Biletul zilei tenis 05 mai 2021

Scris de Tennis.tipster.9205/05/2021
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilanț: 0 Câștigate *luna in curs
COTA
3.36

Biletul zilei tenis 05 mai 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri un bilet format din 3 evenimente, avand loc in turneul de la ATP de la Madrid. Acesta are o cota de 3.36 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 05 mai 2021

Ponturi pariuri Alejandro Davidovich Fokina – Daniil Medvedev (ora 12:00)

  • Depistat pozitiv cu Covid la startul turneului de la Monte Carlo, Daniil Medvedev revine in circuit in primul turneu pe zgura al sezonului.
  • Alejandro Davidovich Fokina va fi adversarul sau din acest meci, un jucator spaniol aflat la cel mai bun sezon al carierei, insa diferenta dintre cei doi este una considerabila, Medvedev fiind de o perioada lunga de timp un jucator de top 4.
  • Dupa o pauza atat de indelungata pentru standardele sale, rusul Medvedev va fi foarte motivat in a obtine un rezultat notabil la Madrid, iar spaniolul Fokina nu este adversarul care sa ii cauzeze probleme in accederea spre fazele superioare ale turneului.

    Pont: Victorie Daniil Medvedev @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri John Millman – Daniel Evans (ora 13:20)

  • Daniel Evans pare sa fi jucat pe zgura de foarte multi ani, el reusind cel mai bun sezon pe aceasta suprafata, invingandu-l pe Novak Djokovic la Monte Carlo, unde s-a oprit in semifinale.
  • In acest turneu a fost protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase partide, impotriva lui Jeremy Chardy, pe care l-a invins cu 2-1 la seturi.
  • John Millman a produs una dintre surprizele turului precedent, cand a revenit de la 0-1 la seturi impotriva lui Hubert Hurkacz, insa nivelul sau de joc este inferior jucatorului britanic in aceste momente.
  • Britanicul poseda un joc complet in aceste momente, el fiind si un redutabil jucator de dublu, iar in preajma fileului se simte excelente. Cu aceste arme in arsenal, ma astept ca Daniel Evans sa controleze aceasta partida si sa obtina o noua victorie in turneul madrilen.

    Pont: Victorie Daniel Evans @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Benoit Paire – Stefanos Tsitsipas (ora 21:15)

  • Benoit Paire s-a dezlantuit dupa victoria din turul precedent impotriva lui Nikoloz Basilashvili, pe care l-a invins dupa o serie foarte lunga de infrangeri.
  • Francezul s-a aratat extrem de incantat de faptul ca la Madrid turneul are loc cu cativa spectatori in tribune, acesta numind turneele care s-au desfasurat fara spectatori „cimitire”
  • Stefanos Tsitsipas este unul dinte cei mai in forma jucatori din aceste momente, grecul impunandu-se la Monte Carlo si disputand finala de la Barcelona, jocul sau fiind mult superior lui Benoit Paire.
  • Ma astept astfel la o victorie usoara din partea jucatorul grec, acesta dominand categoric prin agresivitate si constanta, jocul sau fiind unul de top.

    Pont: Sub 19.5 game-uri @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
0 Câștigate
0 Pierdute
0% Rata de castig
0 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: