Brest – Lille ponturi pariuri 17.03.2024

Scris de CaraCiprian16/03/2024
1
2.56
X
3.10
2
2.97
Brest
Lille
COTA PONT
1.96

2 formatii care vaneaza calificarea automata in Liga Campionilor din sezonul viitor se intalnesc in acest weekend, cand Lille se deplaseaza duminica de la ora 14.00, pentru a infrunta Brest pe Stade Francis-Le Ble.

Brest

  • Este surpriza acestei editii de Ligue 1. Dupa 25 de etape, se mentine pe pozitia secunda, insa batalia este mare. Inaintea ultimei etape, ,,bretonii" aveau 3 victorii consecutive, dar a venit infrangerea din complicata deplasare de la Lens, pe „Stade Bollaert-Delelis”. Pronosticul ca acestia nu vor pierde duminica trebuie sa se regaseasca pe biletele pariuri plasate in acest weekend.
  • In acest sezon, doar PSG a reusit sa se impună pe Stade Francis-Le Ble. 5 din ultimele 6 meciuri au fost castigate in fata propriilor suporteri. Ultimul dintre ele in fata nou-promovatei Le Havre. 
  • Are o singura problema de accidentare inaintea acestui meci, Jordan Amavi inca nu a aparut pentru echipa sa in acest sezon.

Lille

  • Isi continua aventura europeana. Joi seara a terminat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Sturm Graz, scor 1-1, astfel ca s-a calificat in sferturile de finala ale Europa Conference League. Santos deschidea scorul pentru reprezentanta Frantei, egalata in finalul primei reprize. In turul de la Graz a fost 3-0 pentru francezi.
  • Este pe pozitia a 4-a in Ligue 1, inaintea inceperii meciurilor din etapa 26. Are un total de 42 de puncte, obtinute in urma a 11 victorii si 9 rezultate de egalitate. 5 meciuri au fost pierdute.
  • A suferit mai multe accidentari in ultima vreme si va ramane fara 5 dintre jucatorii sai in aceasta partida.
  • Adam Ounas, Samuel Umtiti, Andrej Ilic si Rafael Fernandes raman, de asemenea, pe tusa, dar se asteapta sa revina in urmatoarele saptamani.

Intalniri directe

In tur, Lille s-a impus cu scorul de 1-0. A fost un meci care a avut loc in 22 octombrie 2023 si care a contat pentru etapa a 9 a din Ligue 1. Singurul gol al partidei a fost reusit de Yazici in minutul 6 din pasa atacantului Jonathan David.

Echipe probabile

brest

14:00

lille

Bizot

Lala

Chardonnet

Brassier

Locko

Lees Melou

Magnetti

Del Castillo

Camara

Le Douaron

Mounie

echipament bzc

Chevalier

Santos

Yoro

Diakite

Ismaily

Gomes

Andre

Bentaleb

Zhegrova

David

Haraldsson

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Peste 0,5 goluri in prima repriza ne ofera o cota destul de buna de 1.51.

Cota de 1.58 avem la pronosticul Brest sau Peste 2,5 goluri.

Brest – Lille ponturi pariuri

Sunt doar 4 puncte diferenta intre cele 2 echipe, inaintea meciului. O victorie a oaspetilor ar putea strange si mai mult lupta pentru locurile de Liga Campionilor, iar PSG s-ar putea distanta in fruntea clasamentului.

Brest a jucat 12 meciuri pe teren propriu in acest sezon. Are o singura infrangere, in fata campioanei PSG, marcand cel putin 1 gol in 10 meciuri din ultimele 11 disputate.

Lille a marcat cel putin 1 gol in 7 din ultimele 8 partide disputate in deplasare.

Lille s-a luptat pentru victorii in deplasare in acest sezon, cele mai multe meciuri terminandu-se la egalitate, asa ca ma astept ca acest meci sa urmeze aceasta tendinta si sa se termine la egalitate, insa cu goluri marcate de ambele parti. Pronosticul meu va fi in consecinta si voi miza pe faptul ca ambele ofensive vor izbuti sa inscrie cel putin o data.
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Brest – Lille
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza
Cota: 
1.96 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: