Winner verificare bilet

0

Winner este una dintre agențiile de pariuri stradale prezente la noi în ţară. În acest articol vei afla cum se face la Winner verificare bilet pentru a afla dacă ai câștigat.

Pariază online AICI la casa de pariuri numărul 1 în România!

Winner verificare bilet

Cum afli dacă biletul tău este câştigător – Verificare bilet Winner

Mai întâi trebuie să accesezi platforma www.winner.ro, iar în partea dreaptă a paginii principale vei găsi secţiunea “Verificare bilet”.

Winner site

În căsuța în care scrie Cod Bilet trebuie să introduci cod biletului tău. Acesta-l vei găsi pe bilet în partea de jos, cu denumirea “Cod verificare online”.

Winner bilet

Dacă ai urmat aceşti paşi ar trebui să-ţi pe ecran apară meniul Winner bet verificare. Acolo poți vedea statusul biletului tău, dacă este sau nu câştigător sau dacă mai ai evenimente în aşteptare.

Winner bet verificare bilet jucat online

De curând, operatorul de pariuri a venit cu o veste excelentă: urmează să lanseze în această lună platforma de pariuri online. Poţi introduce numărul de telefon pe site-ul operatorului pentru a fi anunţat din timp când vei putea accesa serviciile de pariuri pe internet.

Atunci când va fi lansată platforma online voi actualiza acest articol cu modul în care poți vedea un bilet plasat online.

Top 3 case de pariuri online preferate de români

Până la mutarea online a platformei Winner te sfătuiesc să treci la următorul nivel şi să începi să pariezi la agenţiile online. Mai jos ai un top case de pariuri online, cu menţiunea că fiecare dintre acestea au oferte de bun-venit foarte generoase pentru utilizatorii noi.

  1. Superbet.ro – numărul 1 în preferințele românilor. Cotele foarte bune oferite la Super Cota și Super Extra, dar și faptul că are o platformă de pariuri live performantă reprezintă motive pentru care pariorii aleg acest operator. Superbet acordă bonusuri la fiecare dintre primele 3 depuneri.
  2. Betano.com – Pe lângă dublarea primei depuneri de până la 500 RON mai sunt și alte motive pentru care este preferată de români. Aceste motive le poți citi în Recenzia agenției Betano
  3. Fortuna.ro – atunci când a intrat pe piața pariurilor online din România a făcut-o direct în top și se menține și acum acolo. Posibilitatea de a alimenta contul fără cont sau card bancar este un motiv pentru care eFortuna se află în preferințele românilor.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here