Celta Vigo – Las Palmas ponturi pariuri 20.04.2024

Scris de CaraCiprian19/04/2024
1
1.77
X
3.60
2
4.75
Celta Vigo
Las Palmas
COTA PONT
2.30

Campionatul Spaniei a ajuns in runda cu numarul 32. Etapa programeaza duelul dintre Celta Vigo – Las Palmas, o confruntare extrem de importanta pentru gazde. Meciul se joaca sambata, 20 aprilie, de la ora 15:00.  

Celta Vigo

  • ,,Galicienii" sunt la doar 3 puncte distanta de locul 18 care este ocupat de Cadiz. Cele 2 echipe se dueleaza pentru pastrarea pozitiei in Primera Division. Locurile 19 (Granada, 17p) si 20 (Almeria, 14p) sunt ca si retrogradate.
  • In mod normal, va reusi sa evite dezastrul. Cum Cadiz joaca pe terenul lui Girona, ,,galicienii" au sanse mari sa ajunga la 6 puncte de rivali in cazul unui succes. Acestia sa castige meciul de sambata este unul dintre cele mai bune ponturi Spania din acest weekend.
  • A fost lipsita de 5 jucatori la meciul cu Betis de data trecuta, iar trei dintre acestia vor fi din nou absenti cu siguranta, Tapia, Ristic si Aidoo fiind pe tusa.
  • Dotor si de la Torre sunt, de asemenea, indoieli majore, iar antrenorul Giraldez nu isi va asuma niciun risc in ceea ce priveste eventualele accidentari, deoarece mai este mult fotbal de jucat in acest sezon.

Las Palmas

  • Este destul de linistita pe final de sezon. Munir El Haddadi si Sandro Ramirez beneficiaza de pe urma rezultatelor din prima parte a sezonului. Forma recenta ingrijoreaza, insa situatia este inca sub control.
  • Chiar si cu 4 infrangeri la rnd, are un avans substantial fata de primul loc retrogradabil ocupat de Cadiz.
  • 2 jucatori vor lipsi din acest meci din cauza suspendarii; Coco a fost eliminat in debutul partidei cu Sevilla si, prin urmare, este interzis, in timp ce Park a luat un galben in acelasi meci.
  • De asemenea, Julian Araujo va lipsi din nou din cauza unei probleme la tendon, dar Valles va reveni in echipa intre buturi dupa ce a ispasit o suspendare in etapa trecuta.

Intalniri directe

3 din ultimele 5 partide directe au fost castigate de cei de la Celta Vigo in timp ce Las Palmas a castigat o singura data si un meci s-a terminat la egalitate.

Echipe probabile

celta vigo

15:00

las palmas

Guaita

Manquillo

Jailson

Dominguez

Mingueza

Beltran

Sotelo

Alvarez

Aspas

Larsen

Bamba

echipament bzc

Valles

Suarez

Lemos

Marmol

Cardona

Munir

Munoz

Perrone

Rodriguez

Moleiro

Sandro

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Celta Vigo sa inscrie ultimul gol are cota de 1.54.

Interval goluri Celta Vigo 2-3 ne ofera o cota de 2.08.

Celta Vigo – Las Palmas ponturi pariuri

A existat o singura remiza in ultimele 6 intalniri din La Liga intre aceste 2 echipe, dar vad un meci echilibrat in acest weekend si chiar un meci incheiat la egalitate, insa cu goluri marcate. Celta a fost slaba pe teren propriu in acest sezon, dar Las Palmas nu este deosebit de puternica in deplasare.

In ultimele 11 partide directe dizbutate am avut cel putin un gol marcat de catre fiecare echipa, de aceea cred ca si in acest meci vom avea un GG fara probleme.

Celta Vigo pe teren propriu impotriva celor de la Las Palmas nu a mai pierdut din 2011, insa este foarte adevarat si ca in tot acest timp nu s-au disputat decat 5 dueluri. Pe teren propriu Celta Vigo in ultimele 2 partide disputate in campionat a reusit sa stranga 4 puncte si cred ca si in acest meci va pleca cu cel putin 1 punct, daca nu chiar cu toate cele 3 puncte puse in joc.
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Celta Vigo – Las Palmas
Pronostic: 
Bet builder: Celta Vigo castiga sau face egal & Ambele echipe sa inscrie
Cota: 
2.30 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
1 din 1
PROCENTAJ
100%
UNITĂȚI
+75
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: