Aston Villa – Tottenham ponturi pariuri 13.05.2023

Scris de Cristian Lenga13/05/2023
1
2.30
X
3.65
2
2.95
Aston Villa
Tottenham
COTA PONT
1.75

Tottenham face deplasarea la Birmingham, sambata, 13 mai, pentru a disputa partida cu Aston Villa, din etapa cu numarul 36 din Anglia Premier League.

Meciul se va juca pe Villa Park, incepand cu ora 17:00, aceasta putand fi urmarita la Digi Sport 4, Orange Sport, precum si la Prima Sport 3.

Aston Villa

  • Aston Villa a avut in a doua jumatate de sezon o forma foarte buna, insa tactica de joc a inceput sa scartaie de vreo doua etape. Este pe locul opt in Premier League, are 54 de puncte si spera la o calificare in cupele europene.
  • In ultimele cinci jocuri din campionat a inregistrat doua victorii, cu Newcastle (3-0) si cu Fulham (1-0), o remiza, cu Brentford (1-1), dar si doua infrangeri, cu Manchester United (1-0) si, in ultima etapa, cu Wolves (1-0).
  • In acest sezon a reusit 16 victorii, sase remize si a avut parte de 13 infrangeri, iar in cele 17 etape jucate pe propriul teren a obtinut 10 victorii, a terminat la egalitate doua partide si a pierdut doar cinci.
  • Ramai si citeste pana la final aceasta avancronica pentru a vedea sugestia mea principala de pariere, precum si alte pronosticuri si ponturi fotbal azi pentru aceasta partida.

Tottenham

  • Tottenham este la doar doua poziti in clasament mai sus si la distanta de trei puncte.
  • A reusit o victorie foarte importanta in ultima etapa, cu Crystal Palace (1-0), care a venit dupa o serie de patru meciuri fara succes, intre care o remiza, cu Manchester United (2-2), si trei infrangeri, cu Bournemouth (2-3), cu Newcastle (6-1) si cu Liverpool (4-3).
  • Tottenham nu are o forma prea buna atunci cand joaca in deplasare, motiv pentru care are doar cinci victorii in cele 17 etape jucate pana acum in fata propriilor suporteri, cinci remize si sapte infrangeri.
  • Are o serie de opt meciuri fara victorie in deplasare, in toate competitiile.

Intalniri directe

Tottenham are trei victorii obtinute in ultimele cinci confruntari directe, iar Aston Villa are si ea doua succese de partea sa. In fiecare din partidele mentionate anterior a fost atins sau depasit pragul de doua goluri.

Echipe probabile

aston villa

17:00

tottenham

Martinez

Young

Konsa

Mings

Moreno

McGinn

Kamara

Luiz

Ramsey

Buendia

Watkins

echipament bzc

Forster

Emerson

Romero

Lenglet

Davies

Porro

Hojbjerg

Skipp

Son

Richarlison

Kane

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La casa de pariuri Betano, ambele echipe marcheaza are cota 1.60.

De asemenea, la acelasi operator, peste 2.5 goluri are cota 1.75.

Aston Villa – Tottenham ponturi pariuri

Aston Villa are o serie de cinci victorii consecutive pe propriul teren, iar daca le punem langa cele opt fara succes ale lui Tottenham ne putem da seama cu usurinta de forma celor doua formatii.

Tottenham este o formatie puternica, cu un unsprezece foarte bun si care trebuie luata in considerare, insa forma recenta nu ii recomanda pentru o victorie in deplasare, mai ales in fata unei Aston Villa care a reusit un 3-0 de exceptie cu Newcastle atunci cand au jucat la Birmingham.

Ma astept la cel putin doua goluri, paote chiar cel putin unul de fiecare echipa, acest prag fiind depasit de fiecare data in ultimele cinci confruntari directe. De asemenea, cred ca Aston Villa are puterea necesara sa nu piarda aceasta partida si sa lupte pentru o pozitie care sa o duca anul viitor intr-o cupa europeana.
Aston Villa – Tottenham
Pronostic: 
1X & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: