Winner verificare cont

Scris de Laur198524/01/2024

Orice jucător care își deschide cont la o casă de pariuri trebuie să parcurgă procedura de verificare a identității. În maximum 30 de zile de la momentul în care ai făcut prima depunere în contul tău de la Winner trebuie să-ți confirmi identitatea. În caz contrar contul va fi blocat și eventuala sumă de bani aflată în el va fi virată către bugetul Statului.

logo winner alb

Bonus 700 lei  +
100 lei free bet

logo winner alb

Încasează bonus
2.200 RON + 680 rotiri gratuite

De ce trebuie făcută verificarea identității contului la Winner? 

Toți operatorii de pariuri sportive din România au această regulă în manualul de licențiere, iar motivele verificării sunt bine întemeiate:

  • În primul rând pentru a avea confirmarea că jucătorii sunt majori. Actul de identitate trebuie să confirme că noii jucători au împlinit vârsta de 18 ani, iar în acest mod au acces la cazino online și pariuri sportive.
  • În al doilea rând, prin verificarea identității jucătorilor Winner se asigură de securitatea contului și poate preveni furtul de identitate sau fraudele financiare (cum ar fi spălarea de bani).
  • În ultimul rând, nu poți efectua retrageri din cont, dacă nu ai parcurs procedura de verificare, iar depunerile sunt limitate la un total de 900 RON.

Procedura de verificare a contului de jucător (KYC)

Procesul de verificare a identității poartă denumirea, în engleză, Know Your Customer, având acronimul KYC. Acolo unde întâlnești acest termen vei ști că reprezintă verificarea datelor personale de identitate.

Pentru o verificare cu succes a contului deschis la casa de pariuri este nevoie să trimiți câteva documente pozate:

  • O poză a actului de act de identitate – carte de identitate, buletin sau pașaport, poză care trebuie trimisă în maxim 30 de zile de la prima depunere
  • O dovadă a domiciliului, adică o factură de utilități emisă pe numele tău, poate fi inclusiv un extras de cont bancar dacă pe el se regăsește și adresa ta de domiciliu
  • O dovadă a metodei de plată pe care ai utilizat-o la depunere. De exemplu poza cardului pentru pariuri, dacă ai depus cu acesta, sau print screen al portofelului electronic în cazul Skrill, Neteller sau Paysafecard.

Este sigură trimiterea documentelor către Winner?

Winner respectă cu strictețe anumite principii în procesul de prelucrare a datelor: legalitate, responsabilitate, integritate, stocarea datelor personale pe o anumită perioadă, confidențialitate deplină. 

Prin urmare, transmiterea documentelor către Winner Casino, ca pas al procesului de verificare, este un demers securizat și corect.

Cum faci verificarea contului Winner?

După ce te loghezi pe site-ul winner.ro intri în secțiunea Cont. Vei vedea că apare un semn al exclamării în dreptul numelui. 

winner verificarea contului

Dă click pe el și în pagina care se va deschide apasă pe Documente.

Se va deschide o nouă pagină, unde trebuie să apeși pe ÎNCARCĂ DOCUMENT.

Acum tot ce ai de făcut este să dai click pe SELECTAȚI DOCUMENTUL DIN GALERIE și să încarci poza documentului de identitate din telefon. După ce poza a fost încărcată apasă pe ÎNCARCĂ DOCUMENT și poza va fi trimisă către staff-ul Winner.

Cât durează la Winner verificarea contului?

Procedura este foarte simplă, iar în 24-48 de ore contul tău este verificat și ai acces deplin la depuneri mai mari de 900 RON, retrageri și bonusuri Winner.

Ce mai trebuie să știi legat de verificarea contului

Trebuie să te asiguri că documentele pozate sunt foarte clare. Asigură-te că toate cele 4 colțuri ale documentului sunt vizibile și toate datele pot fi citite ușor.

Dacă nu ai facturi pe numele tău cel mai bine este să discuți cu reprezentanții departamentului de Relații cu Clienții de la Winner pariuri. Ei îți vor indica exact cum trebuie să procedezi. De asemenea, dacă întâmpini dificultăți la trimiterea documentelor ia legătură cu staff-ul Winner.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Concluzii

Un cont verificat înseamnă o procesare mai rapidă a depunerilor și retragerilor, acces nelimitat la bonusuri, certitudinea că poți retrage câștigurile oricând dorești. Încadrează-te, așadar, în termenul de 30 de zile de la prima depunere și fă verificarea contului.

S-ar putea  te intereseze și: