Închidere / ștergere cont Winner

Scris de Laur198524/01/2024

La Winner există mai multe moduri de limitare a jocului, înainte de a ajunge la închiderea contului, moduri pe care le voi explica în cadrul acestui articol.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Mulți jucători ajung în situația de a dori să închidă un cont. Motivele sunt multiple. Nu doar eventuala dependență de jocuri te poate face să îți dorești o pauză. Există și momente în care vrei să-ți reevaluezi cheltuielile sau să scazi timpul petrecut în fața ecranului, în scop distractiv.

De aceea casele de pariuri online au implementat diferite instrumente de limitare temporară. Există evident și posibilitatea de a închide definitiv contul dar înainte de a lua o astfel de decizie, este preferabil să încerci pentru început celelalte metode.

Limite de joc la Winner

Poți opta pentru setarea unor limite, accesând secțiunea cu același nume din contul Winner.

limite winner

După cum se poate vedea și în imaginea de mai sus sunt 3 tipuri de limite. Teoretic, pentru că practic doar limita la depunere este disponibilă momentan:

  • DEPUNE - stabilești care este suma pe care o poți depune în intervalul ales.
  • RULAJ - alegi care va fi rulajul maxim pe care-l poți face într-un anumit interval.
  • PIERDERI - stabilești care va fi totalul maxim al pierderilor pentru o anumită perioadă aleasă.

Poți stabili o limită pe zi, săptămână sau lunară.

Pauza de la joc

winner pauza

Un mod simplu de a limita accesul la contul Winner este pauza de la joc. Atunci când intri în meniul contului Winner sub limite vei găsi textul Vreau o pauză.

În pagina care se va deschide după ce vei accesa textul respectiv va trebui să selectezi perioada pentru care vrei să iei pauză, alternativele fiind 1 zi, 3 zile și 7 zile. 

După ce bifezi și căsuța din dreptul la Sunt de acord să... vei putea da click pe butonul RESTRICȚIONEAZĂ ACCESUL LA CONT PENTRU..

Autoexcluderea la Winner

Există de asemenea și posibilitatea de autoexcludere, pentru o perioadă mai îndelungată, pentru a înlătura tentația de a juca, mai ales în cazul în care sesizezi anumite probleme legate de o posibilă dependență de pariuri.

Va trebui să apeși pe Mai multe opțiuni în pagina cu pauzele de 1, 3 și 7 zile și vei putea să selectezi autoexcluderea de la Winner pentru 6 luni, 1 an sau 3 ani.

Ține cont că odată luată această decizie nu vei mai putea accesa site-ul Winner pe perioada respectivă și nici nu vei mai putea crea alt cont Winner pe numele tău.

Winner închidere cont

Chiar dacă practic nu există o opțiune de închidere sau ștergere cont Winner dacă vei apela la perioada de autoexcludere de 3 ani practic vorbim despre aproximativ același lucru.

Contul va fi închis, nu vei mai avea acces la el, nu vei mai primi mail-uri cu bonusuri Winner, practic este ca și cum contul ar fi închis pentru 3 ani.

În final, dacă dorința ta de a închide contul Winner n-are legătură cu dependența, vreau să-ți recomand 3 case de pariuri, considerate de pariorii români cele mai bune la momentul actual:

S-ar putea  te intereseze și: