Frankfurt – Augsburg ponturi pariuri 19.04.2024

Scris de Zamfi18/04/2024
1
2.05
X
3.80
2
3.35
Frankfurt
Augsburg
COTA PONT
1.50

Frankfurt si Augsburg se intalnesc vineri seara cu incepere de la ora 21:30 in cadrul etapei cu numarul 30 din Bundesliga. Partida va fi transmisa pe programul Orange Sport.

Frankfurt

  • Frankfurt este pe locul 6 cu un total de 42 de puncte după 29 de etape. Este la 14 puncte în spatele lui Dortmund și la doar 3 puncte în fața adversarei din acest meci.
  • Nu traverseaza o forma prea buna, avand o singura victorie in ultimele 5 etape. In ultima runda a pierdut 1-3 pe terenul lui Stuttgart.  
  • Omar Marmoush este golgheterul formației cu 10 goluri și 6 pase decisive în acest sezon, insa traversează o perioada slaba, fără gol marcat în ultimele 6
  • Din lotul gazdelor va lipsi fundasul brazilian Tuta din cauza cumului de cartonase. Atacantul Sasa Kalajdzic este accidentat la fel ca si Ellyes Skhiri si Sebastian Rode.

Augsburg

  • Oaspetii se afla pe locul 7 i n Bundesliga avand un total de 39 de puncte, cu 3 mai putin decat adversara din acest duel. Pana acum, Augsburg a marcat 47 de goluri, primind 46.
  • Echipa este intr-o forma de joc foarte buna si vine dupa 7 etape cu 5 victorii, un egal si doar o infrangere, esec suferit chiar in urmă cu doua etape, pe terenul lui Hoffenheim, scor 3:1.
  • O statistica interesanta arata ca Augsburg este neinvinsa in ultimele 8 etape jucate vinerea in Bundesliga, castigand 22 din cele 24 de puncte posibile.
  • Augsburg nu va putea conta pe 5 fundasi in aceasta partida: Raphael Framberger, Robert Gummy, Iago, Reece Oxford si Kevin Mbabu sunt accidentati.

Intalniri directe

Frankfurt domina categoric intalnirile directe, insa in partida tur din acest sezon, Augsburg s-a impus pe teren propriu cu 2-1. GG-ul pare ca este unul dintre cele mai bune pronosticuri pariuri ale zilei de vineri.

Echipe probabile

frankfurt

21:30

augsburg


Trapp
Buta

Koch

Pacho

Nkoukou
Ebimbe

Gotze

Larsson
Knauff

Marmoush

Bahoya

echipament bzc


Dahmen
Mbabu

Gouweleeuw

 Uduokhai

 Pedersen
Engel

 Vargas

Jakic

Maier
Demirovic

 Tietz


00
Zile
:
 
00
MINEREU
:
 
00
MINUT
:
 
00
secunde

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta celor de la Las Vegas avem o cota de 1.70 la pariul sansa dubla X2. Un pronostic cel putin 3 goluri ne aduce o cota de 1.78.

Frankfurt – Augsburg ponturi pariuri

Se anunta un duel interesant pentru ultimul loc de Conference League, Frankfurt avand avantajul terenului propriu, insa Augsburg este echipa pe val in acest moment.

Consider ca va fi un duel cu minim doua reusite, dar si cornere. Ambele au un stil de joc ofensiv si deseori isi creaza ocazii de gol, acestea venind din benzi.

Augsburg este echipa care trebuie sa castige si ma astept sa inceapa ofensiv, iar in prima repriza cred ca va avea forta necesara sa obtina minim un corner.

In ultimele patru dueluri directe am avut minim doua reusite la final, dar si multe lovituri de la colt. Frankfurt a marcat in patru dintre ultimele 5 jocuri de acasa, pronostic prezent si in 4 dintre ultimele 5 jocuri ale lui Augsburg in deplasare.
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Frankfurt – Augsburg
Pronostic: 
Bet Builder: Peste 1.5 goluri. Augsburg peste 0.5 cornere in prima repriza. Peste 6.5 cornere in total.
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
0 din 0
PROCENTAJ
UNITĂȚI
+0
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: