Clermont – Rennes ponturi pariuri 23.01.2022

Scris de Radu Oprea22/01/2022
1
3.75
X
3.60
2
1.86
Clermont
Rennes
COTA PONT
1.90

Stade Gabriel Montpied gazduieste duelul dintre Clermont si Rennes. Thomas Leonard va fi oficialul acestei confruntari care se anunta foarte interesanta. Mai jos vei gasi informatii destul de utile, dar si un pronostic cu o cota extrem de atractiva.

Clermont

  • Este in zona nisipurilor miscatoare, chiar deasupra locului de baraj, pe 17, cu 18 puncte dupa 21 de etape. Vine dupa 4 dueluri in care nu a inscris, iar in 3 dintre ele a incasat cel putin 2 goluri.
  • Nu s-a impus in cele 4 confruntari la care am facut referire mai sus si pe 3 le-a pierdut, de fiecare data la zero. Pe teren propriu este fara victorie de 5 meciuri, iar in acest timp a suferit 3 infrangeri.
  • Arthur Desmas si Jean-Claude Billong au probleme medicale si sunt incerti. Jim Allevinah, Mohamed Bayo si Saif-Eddine Khaoui participa la Cupa Africii pe Natiuni. Are unul dintre cele mai modeste loturi din Ligue 1 Franta si orice absenta conteaza.

Rennes

  • Sta destul de bine pentru ca este pe pozitia a 5-a cu 34 de puncte acumulate in cele 21 de runde parcurse. Doar intr-una din ultimele 22 de dispute nu a marcat, iar in 4 din precedentele 8 nu a primit gol.
  • Vine dupa un succes cu 6-0 impotriva lui Bordeaux, dar inainte de asta contabilizase 3 infrangeri la rand. A pierdut cele mai recente 3 deplasari in care a fost, insa aceste esecuri au fost precedate de 6 victorii si o remiza pe teren strain.
  • Nu se stie daca Romain Salin si Flavien Tait pot evolua, ambii avand probleme fizice. Nayef Aguerd, Alfred Gomis, Kamaldeen Sulemana si Hamari Traore sunt la echipa nationala. Gaetan Laborde va fi insa titular si Netbet sport il vede favorit sa inscrie.

Intalniri directe

Singura disputa recenta dintre ele este cea din turul acestui campionat. Rennes a obtinut o victorie la scor pe teren propriu, cu 6-0. Sulemana a reusit o dubla, iar Martin, Terrier, Laborde si Tait au contribuit la acest succes incredibil.

Echipe probabile

Clermont

16:00

Rennes

Djoco

Zedadka

J. Albert

Phojo

N'Simb

S. Samed

J. Gastien

Berthomier

A. Seidu

Y. Diaby

Rashani

echipament bzc

Alemdar

Assignon

W. Omari

L. Bade

Truffert

A. Diouf

Santamaria

L. Majer

Bourigeaud

M. Terrier

Laborde

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Ai o cota de 3.35 la NetBet pentru Rennes castiga la zero.
Aceeasi agentie ofera o cota de 2.10 pentru primul corner Clermont.

Clermont – Rennes ponturi pariuri

Rennes este cu 7 clase peste adversara ei de acum si in mod normal ar trebui sa se impuna la pas. Daca ea ocupa pozitia a 5-a, oponenta ei este abia pe 17, iar asta spune multe despre diferenta de valoare dintre ele.

Bruno Genesio are un lot mult mai bun decat cel al omologului sau de pe banca gazdelor, iar asta se va vedea pe gazon. Dupa o perioada mai slaba echipa sa pare ca si-a revenit si vine acum pe cai mari dupa un 6-0 cu Bordeaux.

Clermont este o nou-promovata care pare ca nu s-a adaptat inca la ritmul din Ligue 1. Ea a pierdut 3 din ultimele 5 partide de pe teren propriu. Intr-una dintre exceptii a remizat cu Lens, scor 2-2, insa asta dupa ce a fost condusa si cu 1-0 si cu 2-1.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Clermont – Rennes
Pronostic: 
victorie Rennes
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
19 din 34
PROCENTAJ
56%
UNITĂȚI
+900
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: