Biletul zilei cota 2 – 14 iulie 2023

Scris de Zamfi13/07/2023
Cota 2
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Otelul Galati – UTA
Preston Lions FC – Kingston City
Bilanț: 10 Câștigate *luna in curs
COTA
2.12

Vineri, 14 iulie mizam pe doua evenimente de goluri, respectiv Otelul Galati - UTA, duel in care oaspetii sunt favoriti la victorie si sa astept sa-si respecte statutul de echipa mai experimentata, iar al doilea eveniment in reprezinta intalnirea dintre Preston Lions si Kingston City, partida in care se anunta spectacol, in conditiile in care gazdele sunt pe locul secund al clasamentului, insa oaspetii au cel mai bun atac din intreaga stagiune a diviziei Victoria din Australia. Vezi mai jos pronosticurile pe care le-am ales pentru cota 2 de astazi.

Ponturi Pariuri Otelul Galati - UTA

  • Moldovenii au efectuat un stagiu de pregatire centralizat in Austria, unde au sustinut patru partide de verificare, inregistrand tot atatea remize. Lotului pregatit de Dorinel Munteanu i s-au alaturat mai multi jucatori interesanti de la echipe precum Farul, Chindi, Unirea Dej si Gloria Buzau.
  • De partea celalta, aradenii au pregatit startul sezonului in tara, disputand si doua partide de verificare, pe care le-au castigat: 2-1 cu Corvinul Hunedoara si 1-0 cu CSM Resita. In aceasta vara, „Puriul” a schimbat din temelii lotul, aradenii despartindu-se de jucatori care erau titulari de drept in sezonul trecut.
  • Meciul de la Galati se anunta a fi unul sub semnul echilibrului, cele doua formatii fiind apropiate din punct de vedere valoric, insa eu cred ca UTA va marca, indiferent de rezultatul final.

Cota pronostic: 1.35 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Preston Lions - Kingston City

  • Formatia gazda se afla pe locul secund al clasamentului cu un total de 39 de puncte, la un punct in spatele liderului, care are si insa si 3 meciuri in plus. Asadar, eu o vad pe Preston favorita la castigarea diviziei Victoria.
  • De partea cealalta, cei de la Kingston sunt pe locul 4 al clasamentului cu doua puncte mai putin decat adversara sa, iar cu o victorie pot termina aceasta etapa pe podium. De remarcat ca oaspetii au cel mai bun atac al clasamentului cu 43 de reusite in 21 de meciuri.
  • Se anunta un duel cu multe goluri zic eu, desi selectiile pe goluri oferite de casele de pariuri sunt destul de mari. Profitam de aceasta oportunitate si miza pe un duel spectaculos.

Cota pronostic: 1.57 >> Click AICI pentru a paria!

Cota 2
Simplu Sistem
Evenimente: 2 Cota
Otelul Galati - UTA
Vezi pontul in video-ul de mai sus
1.35
Preston Lions FC - Kingston City
Vezi pontul in video-ul de mai sus
1.57
Cotă totală: 2.12
Miza: 50 100 200 RON
100

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Cota 2
10 Câștigate
2 Pierdute
83% Rata de castig
946 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 27
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+672
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: