Atalanta – Fiorentina ponturi pariuri 10.02.2022

Scris de Radu Oprea09/02/2022
1
1.74
X
4.10
2
4.20
Atalanta
Fiorentina
COTA PONT
1.65

La Bergamo pe arena ce poarta numele acum de Gewiss Stadium, vor da piept Atalanta si Fiorentina. Meciul din sferturile de finala ale Cupei Italiei va fi arbitrat de Michael Fabbri. Vezi mai jos informatii despre echipe si un pont cu o cota atractiva.

Atalanta

  • Ocupa pozitia a 5-a in campionat si are 43 de puncte dupa cele 23 de runde parcurse. A marcat in 3 din ultimele 5 dispute si in 3 dintre ele a scapat fara sa incaseze gol. Din Cupa a mai scos-o pe Venezia dupa un 2-0 acasa.
  • Vine dupa o infrangere cu Cagliari, dar inainte de asta inregistrase 2 victorii si 3 rezultate de egalitate. Pe teren propriu a venit acel esec, el fiind precedat de succesul la care am facut referire in primul alineat si o remiza cu Inter.
  • Josip Ilicic, Aleksey Miranchuk si Duvan Zapata sunt accidentati si de aceea vor lipsi. Rafael Toloi nu este eligibil din pricina unei suspendari. Luis Muriel va fi insa titular, iar la Get Bets este favorit sa isi treaca numele pe tabela.

Fiorentina

  • Lupta pentru a ajunge pe locurile de Cupe Europene, ea fiind a 8-a clasata din Serie A cu 36 de puncte dupa 23 de etape. A inscris in 3 din ultimele 4 dueluri, insa doar intr-unul nu a primit gol. A mai trecut in Cupa de Cosenza, Benevento si Napoli.
  • Putem spune ca este inconstanta din moment ce vine dupa 2 victorii, 2 infrangeri si tot atatea rezultate de egalitate. A pierdut doar una din precedentele 5 deplasari, iar in 2 dintre ele s-a impus, o data dupa 120 de minute.
  • Bartlomiej Dragowski este suspendat si de aceea nu se poate conta pe serviciile lui. In rest insa, tot lotul este la dispozitia antrenorului Vincenzo Italiano. Asta m-a ajutat si de aceea consider ca pe biletul zilei ar putea fi si pronosticul meu.

Intalniri directe

Fiorentina a castigat in turul acestui campionat, la Bergamo, cu scorul de 2-1. Inainte de asta Atalanta avusese 3 victorii la rand, 2 in deplasare, cu 3-2 si 2-1 si una pe teren propriu dupa un sec 3-0.

Echipe probabile

atalanta

19:00

fiorentina

Musso

Hateboer

Demiral

Palomino

G. Pezzella

M. de Roon

Freuler

Pasalic

M. Pessina

J. Boga

L. Muriel

echipament bzc

Terracciano

Odriozola

Milenkovic

Martinez Quarta

Biraghi

Bonaventura

L. Torreira

Castrovilli

Ikone

Piatek

N. Gonzalez

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Gets Bet ai o cota de 3.85 pentru gol pana in minutul 10.
Tot aici vei gasi o cota de 2.45 pentru Atalanta inscrie in ambele reprize.

Atalanta – Fiorentina ponturi pariuri

Dau piept doua formatii care propun un fotbal ofensiv si de aceea eu ma astept sa vedem un duel foarte spectaculos. Ambele au mari dificultati pe faza de aparare si mi se pare putin probabil ca cei doi antrenori sa fi rezolvat aceasta problema.

Atalanta evolueaza pe teren propriu si sunt sigur ca va tinti victoria, asadar va ataca. Ii are in avantposturi pe Mario Pasalic, Luis Muriel si Jeremie Boga, 3 jucatori eficienti in fata portii. S-a inscris de minim 3 ori in 7 din ultimele 9 dispute avute de ea acasa.

Fiorentina l-a pierdut pe Dusan Vlahovic, plecat la Juventus. Poate conta insa pe Nicolas Gonzalez, Jonathan Ikone si Giacomo Bonaventura, toti 3 fiind foarte dezechilibranti. Borna de 2 goluri a fost depasita in 4 din precedentele 5 meciuri ale ei.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Atalanta – Fiorentina
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
11 din 20
PROCENTAJ
55%
UNITĂȚI
+453
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: