Biletul zilei handbal 28.04.2024

Scris de AlexAS728/04/2024
Bilet Handbal
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bietigheim – Odense
CSM București – Metz
Bilanț: 2 Câștigate *luna in curs
COTA
3.76

Pentru astazi mizam pe doua evenimente din sferturile ligii campionilor la handbal feminin, unde o avem și pe CSM București.Cota totala pentru acest bilet este de 3,76 și este jucată la Suoerbet.

Ponturi Pariuri Bietigheim - Odense (15:00)

Echipa surpriză, SG BBM Bietigheim, a reușit să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, chiar dacă a avut un parcurs dificil în grupă și a terminat pe locul 6 și o va înfrunta pe Odense astazi de la ora 15:00.
Cu o victorie surprinzătoare împotriva echipei daneze Ikast Handbold în primul tur al play-off-ului, au reușit să ajungă pentru prima dată în istorie în această fază a competiției.

 Principala marcatoare a echipei este Karolina-Kudlacz-Gloc, iar SG BBM Bietigheim a avut un parcurs solid acasă, câștigând cinci din cele opt meciuri disputate pe teren propriu.

Pe de altă parte, Odense, echipa daneză, s-a calificat direct în sferturile de finală și speră să ajungă în premieră în Final Four. Cu antrenorul Ole Gustav Gjekstad la cârma echipei, 

Odense a avut un sezon european impresionant până în acest moment, având cea mai bună performanță din istoria clubului în Liga Campionilor. Cu o echipă bine echilibrată, condusă de pivotul Maren Aardahl, Odense a obținut victorii importante atât acasă, cât și în deplasare.

În întâlnirile directe din acest sezon, Odense a dominat, câștigând toate cele patru meciuri disputate cu SG BBM Bietigheim. Odense este favorită certă a acestei duble, astfel ca mizăm pe o victorie destul de sigură, dar nu una zdrobitoare.

Pont : Victorie 1-5 goluri Odense - cota 2,15 - Plasează pariul AICI!

Ponturi Pariuri CSM București - Metz (19:00)

Tigroaicele primesc vizita celor de la Metz într-un duel de foc în cadrul sferturilor ligii campionilor astăzi de la ora 19:00.

CSM București se pregătește pentru un moment crucial în sezonul său: meciurile de calificare pentru Final Four.

Cu un obiectiv clar încă de la începutul sezonului, echipa se află în căutarea unei reveniri în vârful competiției, după absența de la Budapesta din 2018. Cu o performanță solidă în Liga Campionilor, echipa românească a terminat pe locul 4 în Grupa A și a avut un parcurs mixt, câștigând doar opt din cele 14 meciuri disputate.

Cu o serie de victorii importante în ultimele săptămâni, inclusiv în Liga Națională și în Cupa României, echipa este într-o formă bună pentru confruntarea cu Metz.

Cu un lot complet și o formă excelentă a portarului Laura Glauser, CSM București se bazează pe Cristina Neagu ca principala marcatoare, având 88 de goluri în sezonul european. În fața lor stă Metz, câștigătoarea Grupei B, cu un atac puternic și o apărare solidă.

Metz, antrenată de Emmanuel Mayonnade, vine la București după o serie impresionantă de victorii,și cu jucătoare importante precum Sarah Bouktit, Kristina Jorgensen și Chloe Valentini, Metz se pregătește pentru o confruntare dificilă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în trecut în sferturile de finală, iar rezultatele au fost împărțite, cu fiecare echipă obținând o calificare în Final Four.

Ultima lor întâlnire a avut loc în sezonul 2020/21, când CSM București a câștigat acasă, iar Metz a răspuns pe teren propriu. Pentru astazi vom miza pe goluri, Metz are o medie de peste 60 de goluri în ultimele 5 partide disputate, iar CSM are 3 din ultimele 5 partide cu câte 70 de goluri.

Pont: Peste 55,5 goluri - cota 1,75 - Plasează pariul AICI!

Bilet Handbal
Simplu Sistem
Evenimente: 2 Cota
Bietigheim - Odense
Victorie 1-5 goluri Odense
2.15
CSM București - Metz
Peste 55,5 goluri
1.75
Cotă totală: 3.76
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
2 Câștigate
4 Pierdute
33% Rata de castig
-36 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
11 din 20
PROCENTAJ
55%
UNITĂȚI
+453
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: