Botosani – Sepsi ponturi pariuri 24.01.2022

Scris de Radu Oprea23/01/2022
1
2.70
X
3.00
2
2.90
Botosani
Sepsi
COTA PONT
1.52

Partida dintre Botosani si Sepsi are loc pe stadionul Municipal din orasul moldav. Dau piept doua echipe de calitate si eu cred ca va fi un meci frumos. Vezi mai jos pontul meu, dar mai intai cred ca ar trebui sa citesti cateva informatii.

Botosani

  • Lupta pentru play-off ea fiind acum pe pozitia a 5-a cu 34 de puncte dupa 21 de runde parcurse. In 6 din ultimele 7 dispute oficiale a marcat, insa doar in 2 nu a primit gol. In oferta Superbet ai o cota de 2.20 pentru GG.
  • Este neinvinsa in precedentele 5 partide, insa doar intr-una dintre ele s-a impus. Pe teren propriu are o singura infrangere in ultimele 7 intalniri, cu Farul, iar in 2, cele cu CFR Cluj si Gaz Metan a reusit sa castige.
  • Joyskim Dawa nu este eligibil din pricina unei suspendari pentru cumul de cartonase galbene. Eduard Pap si Mateus Santos au iesit pozitivi la testul COVID-19 si nu se poate conta pe serviciile lor.

Sepsi

  • Incearca si ea sa ajunga in primele 6, dar acum este pe 10 cu 26 de puncte adunate in 21 de etape. Nu a incasat gol in 5 din ultimele 7 dueluri, iar in 8 din precedentele 10 a inscris. La capitolul pronosticuri m-a ajutat si forma atacului ei.
  • Trece printr-o perioada buna pentru ca nu a mai pierdut de 10 meciuri si pe 6 dintre ele le-a castigat. A fost in 14 deplasari si a fost invinsa doar la CFR Cluj si Farul, iar in 5 s-a impus, 4 victorii fiind la sfarsitul anului trecut.
  • Din informatiile pe care le am Cristiano Bergodi are tot lotul la dispozitie si poate alinia cel mai bun prim 11 posibil. Pana si Gabriel Vasvari a revenit la antrenamente si antrenorul italian se poate baza pe acesta.

Intalniri directe

In precedentele 5 confruntari au fost 2 victorii ale lui Sepsi, una a lui Botosani si 2 rezultate de egalitate. In turul acestui campionat au terminat la egalitate, scor 1-1. Moldovenii au castigat ultima oara cand au fost gazde cu 2-1.

Echipe probabile

botosani

17:30

sepsi

M. Contra

C. Braun

Racovitan

Seroni

Tiganasu

E. Papa

Edjouma

M. Roman I

Ongenda

Mailat

H. Kage

echipament bzc

Niczuly

Aganovic

Ninaj

B. Mitrea

R. Ispas

Askovski

N. Paun

E. Gonzalez

M. Stefanescu

Achahbar

Luckassen

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Superbet ai o cota de 1.95 pentru peste 9,5 cornere.
Pentru Herve Kage inscrie oricand ai o cota de 3.50 la aceeasi agentie.

Botosani – Sepsi ponturi pariuri

Atat Marius Croitoru cat si Cristiano Bergodi sunt 2 tehniciani carora le place jocul ofensiv. Nu vad ca aceste formatii sa se multumeasca cu un punct si de aceea nu cred ca le vom vedea cantonandu-se in aparare.

Botosani evolueaza acasa si cele 3 puncte sunt vitale in lupta pentru play-off. De la mijloc in sus ii are pe Edjouma, Ongenda si Kage, toti 3 avand fiind eficienti in fata portii. In 5 din ultimele 6 partide oficiale ale ei s-a inscris de minim 3 ori.

Sepsi trebuie neaparat sa urce in clasament si eu ma astept sa tinteasca victoria. Askovski, Achahbar si Luckassen pot face diferenta. In precedentele 5 deplasari ale ei a fost atinsa borna de 2 goluri, scenariu pe care ma bazez si acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Botosani – Sepsi
Pronostic: 
total goluri peste 1,5
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: