Novak Djokovic – Taylor Fritz ponturi 19.11.2022

Scris de Tennis.tipster.9219/11/2022
1
1.27
X
0.00
2
4.00
Novak Djokovic
Taylor Fritz
COTA PONT
1.89

In prima semifinala din cadrul Turneului Campionilor se va disputa sambata la ora 15:00, intre Novak Djokovic si Taylor Fritz, americanul avand o zi in plus de odihna. Sarbul este considerat favorit in acest duel, meci care poate fi urmarit pe Eurosport 2.

Novak Djokovic

  • Novak Djokovic a inceput excelent turneul, cu victorie in minimum de seturi atat la Stefanos Tsitsipas, cat si la Andrey Rublev.
  • Sarbul a fost extrem de eficient in spatele propriului serviciu, oferind o singura minge de break lui Tsitsipas, respectiv 0 lui Andrey Rublev.
  • In ultimul meci din faza grupelor a avut o inclestare foarte disptutata cu Daniil Medvedev, castigand in tiebreak-ul setului decisiv, dupa ce Medvedev a servit la 5-4 pentru castigarea partidei.

Taylor Fritz 

  • Americanul aflat pe locul al 9-lea in clasamentul ATP a fost inlocuitorul lui Carlos Alcaraz in acest turneu, ibericul suferind o accidentare in turneul de la Paris-Bercy.
  • Turneul l-a inceput foarte tare, invingandu-l clar pe Rafa Nadal, in minimum de seturi.
  • Dupa ce a cedat la Casper Ruud in al 2-lea meci, Fritz a castigat meciul decisiv de calificare in semifinale impotriva lui Felix Alliassime, cu 6-2 in setul decisiv.

Intalniri directe

Novak Djokovic conduce cu 5-0 in confruntarile directe, ultimul meci avand loc anul trecut in sala la Paris-Bercy, meci castigat de sarb cu 6-4 6-3.

Cote pariuri

Un meci incheiat cu mai putin de 21.5 game-uri poate fi pariat la Betano la o cota de 2.15.

Novak Djokovic – Taylor Fritz ponturi pariuri

Djokovic este cel mai bun jucator la retur din circuit, anticipeaza foarte bine serviciile adversarilor si acestia reusesc rareori sa-l surprinda cu serviciul.

La acest turneu, profitand si de suprafata foarte rapida, sarbul a servit foarte bine reusind multi asi in cele 3 meciuri jucate.

Sarbul are 9 asi cu Medvedev, 12 cu Rublev si 3 cu Tsitsipas iar adversarul sau Fritz a reusit 5 cu Aliassime, 15 cu Ruud si 8 cu Nadal.

In ultimul meci direct jucat in aceleasi conditii de hard indoor, Djokovic a castigat duelul asilor cu 8-5 si cred ca sunt sanse ca si de data aceasta sarbul sa reuseasca sa serveasca mai bine, cota este un value bet urias, in opinia mea.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Novak Djokovic – Taylor Fritz
Pronostic: 
Cei mai multi asi – Djokovic
Cota: 
2.87 @

Novak Djokovic – Taylor Fritz ponturi pariuri

In ciuda faptului ca a jucat ultimul meci la o zi distanta dupa Taylor Fritz, iar partida a avut nevoie de tiebreak in decisiv, nu il vad pe Novak Djokovic suferind din punct de vedere fizic. Tocmai, dupa ce a revenit de la break in spate in decisiv, sarbul pare si mai montat sa castige un al 6-lea titlu al campionilor.

Taylor Fritz este intr-o forma buna, loveste mingea puternic, insa impotriva lui Djokovic acest lucru nu pare suficient, dovada fiind si rezultatele confruntarilor directe, un clar 5-0 in favoarea sarbului.

Astfel, il consider mare favorit pe Nole in aceasta confruntare, de la care ma astept sa domine autoritar partida si sa se impuna in minimum de seturi.
Novak Djokovic – Taylor Fritz
Pronostic: 
Novak Djokovic 2-0
Cota: 
1.89 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: