Ponturi baschet NBA 20.01.2021

Scris de Wade20/01/2021

4W1L la analiza propusa luni in NBA, Martin Luther King Jr. Day ne-a adus un profit excelent. La noapte avem o noua oferta bogata in baschetul de peste ocean, iar dupa o noua analiza amanuntita vor oferi cateva ponturi cu valori excelente.

O sa astept pana la 16:00 dupa specialele pe Sabonis si Vucevic, si o fac un update.

Cele mai bune 2 bet-uri din NBA sunt Grizzlies si Spurs:

Philadelphia 76ers – Boston Celtics (ora 02:00) ponturi pariuri

Prima favorita ce-mi face cu ochiul este la duelul dintre Sixers(9-5) si Celtics(8-4), primul meci dintr-o serie back-to-back, cu a doua partida urmand sa se dispute vineri noaptea. Verzii vin aici dupa un blowout suferit acasa vs Knicks, adversarii facand un meci excelent in faza de aparare. La noapte ii asteapta cam acelasi lucru pe jucatorii din Boston, si pana cand nu va reveni Jayson Tatum pe parchet, e de speculat impotriva acestei echipe. In plus, Joel Embiid revine pentru Sixers – astfel ca echipa gazda ar trebui sa domine in the paint, si pe langa asta – sunt convins ca formatia din Philly are cateva polite de platit pentru acel sweep suferit in Orlando bubble.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Philadelphia 76ers – Boston Celtics (ora 02:00)
Pronostic: 
Philadelphia 76ers castiga meciul
Cota: 
1.60 @

Atlanta Hawks – Detroit Pistons (ora 02:30) ponturi pariuri

Pariul pe under are mult succes in acest start de sezon in NBA, daca stii sa gasesti acea linie umflata de bookmakeri. Cred ca este cazul la disputa din Atlanta, unde Hawks(6-7) primesc vizita jucatorilor de la Pistons(3-10). Detroit incearca sa compenseze lipsa unui star adevarat cu multe aruncari de la distanta: mai exact 38.5 aruncari de 3 puncte, insa din pacate pentru ei – nu functioneaza. Gruparea pregatita de Dwane Casey are un procentaj de doar 34.5% de la linia semircercului (locul 21). Hawks au o abordare diferita in acest sezon, 11 din cele 13 partide fiind de under. Principalii vinovati sunt John Collins cu 102.5 Defensive Rating si Clint Capela (102.9). Ma astept astfel la un meci cu puncte sub media impusa.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Atlanta Hawks – Detroit Pistons (ora 02:30)
Pronostic: 
sub 223.5 puncte
Cota: 
1.77

Minnesota Timberwolves – Orlando Magic (ora 03:00) ponturi pariuri

Alt jucator pe care-l joc azi la performante (chiar daca linia e ridicata si aici) este la duelul din Minnesota, unde Wolves(3-9) si Magic(6-8). Am vazut ce greu se descurca lupii fara Rubio si Towns in lineup, insa am bifat fara probleme punctele pe Russell, acesta fiind nevoit sa joace solid in fata adversarilor din Atlanta. Magicienii au in continuare 5-6 absenti, si asta s-a vazut si in meciul cu Knicks, cand Vucevic si Gordon s-au evidentiat, minutele acestora crescand vizibil. Daca in fata unei defensive solide la Madison Square Garden a reusit 24 de puncte si 14 recuperari, sansele ca el sa depaseasca aceasta linie sunt foarte mari, avand in vedere cat de lejera este apararea din Minneapolis.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Minnesota Timberwolves – Orlando Magic (ora 03:00)
Pronostic: 
Nikola Vucevic peste 39.5 puncte, recuperari, pase decisive
Cota: 
1.91

Houston Rockets – Phoenix Suns (ora 04:30) ponturi pariuri

Am mers pe Houston luni seara in meciul sustinut de ei in Chicago, insa echipa texana mai are mult pana sa gaseasca acel chemistry de care are atata nevoie. Rockets(4-8) se intorc acasa pentru a primi vizita jucatorilor de la Suns(7-5) intr-un match-up ce nu-i favorizeaza. Am vazut cum lipsa de meciuri in ultimele zile a afectat si jocul din teren pentru Chris Paul & Devin Booker, ei pierzand in deplasarea din Memphis, Ja Morant & co. avand o prestatie solida. E un bounce back spot excelent din punctul meu de vedere pentru echipa din Arizona, are armele necesare pentru a transa acest duel in favoarea sa.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Houston Rockets – Phoenix Suns (ora 04:30)
Pronostic: 
Phoenix Suns castiga meciul
Cota: 
1.55 @

Golden State Warriors – San Antonio Spurs (ora 05:00) ponturi pariuri

In Oakland, Warriors(7-6) primesc vizita jucatorilor de la Spurs(8-6). Warriors se intorc acasa dupa ce au fost condusi inca din primul sfert cu Lakers la o diferenta de 16 puncte, insa au revenit pe final de meci gratie lui Curry, acesta aducand un succes improbabil la Staples Center: 113-115. Steph are un start de sezon excelent cu: 28.2 PPG, 5.2 RPG & 6.2 APG, insa echipa are un record de doar 7-6 dupa 13 partide. Problema este in defensiva, Golden State permitand adversarilor o medie de 115.2 puncte / meci. Spurs au castigat ultimele 3 partide h2h vs Warriors, 5 din ultimele 6, si vin aici cu un moral excelent. Cu un record de 6W-2L afara, San Antonio este a 3-a cea mai buna echipa in deplasare dupa Lakers si Jazz. Trupa pregatita de Gregg Popovich poseda un efort colectiv fabulos, cu Aldridge, Gay, DeRozan sau Mills contribuind decisiv in teren.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Golden State Warriors – San Antonio Spurs (ora 05:00)
Pronostic: 
San Antonio Spurs castiga meciul
Cota: 
2.11 @

L.A. Clippers – Sacramento Kings (ora 05:00) ponturi pariuri

Clippers(10-4) si Kings(5-9) ofera poate unul din duelurile cele mai dezechilibrate ale acestei nopti pline de NBA, sau cel putin – asta vor bookmakerii sa ne induca in eroare. Cele doua formatii s-a intalnit in meci direct acum 4 zile, Clippers castigand printr-un blowout chiar pe terenul adversarilor, scor 100-138. Lou Williams e in continuare incert, in timp ce Kings sunt in efectiv complet. Intalnim o echipa ce a castigat 7 din ultimele 10 meciuri, ce joaca acasa impotriva uneia ce a pierdut 8 din ultimele 10 partide, asa ca e normal ca publicul sa fie de partea lui Leonard & co. Avem insa deja destul sharp action pe Kings, asa ca nu putem sta deoparte si luam acest handicap de +10.5 puncte disponibil la Betano.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
L.A. Clippers – Sacramento Kings (ora 05:00)
Pronostic: 
Sacramento Kings +10.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Portland Trail Blazer – Memphis Grizzlies (ora 05:00) ponturi pariuri

Inchid aceasta analiza de NBA cu meciul din Oregon, unde avem un match-up intr Blazers(8-6) si Grizzlies (7-6). Am urmarit meciul de luni seara dintre Portland si San Antonio, iar lucrurile s-au petrecut asa cum am prefatat in analiza. Lillard & co. au probleme in prezent cu accidentarile, absentele lui Nurkic si McCollum fiind prea importante in acest moment din sezon. Echipa se bazeaza prea mult pe actiunile lui Kanter, iar acesta nu este un jucator care sa-ti faca fata unui duel tare in caciula. Ursii joaca fenomenal in ultimele partide, iar motivul principal este ca Ja Morant s-a intors pe parchet, conducandu-si fabulos echipa. Memphis ca echipa joaca foarte bine in special pe faza de aparare, ocupand in prezent locul 7. Asta va fi si cheia meciului la noapte, Grizzlies ii vor frustra pe Blazers, ii vor pune sa arunce din pozitii dificile, iar procentajul jucatorilor gazda va scadea.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Portland Trail Blazer – Memphis Grizzlies (ora 05:00)
Pronostic: 
Memphis Grizzlies castiga meciul
Cota: 
2.12 @

Indiana Pacers – Dallas Mavericks (ora 02:00) ponturi pariuri

O iau in ordine cronologica si ma bazez chiar din start pe Domantas Sabonis in duelul pe care Pacers(8-5) il au acasa cu Mavericks(6-7). Gruparea din Indianapolis l-a pierdut pe Myles Turner, care i s-a adaugat lui T.J. Warren pe lista de accidentari, lista completata si cu nou-venitul Caris LaVert, jucatorul lui Nets avand ceva probleme de sanatate chiar la sosirea in Indy, astfel ca debutul sau pentru noua echipa ramane asteptat. Dallas vine aici dupa ce a pierdut in zile back-to-back vs Bulls & Raptors, ajungand la 3 esecuri la rand. Defensiva pe care o practica Mavs e aproape inexistenta sub panou, asa ca ma bazez ca Sabonis sa depaseasca aceasta linie impusa.
Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Indiana Pacers – Dallas Mavericks (ora 02:00)
Pronostic: 
Domantas Sabonis peste 40.5 puncte, recuperari, pase decisive
Cota: 
1.91

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: