Biletul zilei baschet 30.05.2023

Scris de Wade30/05/2023
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Panathinaikos – Peristeri
Levallois – Lyon
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
2.02

Biletul zilei baschet de miercuri este format din 2 meciuri in Grecia si Franta: Panathinaikos vs Peristeri si Levallois vs Lyon. Biletul poate fi jucat pana la ora 19:15.

Ponturi Pariuri Panathinaikos - Peristeri

  • Incepe acest combo de baschet cu un meci decisiv pentru calificarea in marea finala din liga greaca la baschet. In aceasta seara Panathinaikos si Peristeri se vor duela in capitala Greciei, la Atena. Cine va castiga acest duel va juca vs Olympiakos in finala.
  • Evident ca pierzatorul acestui duel se va alege cu o infruntare in "finala mica" vs PAOK. Am vazut 3 din 4 meciuri jucate cu un ritm scazut, si nu ma astept sa vad altceva in aceasta seara. Fiecare formatie si-a castigat lejer meciul din fata fanilor.
  • O data ce seria avansat cele doua echipe s-au obisnuit una cu cealalta, iar cosurile au venit mai greu. Va fi si importanta acestei partide, invingatoarea avand ocazia sa infrunte The Reds pentru trofeu. Pontul solid merge pe under in aceasta confruntare.

Pont: sub 167.5 puncte, Cota: 1.42 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Levallois - Lyon

  • Alt match-up unde vad puncte sub linia impusa de bookmakeri este la duelul din Franta, unde Boulogne Levallois ii asteapta pentru meciul secund pe oapsetii de la Lyon. In game 1 am vazut un duel controlat cap-coada de Wmby & co, scor 75-69.
  • Mets au castigat primele 3 sferturi, relaxandu-se usor pe finalul meciului cand "cartile erau deja facute". Viitorul "no. 1 Draft pick", Victor Wembanyama a facut un meci foarte bun fiind liderul echipei: 19 puncte si 14 recuperari, un "double-double" solid.
  • La Lyon se vede absenta lui Nando de Colo, liderul adversarilor accidentandu-se in runda anterioara si se pare ca nu va mai reveni in acest sezon (poate doar daca Lyon se califica in Finala). In aceste conditi ma astept sa avem un nou low scorring game.

Pont: sub 168.5 puncte, Cota: 1.42 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: