Betis – Dinamo Zagreb ponturi pariuri 15.02.2024

Scris de Filip0915/02/2024
1
1.65
X
3.90
2
5.40
Betis
Dinamo Zagreb
COTA PONT
1.65

Faza saisprezicimilor Conference League debuteaza ne propune un duel interesant intre doua formatii din lumi diferite ale fotbalului european. Betis primeste vizita lui Dinamo Zagreb, intr-o partida programata joi, cu incepere de la ora 22:00. Meciul se va disputa pe Estadio Benito Villamarin din Sevilla si nu va putea fi urmarit in direct la televizor in Romania.

Betis

  • A ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a terminat pe locul 3 o grupa de Europa League din care au mai facut parte Rangers, Sparta Praga si Aris. 
  • S-a aflat pe prima pozitie a grupei pana in ultima etapa, insa esecul pe teren propriu cu Rangers dublat de victoria Spartei Praga pe terenul lui Aris au condus la "retrogradarea" in Conference League.
  • In La Liga se afla pe locul 6, cu 38 de puncte, la 8 lungimi in spatele lui Bilbao, ocupanta locului 5 si la 10 in spatele lui Atletico Madrid, ocupanta ultimului loc de Champions League.
  • S-a intarit in pauza de iarna, iar rezultatele bune nu au intarziat sa apara. Echipa lui Pellegrini vine dupa trei meciuri consecutive fara infrangere, din care a obtinut o remiza si doua victorii.
  • Forma foarte buna a andaluzilor, care au castigat convingator la sfarsitul saptamanii pe terenul lui Cadiz, scor 2-0, este principalul motiv pentru care continuam seria de ponturi Conference League cu pronosticul de mai jos.

Dinamo Zagreb

  • A terminat pe locul al doilea o grupa din care au mai facut parte Plzen, FC Astana si FC Balkani, cu 9 puncte. Interesant este faptul ca nu a remizat niciodata in grupe, avand in palmares trei victorii si trei infrangeri.
  • In intrecerea interna se afla pe ultima treapta a podiumului, cu 41 de puncte acumulate in 21 de meciuri, la 6 lungimi in spatele liderului Rijeka, dar cu un meci mai putin disputat. 
  • In ceea ce priveste forma, echipa din capitala Croatiei a disputat patru meciuri oficiale in acest an, din care a castigat doua, a obtinut o remiza si a pierdut pe teren propriu cu Lokomotiva Zagreb, scor 3-0. 

Intalniri directe

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

Echipe probabile

betis

22:00

dinamo zagreb

RUI SILVA

MIRANDA

SOKRATIS

PEZZELLA

BELLERIN

EZ ABDE

ROCA

FEKIR

JOHNNY

FORNALS

WILLIAN JOSE

echipament bzc

ZAGORAC

OGIWARA

PERKOVIC

ZIVKOVIC

RISTOVSKI

MISIC

BULAT

VIDOVIC

BAUTURINA

SPIKIC

PETKOVIC

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri - Cota 1.50

Marcheaza oricand - Nabil Fekir - Cota 3.75 

Betis – Dinamo Zagreb ponturi pariuri

Desi dureroasa la momentul respectiv, eliminarea lui Betis din Europa League poate deveni de bun augur pentru echipa andaluza, care are sanse reale la un parcurs lung in Conference League si chiar la castigarea unui trofeu european in acest sezon.

Echipa lui Manuel Pellegrini este neinvinsa de 3 meciuri si abordeaza turul cu Dinamo Zagreb cu un moral foarte bun.

De cealalta parte, desi a obtinut victorii pe linie in meciurile amicale din pauza competitionala, Dinamo Zagreb a avut probleme dupa reinceperea campionatului, castigand doar doua dintre cele patru jocuri oficiale.

Mai mult decat atat, este evident faptul ca Betis este o echipa de un cu totul alt calibru fata de adversarele lui Dinamo Zagreb din campionatul intern, astfel ca misiunea croatilor va fi extrem de dificila.

Avand in vedere diferenta de valoare uriasa, precum si avantajul terenului propriu, cred ca Betis va controla partida si va reusi sa obtina victoria care sa o aduca mai aproape de faza urmatoare a competitiei.
Filip09
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Betis – Dinamo Zagreb
Pronostic: 
1
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: