Felix Auger Aliassime – Andrey Rublev ponturi pariuri 05.05.2024

Scris de adrian198104/05/2024

Finala masculina a turneului de la Madrid se disputa chiar in ziua de Paste astfel ca, in primul rand, prilej pentru a va transmite din partea echipei BZ: Hristos a Inviat, pariori!

Pentru trofeul mastersului din capitala Spaniei se vor lupra Felix Auger Aliassime si Andrey Rublev, meciul fiind programat de la ora 19:30, in direct pe Digi Sport si Prima Sport.

Felix Auger Aliassime

Aliassime prinde poate chiar nesperat finala in acest turneu in conditiile in care el nu este cunoscut ca un specialist al jocului pe zgura.

Sortii i-au fost favorabili la aceasta editie si a "beneficiat" de 3 meciuri in care jucatorii s-au retras: Mensik in turul 2, forfait Sinner in sferturi si Lehecka in semifinale.

Totusi, canadianul are meritul de a-l vi invins pe Ruud in optimi, Casper fiind un redutabil jucator pe zgura cu multe turnee castigate pe aceasta suprafata.

Andrey Rublev

Rublev a dezamagit la debutul sezonului de zgura fiind invins de la primul meci din turneu atat la Monte Carlo cat si la Barcelona.

Aici la Madrid pare ca Andrey a gasit conditiile propice ca sa joace cel mai bun tenis al sau, e adevarat ca si suprafata ceva mai rapida l-a ajutat.

Alcaraz si Fritz sunt cei mai importanti adversari invinsi chiar in sferturi si semifinale, meciuri in care a aratat un nivel de joc extrem de ridicat.

Intalniri directe Aliassime - Rublev

Sunt 6 meciuri directe intre cei doi iar Rublev pare sa fie jucatorul mai bun deoarece conduce cu 5-1, el adjudecandu-si si singurul meci din acest an (la Rotterdam).

Meciuri pe zgura Aliassime - Rublev

Tot Rublev este cel care a castigat si singurul meci direct disputat pe zgura, e adevarat ca este destul de vechi, in 2018 la Umag, Rublev s-a impus cu 2-1 la seturi (6-4, 6-7, 6-3).

Cote pariuri Aliassime - Rublev

Cotele la pariuri reflacta, as spune, fidel realitatea din teren din aceasta saptamana, Rublev fiind favorit cu o cota de 1.40 la victorie.

Un succes reusit de Auger Aliassime este rasplatit cu o cota de 2.95, in timp ce minim un set castigat de canadian are o cota generoasa de 1.70.

Pariuri speciale Aliassime - Rublev

Fiind o finala de turneu masters, casele de pariuri ofera si cote pariuri speciale la acest meci. De exemplu se poate paria pe numarul de asi, linia de under/over in meci fiind fixata la 14.5 iar pe jcuatori la 7.5 pe Aliassime si 6.5 pe Rublev.

Alte pariuri speciale care pot fi jucate la meciul Aliassime - Rublev sunt cele pe duble greseli, avem o linie de 5.5 duble greseli in total, 3.5 pe Aliassime si 2.5 pe Rublev.

Ca si pariuri speciale se mai pot juca si cele pe breakuri, peste 3.5 breakuri in meci are cota 1.80 iar peste 1.5 breakuri in primul set cota 2.00.

Felix Auger Aliassime – Andrey Rublev ponturi pariuri

Aliassime are meritul de a-l fi batut pe Ruud insa nu cred ca putea sa spere la o finala daca Sinner ar fi jucat sau daca Lehecha nu s-ar fi accidentat in primul set din meciul lor.

Iar Rublev este la un nivel de joc fantastic, sa-l bati pe Alcaraz pe zgura si la el acasa nu e la indemana oricui, in plus a pastrat ritmulsi cu Fritz care putea fi un adversar periculos.

Rusul are si avantajul meciurilor directe si se pare ca se simte foarte bine in aceasta saptamana, jocul sau ofensiv fiind aproape de perfectiune.

In concluzie, anticipez ca Rublev va conduce jocul iar Aliassime nu va putea face fata prea mult timo raliurilor agresive ale acestuia iar in final se va vedea invins, un handicap de doar 1.5 game-uri fiind usor de acoperit de cater Andrey.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Felix Auger Aliassime – Andrey Rublev
Pronostic: 
Rublev(-1.5 game-uri)
Cota: 
1.50 @

Felix Auger Aliassime – Andrey Rublev ponturi pariuri

O finala surprinzatoare, care va aduce pentru unul dintre cei doi juctori primul titlu de Masters al carierei. Ambii s-au impus pana acum doar in turnee mai mici si probabil Felix e usor dezavantajat de faptul ca n-a jucat mai mult de jumatate de ora in ultimele 5 zile.

Toate luminile sunt pe Rublev si rusul e genul de jucator care clacheaza in astfel de situatii. Cu toate ca e intr-o forma de invidiat la Madrid, Andrey are tracul momentelor importante si nu stiu daca poate inchide in doua seturi.

Va avea in fata un adversar care scoate cel mai bun tenis al sau in momentul in care e underdog si consider ca Auger-Aliassime poate tine un nivel ridicat macar un set pentru a trimite finala in decisiv.

Pentru curajosi, 2-1 Rublev @ 3.75-4.00
sleepwalkR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Felix Auger Aliassime – Andrey Rublev
Pronostic: 
3 seturi
Cota: 
2.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 33
PROCENTAJ
58%
UNITĂȚI
+1000
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: