există o opțiune de închidere sau ștergere cont Winner dacă vei apela la perioada de autoexcludere de 3 ani practic vorbim despre aproximativ același lucru.

Contul va fi închis, nu vei mai avea acces la el, nu vei mai primi mail-uri cu bonusuri Winner, practic este ca și cum contul ar fi închis pentru 3 ani.

În final, dacă dorința ta de a închide contul Winner n-are legătură cu dependența, vreau să-ți recomand 3 case de pariuri, considerate de pariorii români cele mai bune la momentul actual:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

 1. Doresc închiderea contului deoarece m-am înscris din greșeală!Nu știam că este despre pariuri sportive!Mulțumesc ptr înțelegere!

  1. Am explicat in articol cum se inchide contul. Urmeaza indicatiile prezentate si vei putea sterge contul.

 2. Blocarea contului pe 3ani nu funcționează la winner. Îți cere un cod care trebuie sa ți vina pe emailul cu care te ai înscris, și, surpriza nu îți vine codul. N am incercat pe 6 luni sau 1an. oare de ce? Poate ne răspunde un reprezentant.

  1. Salut. Ia legatura cu staff-ul Winner si vezi ce documente trebuie sa le trimiti ca sa recuperezi contul. Teoretic daca stii adresa de mail a contului si username-ul si le trimiti o poza a cartii de identitate (ca sa dovedesti ca esti tu cel care detine contul) ar trebui sa poti recupera contul.

   1. salut,am un cont pe winner și mi l.au închis ei cd am vrut sa fac o retragere de 23000..zilele trecute am retras alți 6000 fara probleme,iar akm vreau sa te întreb dacă ai cunoștință în cauză daca îmi mai pot recupera banii din contul închis ..nu am depus după alte carduri,doar al meu personal,au toate datele mele personale bifate corect,ce pot sa fac în situația asta..un răspuns mi.ar fi de mare ajutor va rog

     1. Salut te rog frumos sa ma ajuti , contul meu era verificat de 1 saptamana carre identitate si card pe numele sotului ,bine inteles inainte de retragere m au pus sa trimita sotul o declaratie pe propria raspundere , asta a si facut au fost toate acceptate de catre departamentul respectiv … foarte multe acte pt o retragere de la buletin pana la cazier fiscal intr un final toate acceptate am dat retragere la suma de 14.000 RON iar dupa cateva ore primesc mail contul dvs a fost inchis iar la sold imi arata doar 3.45 ron pt ca ceilalti erau retrasi asteptam sa mi intre pe card …. nu pot sa inteleg.. eu mi am pierdut casa , familie tot pt niste jeguri care nu vor sa mi faca plata . ce pot face sa recuperez contul si banii.

      1. Salut. Dacă ai mai mult de un cont pe aceeași adresă / IP și ai aplicat pentru bonusurile cazinourilor slabe șanse să mai primești ceva. Ei sunt acoperiți, având trecut în T&C că în cazul în care se abuzează de bonus au dreptul să închidă conturile.

 3. De ce dacă am inchis contul de winner mi l-au închis și pe cel de la elite? Într-adevăr aparțin ambele de aceeași "firma mama", dar mi se pare aberant.. Aveam retragere de 3000 de pe elite slots și când sa intru sa verific, cont autoexclus… Mi se pare aberant

  1. Salut. Da, chiar e aberant fiind site diferit. Ia legatura cu ei si vezi de ce l-au inchis. Cat despre retragere n-ar trebui sa fie probleme. Oricum si daca nu retrageai atunci cand inchizi un cont sunt obligati sa-ti trimita banii.

 4. Nu mi se pare normal modalitatile dvs. de a verifica autenticitatea unui cont. Am depus 50 de lei pe 7 iunie si am castigat 661 de lei. Am incercat sa i retrag timp de 5 zile. Pe parcursul acestora v am furnizat toate informatiile posibile. Poze cu buletinul, cardurile folosite, extras de cont, declaratie. Nu e posibil sa imi cereri si factura la utilitati. E de a dreptul jenant. Poate ar fi cazul sa vi o dau si pe nevasta-mea ca sa verificati ca sunt chiar eu utilizatorul contului. Sper sa dati in faliment

  1. Salut. Majoritatea caselor de pariuri verifica: identitatea (buletin) / metoda de plata (poza card) / adresa (extras bancar sau factura de utilitati). Nu este nimic diferit nici la Winner.

 5. Nu mai faceți oameni buni cont pe Winner, sunt cei mai mari escroci, am avut un bilet câștigător și l-au anulat pe motiv că aș fi activat eu un bonus care mi-a anulat biletul, aveți mare grijă, găsesc motive fără temei să vă anuleze biletele

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: