Bordeaux – Dijon ponturi pariuri 04.10.2020

Scris de CR704/10/2020

Stadionul Matmut Atlantique gazduieste cu incepere de la ora 16:00 confruntarea dintre Bordeaux si Dijon, meci ce conteaza pentru etapa a 6-a din Ligue 1. Casele de pariuri mizeaza pe victoria gazdelor, insa eu voi evita acest pronostic si voi merge pe goluri.

⚽ 1. Bordeaux.

Este cea mai defensiva echipa din Ligue 1, cu doar 3 goluri marcate si doua primite in 5 etape. Din cele 5 goluri, 3 s-au marcat in deplasarea de la Lens.

Pe teren propriu este fara gol marcat si primit. Asadar, a scos remize albe cu Nantes, Lyon si Nice, adversare care de asemenea joaca inchis in meciurile externe. In acest moment vine dupa 6 rezultate de egalitate consecutive pe Matmut Atlantique, un aspect ce merita luat in calcul daca esti in cautarea de ponturi pariuri azi.

Mijlocasul defensiv Otavio este suspendat, in timp ce Mehdi Zerkane este incomplet refacut dupa o accidentare. Jean Louis Gasset il va inlocui in linia de atac pe Samuel Kalu cu sud-coreeanul Ui-Jo Hwang.

Bordeaux Dijon Cote Pariuri 04102020

⚽ 2. Dijon.

Este ultima clasata in Ligue 1, cu un singur punct obtinut, doar 3 goluri marcate si 10 primite in doar 5 etape! Practica un joc deschis, dar plateste tribut pentru gafele din defensiva.

Pare a fi in crestere de forma dupa rezultatele obtinute: mai intai infrangere la 3 goluri diferenta, apoi la doua goluri, infrangere la limita si in sfarsit un rezultat de egalitate, 2-2 cu Montpellier, meci in care si-a creat 15 ocazii de gol.

Senou Coulibaly, Benzia si Amalfitano sunt accidentati, ultimul cu sanse de a fi refacut pana la ora partidei. Keita Balde a revenit pe teren dupa o accidentare si va fi preferat ca varf impins in detrimentul lui Scheidler.

⚽ 3. Intalniri directe

In sezonul trecut Dijon a remizat pe acest stadion, scor 2-2, intrerupand astfel o serie de 4 victorii ale lui Bordeaux. Dijon nu a reusit niciodata sa castige pe Matmut Atlantique, dar a marcat in 5 din cele 7 meciuri jucate pe acest stadion.

⚽ 4. Bordeaux – Dijon echipe probabile:

Bordeaux (4-3-3): Costil – Sabaly, Koscielny, Pablo, Benito – Oudin, Basic, Adli – Preville, Maja, Ui-Jo Hwang.
Dijon (4-2-3-1): Raciopi – Chafik, Manga, Panzo, Chala – Ndong, Marie – Ebimbe, Asaltat, Chouair – Balde.

⚽ 5. Bordeaux – Dijon cote pariuri

Bordeaux Dijon Cote 04102020

⚽ 6. Bordeaux – Dijon ponturi pariuri

Bordeaux – Dijon ponturi pariuri

Bordeaux se afla doar pe pozitia a 12-a in clasament si este de asteptat sa forteze victoria, mai ales ca intalneste ultima clasata din Ligue 1. De partea cealalta, Dijon continua sa joace deschis, in ciuda faptului ca are o defensiva extrem de subreda.

Mizez pe cel putin un gol marcat in fiecare repriza, bazandu-ma in primul rand pe jocul ofensiv al lui Dijon, echipa ce isi lasa deseori apararea descoperita. Nu exclud din calcule un prim gol marcat de Dijon sau chiar un succes al oaspetilor, tinand cont ca Bordeaux inca nu a marcat in 3 meciuri jucate pe teren propriu.

Practic se pune doar problema deschiderii scorului in prima repriza pentru ca din acel moment meciul va deveni cu siguranta unul spectaculos.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bordeaux – Dijon
Pronostic: 
Gol marcat in ambele reprize
Cota: 
1.83 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
34 din 66
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+689
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: