Pronosticul Zilei 10.10.2021 – propus de ChirilaDavid25

0

Am fost inspirat ieri mergand pe un duel intercluburi, Wycombe castigand fara mari griji duelul de acasa cu Gillingham.

Tot pe un meci intercluburi merg si azi, Pronosticul Zilei din data de 10 Octombrie 2021 urmand a veni din partida din Olanda Eerste Divisie, dintre Den Haag si Den Bosch.

Den Haag.

Se afla pe pozitia a 9-a in clasamentul din Olanda Eerste Divisie, avand 13 puncte, cu 1 mai putin decat echipa de pe locul 8, Roda. Are 6 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri in actuala stagiune, fiind penalizata cu 6 puncte in clasament urmare a unor probleme de ordin financiar.

Probabil tot datorita problemelor financiare a pierdut multi jucatori in aceasta vara, inlocuindu-i insa cu succes pe cei plecati, drept dovada stand rezultatele de pana acum. Are doi jucatori importanti indisponibili pentru acest meci, pe Daryl Janmaat si pe Ricardo Kishna.

Den Bosch.

Ocupa penultima pozitie din liga a 2-a olandeza de fotbal, avand 9 puncte, 3 victorii si 6 infrangeri. Are 4 infrangeri in ultimele 5 runde, castigand acasa ultima data, 2:1 cu Jong AZ.

A pierdut in runda precedenta, pe teren propriu, cu Telstar, scor 1:0, luand gol in prelungiri, o infrangere cu atat mai dureroasa. Dylan Ryan, Jordy van der Winden si Ryan Leijten sunt accidentati, in timp ce Najim Haidary, Djumaney Burnet si Linus Zimmer sunt incerti.

Concluzii.

Voi merge pe victoria formatiei gazda, o echipa cu un lot mai bun, usor mai bine structurat si cu o forma sportiva net mai buna, Den Haag trebuind sa fie prima in clasament daca nu ar fi suferit acea penalizare de 6 puncte.

Iar Den Haag vine dupa 3 victorii la rand, castigand la o diferenta mare de scor precedentul joc, 6:2 cu Maastricht, marcand cu multi jucatori de atac in acel joc, ceea ce arata ca toti cei din fata au calitate si pot inscrie oricand.

De cealalta parte, Den Bosch cred ca are un moral slab dupa infrangerea din ultima runda, una venita chiar in prelungiri, acestia jucand totodata destul de slab in deplasare, unde vine dupa 3 infrangeri la rand.

Clasament Tipsteri

Pontul Zilei: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Castigate: 16 din 24
Unitati: +126

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here