Biletul zilei baschet 15.04.2024

Scris de Wade15/04/2024
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Panathinaikos – Olympiakos
Turk Telekom – Fenerbahce
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
1.82

Biletul zilei baschet 15 aprilie 2024 este format din 2 meciuri in Basket League si Super Lig: Panata vs Oly si Telekom vs Fener.

Biletul poate fi jucat pana diseara, la ora 20:15.

Ponturi Pariuri Panathinaikos - Olympiakos

  • Incepem saptamana cu o oferta modesta in baschet, dar cred ca am gasit 2 meciuri cu un value solid. Vom avea de marti incolo "play-in" atat in Euroliga cat si in NBA. Pana atunci insa incep cu derby-ul etern de la Atena, un matchup intre verzi si rosii.
  • Atat Panathinakos, cat si Olympiakos ocupa primele locuri in competitie, insa acum mai mult ca oricand se pare ca cele doua echipe se vor lupta cap la cap pentru titlu. De aceasta data, pare ca trupa din capitala are mai multe sanse sa obtina trofeul.
  • Am vazut in Euroliga cu atat Panata, cat si Oly au terminat un sezon solid. Desi o singura infrangere a facut diferenta intre cele 2, verzii au terminat pe 2, iar rosii pe 5. In acest duel ma astept sa vedem un meci la fel de intens, cu doua defensive solide.

Pont: sub 160.5 puncte, Cota: 1.36 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Turk Telekom - Fenerbahce

  • Inchid acest combo de baschet cu duelul din capitala Turciei, acolo unde gruparea de la Telekom primeste vizita adversarilor de la Istanbul. Avem doua trupe care au obiective total diferite in sezon: oaspetii vizeaza titlul, gazdele vor sa prinda playofful.
  • Telekom se afla pe locul 15 in campionat, la distanta linistitoare fata de locurile de retrogradare. Cele 3 esecuri la rand in ultimele 3 etape au indepartat echipa de locul 8, iar jocul nu arata ok in acest moment din sezon. Nu ajuta nici adversarul de astazi.
  • Fener are o perioada nefasta recent, pierzand in fata rivalei Anadolu atat in Euroliga, cat si in campionat. A pierdut dramatic vineri seara la Olympiakos, dupa OT, insa ma astept sa vedem un "bounce back" in aceasta partida. Merg cu handicap pe Fener.

Pont: Fenerbahce -3.5 puncte, Cota: 1.34 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: